kan vara rubriken för dagens inlägg.

Jag måste säga att det är otroligt jobbigt att ha såhär ont i armen. Jag vaccinerade mig igår och svimmade imorse av smärtan(säger jag, men jag tror jag fick tryckfall). Armen är väldigt öm och jag kan inte lyfta armen högt, jag tror det är lederna i musklerna som är ömma efter vaccinet.

Blev väldigt lycklig idag över att vi snart får pengar! Underhållsbidraget kommer in med stormande fart på kontot snart, det är även dags för studiebidrag snart. Jag måste lägga undan pengar till USA resan. Det är inte så kul för tillfället att spara på allt, men sånt är livet!

Skolan kommer döda mig, jag ogillar allt onormalt plugg som uppkommer under våren. nu ska vi helt plötsligt vara klara med allt. hjälp! Någon annan som känner en liten smak av panik när det kommer till betygen?

Dagen kommer spenderas framför datorn då jag ska skriva Berits (C-)uppsats och det blir även en promenad på ca en timme. härligt! =) Jag skulle vilja ha en stegräknare, det skullle motivera mig mot att promenera/springa mer. Kostnad?

Efter en god kopp kaffe och ett lagom långt blogginlägg sätter jag mig in i pluggandet, ska försöka sitta två timmar och sedan ta min promenad. Idag kör jag endast på Spanska och uppsatsen.

Ha en toppendag! / S
Ja, just nu håller jag på med NATO-debatten som ska hållas imorgon för Samsam! haha vi är ju bäst =)
Gjorde även klart idrotten och började med min (C-)uppsats som ska lämnas in till Berit nästa vecka. phu.
Sen kommer ju 100000 spanskaglosor på fredag och ett stort arbete i Naturkunskap snart. yay.

Annars är det ju lugnt, jag har teorilektioner på körskolan 2 gånger i veckan också, så 4 timmar försvinner på det.

jo just det, vi var på företagsdag idag i Källarn i folkets hus. riktigt bra!
Jag märkte att Karlskoga är mer en Teknik och Kemistad än jag anat.
Det är verkligen svårt med allt det här med framtiden, hur ska man veta? Borde man veta redan nu?
Jag tror jag kommer hinna ångra mig 1000 gånger innan jag vet vad jag vill. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag att inte veta, jag vill ta dagen som den kommer och planera det vikrigaste. Sen får det komma som det vill =)

här i stan stannar jag nog inte längre än nödvändigt, så återvänder jag nog sedan när det är dags att slå bo.

nej, nog om det! nu vill jag sova =)
Godnatt & sov gott!
Just nu sitter jag hos Pontus och väntar på att han ska ha duschat klart.
Vi har vårstädat här hemma hos han, och proffset som jag är så städade jag riktigt rent i hans rum =)
Men som sagt duschar han nu.

jag tycker lite synd om honom, han fick stå ut med mitt eviga hostande hela långa natten. Jag hostade säkert på honom ett tiotal gånger. Jag kan inte ens röra tungan nu eftersom jag spänt den på något konstigt sätt när jag hostar, jättesvårt å prata och tugga tuggummi. Min amagmuskler är också helt ömma. ganska jobbigt att fortsätta hosta när det börjar göra ont överallt. Hostmedicin är uteslutet eftersom jag får oerhört ont i magen. ajaj.

jag förstår nu att ni börjar tycka att inlägget är ganska tråkigt. men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om som kan vara tillfredställande.
Som ni alla vet är våren här, jag glädjs åt humlor, vitsippor, blåsippor och andra härliga vårtecken. Idag glittrade sjön som om någon hällt en hög med kristaller i den. vackert vackert.

Måste även medge att jag och Pontus har pratat lite om att flytta hemifrån. Men det är nog ganska långt kvar. Fast jag skulle ju gilla det =) Mysigt med eget någon gång.

Nu kom Pontus syster Lucia också =) ska nog iväg och hälsa lite på dom när Pontus kommer från duschen ^^,



Ha en toppenlördag allihopa!
Som det låter, påsklovet 2009 spenderades i sjuksängen i Finland. Det kunde ju ha varit bättre, och nu lider jag av en hemsk hosta som vill döda mig.

Förövrigt har jag inte haft tillgång till internet under hela påsklovet, det förklarar min tomma blogg.

jag har inga riktigt bra ideer just nu. så jag skriver lite allmänt.

Mitt första SOMMARtecken dök upp idag. jag öppnade balkongen för det var fruktansvärt varmt när jag vaknade vid halv 11 ungefär. Då hör jag ljudet av en surrande humla! Jag blev stel av skräck först(jag trodde det var en getong), men sen insåg jag att det var mina små lurviga sommarkompisar som hade vaknat till liv efter vintern =) jag blev så glad! =)

Och jag måste påpeka att jag dör av hostan jag har, så otroligt jobbigt. ysch!

Redovisningen igår gick väldigt bra! =) förrutom att min telefon ringde 2 gånger när jag stog och pratade :s jobbigt.
nej nu ska jag nog ta och röra mig mot duschen, så börjar jag 14:10 idag. helt sjukt värdelöst enligt mig. men aja.
ha det bra allihopa, puss&kram!
Finns det någon årstid som gör mig lycklig är det våren?
Imorse var jag ovanligt glad, jag gick upp klockan sex för att hoppa in i duschen, jag var glad hela morgonen!
När jag kom till skolan möttes jag av en väldigt glad Emelie, du är så bäst min tjej! Så jag har vandrat runt med ett leende på läpparna hela dagen =)

I skolan kunde jag inte sluta sjunga och le, jag är bara så glad att den mörka vintern är över!
När jag satt på min lilla cykel och skulle hem kände jag solen värma i ryggen och jag såg att nästan all snö var borta! =)

Hemma slog jag på "Sommartider" med Gyllene tider. härlig låt en sådan här dag! Nu orkar jag ju inte vänta på sommaren =)

Jag måste öva in mitt inledningstal också, det verkar vara ganska mörkt på den fronten nu när jag hellre vill sitta i solen och mysa.

Jag fick en till glad nyhet när jag kom hem, en liten grön lapp på bordet.. MAMMA OCH ÖRJAN SOVER I STUGAN =) det är så härligt att slippa dom ibland, men när hösten kommer börjar man sakna dom igen ^^,

Jag tror våren gör de flesta väldigt glada =) Jag har inte mött en sur min idag iallafall! =)

Ha en underbar dag allihop! Så ses vi på FN-rollspelet ikväll! =)