Det toksnöar i London och jag vägrar gå ut... Vad har hänt med mig?! Jag måste få tag i grejer till skolan, böcker och pärmar, men jag vill inte gå ut i snön... Nu får jag ta fram vikingen i mig själv och ta på mig kläder efter väder.. men VILL INTE GÅ I SNÖN.
Får se hur jag tar mig till jobbet också... antar att varenda buss kommer vara inställd. KUL.

Nåja, ska sluta svamla om det, är OTROLIGT glad över mina betyg i Finska. Har fått VG på mina två sista kurser och det ger mig ett VG i snitt. Överlycklig!!!

Nu jobbar jag bara 4 dagar i veckan eftersom engelskan kommer ta så himla mycket av min tid(100% kurs) och jag kommer behöva plugga omkring 30-40 timmar i veckan samtidigt som jag jobbar omkring 30-40 timmar i veckan. det ska nog gå!

Nej nu ska jag gå ut och hämta grejerna jag behöver, eller så sitter jag inne i värmen och gör allt sånt på måndag istället.
Hemmagjord tomatsoppa, ostmacka och en mandarin. GOD LUNCH måste jag säga.
Sitter och försöker skriva klart min uppsats.. ogillar, men snart är det över och jag börjar plugga engelsk grammatik(VILL INTE MEN MÅSTE). Har lämnat in Finskan och allt verkar vara klart. Börjar jobba igen i morgon :) kommer bli bra!

Nu ska jag äta min soppa innan den blir kall.
Ska hitta något roligt ämne att skriva om senare :)
Ja bloggandet ska faktiskt trappas upp. kommer ihåg när jag bloggade varje dag, har helt enkelt inte haft motivation eller tid för det under senaste tiden(året).
Längtar efter min värdfamilj i USA idag.. Pluggar historia och jag tror det kommer gå bra, måste bara kunna sitta fokuserad under den här veckan, sen börjar väl allvaret igen med jobb och ännu mer plugg när jag riktar in mig på engelska.

Tror jag ska sikta in på att jobba 4 dagar i veckan istället för 5 eftersom jag ska läsa så otroligt mycket mer i skolan. Blir mindre pengar.. men man får klara sig ändå tycker jag :)

Älskar att kolla på bröllopsgrejer, är helt till mig.. kommer bli så otroligt roligt att planera och genomföra våran speciella dag!
Ja det är verkligen svårt att hålla tankarna på annat än vårat bröllop. Det är lääänge kvar, men tiden kommer gå himla fort! 
Angående skolorna jag söker till i USA är det fortfarande lite papper och så som fattas, hoppas allt sådant kan lösa sig snart :) Vill verkligen ha svar så snart som möjligt från dem.
 
Just nu pluggar jag Finska och historia, har tagit hela veckan ledigt så jag kan plugga in i det sista innan min tentamen och allt. Har även kommit in på Engelska som distanskurs, kommer absolut behövas om jag ska plugga på amerikanska universitet, vill vara på topp.
 
David håller på och skriver tenta just nu skulle jag tro. Han har pluggat järnet och jag måste säga att jag sitter och hoppas han ska göra så bra ifrån sig som möjligt :) Ska inte vara så svårt, han är faktiskt oerhört smart :)
 
 
Nu ska jag dricka mitt kaffe och läsa noveller på finska så jag kan göra en analys och vara helt klar med finskan. 
 
Ha en toppendag i Sverige!! Jag kanske kommer hem och jobbar under sommaren, pengarna är bara så mycket mer där jämfört med här i London. 
 
En bild på David och mig förra sommaren i Annapolis :)