Ja jag har redan börjat plugga inför matteprovet nästa vecka.. Alltså, jag pluggar säkert matte 20 timmar i veckan. Helt seriöst. Jag lär mig massa nytt, vilket är bra!
Har fruktansvärd träningsvärk också..

Snart är det jul och jag är inte helt säker på hur jag ska göra, om jag ska köpa massa presenter och skicka till Sverige eller om jag helt enkelt ska be mamma köpa presenter från mig.. Får se vad som är lättast.
Hunden min bara växer och växer. Helt otroligt hur tung han börjar kännas!
Försöker lägga upp bilder men det verkar krångla en hel del.. Jag får helt enkelt försöka senare :)
Snart helg!!

:)
Ja nu har "mitten-proven" blivit betygsatta och allt verkar flyta på. Mina betyg är inte allt för pjåskiga. Nu blir det tuffare dock, mycket mer jobb. Allt blir svårare, men det är också roligt på något sätt.
Mitt i allt skolarbete sitter jag och planerar bröllopet. Hittade ett par fina skor, men ska nog ut på stan och leta så jag hittar dom rätta liksom. Lägger ut en bild på modellen jag vill ha. Anledningen till att jag vill undvika klackar är ganska självklar, vi kommer vara utomhus och det kommer spenderas lite tid i gräs. Man vill inte sjunka igenom liksom.

Nu ska jag åka iväg och lyssna på en föreläsning på flottbasen, spännande!
Ha en toppendag i Sverige, här är det fortfarande omkring 20-25 grader varmt.
Imorgon har jag två otroligt stora prov att klara av. Ett i ekonomi och ett prov i Internationella studier. Det är mycket svårare än det låter och jag har förberett mig så gott jag kan.
Sen har jag fyra dagar ledigt. LYX!

Ha en toppen helg i Sverige. Vi har för övrigt fortfarande härliga 25 grader och stekande sol varje dag. Oftast är det omkring 30 mitt på dagen. Inte så illa oktober väder!!

Snart är det höstlov här. Dock får vi inte en hel veckas lov som elever i Sverige, utan två dagar. Så med helgen får vi fyra dagars ledighet. Det betyder också att alla prov som tillsätts kommer vara innan lovet. Otroligt dåligt enligt mig, men ja, bara att kämpa på. Så nu är det just den veckan, veckan innan lov och alla mina kurser har tunga prov och inlämningsuppgifter som ska in.

Så, istället för att blogga ska jag börja skriva min engelska uppsats.

Ha det toppen i Sverige!
Förmodligen det mest negativa med att gå i skola tillsammans med 10000 andra elever: Man blir konstant attackerad av nya bakterier och virus. Känns helt allvarligt som om jag varit sjuk i flera veckor nu och det slog till IGEN igår. Nu är lungorna fulla med massa slem jag inte kan hosta upp, näsan är totaltäppt och ja.. hemskheter.

I alla fall. Skolan går bra och snart har vi Mitt-i-semestern prov. Jobbar på och sliter, men jag gillar att plugga så det är inte så farligt :)

Tänkte ta lite bilder på vårat nya hem så jag kan visa. Vi har inget vardagsrum än, finns inte tillräckligt med pengar till det när skolan är så dyr. Men vi har en säng och ett köksbord som vi köpte av en mormor. haha :)

Nu ska jag snart till skolan.
Ha en toppendag!