Ja äntligen har den värsta värmen gått över, så idag tod jag mig i kragen och sprang 8.5 km. Kändes allt bra! Jag sprang inte jättesnabbt, men tillräckligt för att jag mådde bra när jag var klar. Barnen är på golf-läger mellan 9 och 3 på dagarna, sen jobbar jag fulla dagar resten av sommaren, endast ledig på helgerna. Så jag försöker boka så många skype-möten som möjligt, eftersom jag kommer inte ha tid nästa månad. Senare ska jag skjutsa tjejen till gymnastiken, och jag och pojken kollar film och så under tiden :) Jag har inte så mycket mer att tillägga, jag lagar mat och har mig på kvällarna. dagarna är längre och det är mer ansvar när jag är själv hemma. Danielle och Michael kommer hem på lördag. Så det ska allt gå bra några dagar till! Nu ska jag göra lunch!
Hallå! BloGgen krånglar när jag skriver från min iPad. Denna helg har förgyllts av mina underbara vänner här i Vrginia. Livet är bra härligt ibland! Ännu ett poolpary hos Lilly. Barn fick ansiktsmålning och en hoppborg hade rests på deras stora tomt. Känns verkligen " the american dream". Vissa har bara för mycket pengar.... Nästa vecka jobbar jag järnet, men barnen är på läger mellan 9 och 3. Så jag har mycket skype-tid! Nu ska jag vara social. Ha det toppen! Förresten, det är över 40 grader varmt.... Inte okej,,
Ja jag måste säga att denna värme är inte okej längre.. 40 grader varmt.. vem orkar det? I en hemsk luftfuktighet.. fy fy fy.. oktober-väder skulle inte sitta fel just nu(nu menar jag i USA, INTE Sveriges oktoberväder).

Jag är faktiskt trött och sliten efter idag.. Igår sprang jag 5 km, det är så sjukt svårt i värmen.. så jag funderar på att kanske springa imorgon igen, fast på gymmet.
Jag trodde folk ville skypa och prarta nu när jag är ledig mellan 9 och 1. Eller det blir mer mellan halv 10 och halv 12 min tid(15.30-18-30 Svensk tid). Men inte har någon velat skypa idag, så jag tror jag ska ta och spendera någon dag borta på gymmet och så.. Så får jag se vad som händer.
Nästa vecka är jag ledig mellan 9 och 3 (15.00-21.00 Svensk tid) kanske någon har tid då!

På torsdag åker min värdmamma till Prag, lyckost.. vill också till Europa nu, men jag stannar hemma med barnen, hundarna och katterna. Här ska jobbas jobbas. Dock blir det ändå inte mer än kanske, 11 timmar om dagen, eftersom jag inte tycker att tiden jag sover räknas som jobbtimmar, fast jag är ensam hemma med barnen.


Nåja, nu får det vara färdigbloggat för ikväll. Hoppas ni har en bra dag!
Ja denna vecka har jag jobbat, ganska mycket faktiskt.. Men helgen har fyllts med god mat, härligt umgänge och relax, relax, relax!
Fredagen: Lilly fyllde år, så vi tog oss ner till en nyöppnad asiatisk restaurang. Alla hade högklackat och klänning, samt tiaror på huvudet :) Fint fint. Där åt vi allt möjligt, från förrätt till efterrätt. Sen rullade vi hem!
Lördagen började med 7 km löpning, sen drog jag till Lilly för att spendera natten hos henne med alla andra tjejer. POOLPARTY! Det var så otroligt kul!! Vi drack en del öl, badade, grillade, badade, skrattade och ja. Det var skönt!

Söndagen har varit helt underbar. En stor brunch och sedan endast slappat vid poolen heeeela dagen.. Härligt härligt!

Nu ska jag se om jag kan hjälpa till med middag, sen ska jag nog läsa och bara ta det lugnt!




Pool! (Jag håller i en glasspinne)
Ja jag märkte att jag är visst inte superbra på att uppdatera bloggen.. 5 dagar sen jag skrev. Anledningen? Upptagen med allt annat. Barnen har varit hemma och jag har jobbat 12-timmars pass varje dag. så lätt är livet!


Nyss sprang jag 7 km och i torsdags körde jag på 5 km. Mina knän börjar göra ruskigt ont.. Så jag måste nog köpa nya skor. Denna gång ska jag försöka gå till en speciell klinik som mäter hur jag lägger min tyngd på fötterna, hur mina fötter vinklas och så. allt! Så får jag speciella skor efter hur jag springer. Sanningen är att det är ganska nödvändigt när man springer längre sträckor. Jag har stora blåsor varje gång jag sprungit och nu börjar knäna vara så ömma att jag knappt tar mig upp för trapporna. Så, det får väl kosta lite extra, men det kommer nog göra markant skillnad!!


Nå, vad har hänt denna vecka? inte mycket, det var Incependence Day(Självständighetsdagen) i måndags. Det firades genom att äta god mat och kolla på fyrverkerier, jag har lite bilder från det faktiskt! Annars har jag jobbat och så :) Vi spenderade hela torsdagen vid poolen :) det är skönt när man har ett flexibelt jobb! :)

Sista veckan till augusti åker vi till HAVET en vecka! Ett stooort hus med pool, bubbelbad, stranden och havet.. semester med familjen kommer nog allt bli härligt. Jag tror jag sparar lite av mina semesterveckor till jul(jag vill åka till Vancouver över nyår) och sen till nästa vår och sommar. fram tills dess ska jag jobba jobba jobba!



Nog om det! Hoppas alla ni har en trevlig dag där hemma!
Independence Day!



 Ha en bra helg!
Ja vi hade nyss "Åsk-stormar" här. Visst visste jag att dom kunde vara ganska farliga och så, men idag var det utöver det vanliga..
Jag var ensam i huset med hundarna och jag ser hur blixtar och mörka moln är påväg. Plötsligt dundrar det massor och vinden skriker utanför fönstret. När regnet piskar mot rutorna går det inte längre att se ut, det är helt vansinnigt hur det kan regna, blåsa, åska och blixtra så mycket på samma gång.

Jag förflyttade mig själv och hundarna iväg från alla fönster.
Taket gick sönder på vårat hus.. alla soptunnor har flygit åt fanders och grannarnas skrot ligger på våran gård. Träd föll och stora gungställningar blev till småstickor.. läskigt!


Det konstiga var att det endast varade sådär.. 10 minuter. Sen var det blå frid och fröjd igen med blå himmel..

lite annorlunda väder har vi allt här i Virginia!
Ja denna helg har spenderats på ett bra sätt :) i solen vid poolen. Fredagen spenderade jag med familjen och morföräldrarna, vi åt god mat och bara pratade allmänt.
Lördag morgon var det dags att stiga upp lite tidigare än vanligt för att springa min första 10 km runda. Det gick oväntat bra, det enda som var jobbigt var att mina skor är lite för små.. Så jag har världens blåsor när jag är hemma. Törstig var man också, det var ju omkring 30 grader i solen när vi sprang, så det var varmt!
Sedan åkte jag till poolen och hängde där, bygga på brännan och koppla av. det gillas! På kvällen åkte jag hem till Merle för att kolla på Harry Potter, dödsrelikerna del 1. Snart är ju del 2 ute på bio, så vi ville uppdatera oss om vad det nu var som hade hänt. Det var i alla fall kul som attan med sushi och så till middag.

Söndag och jag är utvilad och avslappnad. Nästa vecka är barnen hemma, men vi ska allt hitta på något kul ändå. Nästa vecka har Alex matte-läger mellan 8.30-16.00. Så hon kommer göra det i två veckor, vad jag och Luke ska hitta på vet jag inte än. Poolen, leka med andra barn, cykelturer och sånt! Kommer bli kul.

Mina värdföräldrar kommer även vara tillsammans i Europa i 1½ vecka i slutet av Juli. Så då har jag barnen dygnet runt, förrutom på helgerna då morföräldrarna tar hand om dom :) Den veckan har båda barnen golf-läger mellan 9 och 3, så då har jag mycket tid på Skype igen!



Nu har ni fått en lite längre uppdatering om vad som händer här borta, på andra sidan atlanten.

Hoppas ni har det toppen i Sverige!
Idag har jag jobbat lite över 12 timmar.. tufft kan man tycka!
Dock så har vi fått tillökning i familjen, två supersöta kisseungar :) Vi leker och busar med dom ganska mycket :) Hundarna skrämde livet ur dom bara..


Haha Alex var så snäll och tog en bild på mig och katterna.. Dock kapade hon min panna ......



Nu ska jag bada och sova. Godnatt!!