Det är alldeles för länge sedan jag bloggade. Kanske beror på att jag träffade en milstolpe i livet jag sett fram emot väldigt länge, jag gifte mig!
Dagen var helt fullspäckad av roligheter och jag minns allt som om det var igår. Nu är det ju bara ett halvår sedan, men ändå.

En väldigt rolig nyhet är att min kära vän från gymnasiet, Moa Forsling, ska också gifta sig. Hon gifter sig med sin käresta den 6e Juni 2015. Jag är så otroligt glad för deras skull och kommer göra allt i min makt för att kunna vara där, men så som visum-processen fungerar verkar det som att det inte blir enkelt.

David och jag mår väldigt bra här i Charleston, men det är hans sista månad här. Det känns helt otroligt att han flyttar (400 mil) ifrån mig snart. Nya order har inkommit och vi ska hamna i Kalifornien, närmare bestämt San Diego.

Varesig jag följer med eller inte är en helt annan fråga och det kanske låter lite bisarrt att jag ens tänker så. Det ska jag nog förklara i nästa blogginlägg, nu är det dags för mig att sova.

Jag får se till att skriva snart igen.

Suasnna