Ja denna onsdag spenderades downtown tillsammans med Ida och Dennis. Vi åt på restaurangen "Little India" och som ni ser var det indisk mat som stod på menyn. jösses vad det var gott då! restaurangen hade också fått massor av bra kritik i tidningar och så =)
Dagen spenderades i parken med pojkarna, jag var helt överlycklig.. Dom sov samtidigt idag så jag fick 30 minuters vila och tystnad! jag var helt till mig verkligen..
Så jag tänkte lägga ut någon bild från restaurangen, så jag gör väl det nu =)

Dennis på Little India!


Dagens positiva: Att vi åt på en sån himla god restaurang och hade allmänt roligt i downtown idag!
Dagens negativa: Mina kontanter är slut och jag orkar inte ta mig till en ATM och ta ut nya....
ja idag var Axel med sin mormor och morfar till innerstaden där de kollade på något jättestort tåg och elefanter. Jag stannade hemma med Levi och vi lekte i lekrummet, gick till parken och så. det var riktigt mysigt faktiskt. Ändå var jag så himla trött idag så jag trodde att jag skulle avlida. Ändå pallrade jag mig iväg till skolan och tur var väl det, gick nämligen och fikade med en hög tyska au-pairer och dennis =) Skönt att få prata av sig lite och så.. Ny dag imorgon!
så, det finns inte så mycket att skriva om denna dag, vi börjar planera inför helgen och så.. Två födelsedagspartyn är planerade i alla fall. nice :D
Imorgon är det SVENNEONSDAG. alltså, bara svenskar. så det blir jag, ida, dennis och kanske fredrik =) härligt att bara prata svenska en kväll =)

fika! Dock är denna bild från helgen. Idag tog jag en kaffe och en glass =) gott och fint pris för allt, 4.30 dollar. sen dricksade jag självklart upp det till 5. inte illa ändå :) 35 kronor för en stor hög med glass och en kopp kaffe :)

Dagens positiva: Att träffa dom tyska tjejerna också =) Alltid roligt att prata med nya människor =)
Dagens negativa: Min otroliga trötthet.. orkar knappt hålla ögonen öppna nu..


/S
Ja idag var en dag fylld av premiärer, eller ja..
1. Det var första gången jag gick till biblioteket med Axel och Levi, och GISSA om det var poppis? Dom betedde sig så otrolgit bra och jag var så himla stolt över att ta hand om dom. Sitter snällt och tyst medan bibliotikarien berättar historier och sjunger. åh så bra dom är!
2. Det var första gången jag var ute och sprang.. Jag skulle gå till postkontoret som ligger en halvtimmes gångpromenad härifrån, så jag gick dit i snabbt tempo och sprang hem. Köpte mig nya frimärken till Sverige och så, nu kan jag skicka fler brev och kort :) Eftersom jag inte tränat på typ 2 månader var jag aningen nervös över hyur det skulle gå med andningen när jag sprang. För det första har jag dålig kondition, för det andra har jag inte sprungit en enda gång här i Denver och för det tredje är det höghöjdsträning. Så, ni hemma i Sverige, SPRING på toppen av kebnekaise, då vet ni hur det känns. I alla fall. Jag sprang hela vägen och andningen gick super! Just nu är musklerna lite tröttare än vanligt, men jag tar det ju lugnt ikväll =)

Här är en bild på mina mirakelskor som tar mig vart jag än nu vill, knät mår för övrigt mycket bättre! Så jag antar att mitt skoköp gjorde att jag skonade knät=)

På rean kostade dessa skor 60 dollar(cirka 550 kr). Lätt värt det, jag är ute så pass mycket så jag behöver ett par ordentliga skor.

Dagens positiva: Min cykel har nu pumpade däck så jag slipper åka på fäljarna när jag ska iväg till tågstationen!
Dagens negativa: Axel ramlade idag och slog sig i ansiktet.. så nu har han ett sår i ögonbrynet, vilket gör att han ser ut som en boxare.

Hörs imorgon!

/S

Ja, idag låg jag i sängen och latade mig sådär sjukt länge, det var helt behövligt efter min fullsmockade helg =) Hoppas verkligen på fler helger som denna, och veckan vekar bli mycket bra ändå! Tisdag: Skola, Onsdag: Svenneonsdag, Torsdag: Skola, Fredag:HELG!!
Så, måndag blir en ta-det-så-lugnt-du-bara-kan-dag.. verkar ju vara den enda dagen så =) riktigt kul!
Livet leker och jobbet går bra, vi får ju se hur bra det går nästa vecka med barnen. förhoppningsvis kommer det gå fint =)

Idag åt vi på någon ganska dålig restaurang.. så vi gav ingen dricks typ och vi råkade sno varsin klubba för 50 cent.. den var vid utgången och allt var väldigt förvirrande. haha =)
Här är bilden:
Mina kriminella vänner, Ida och Dennis. =)

Dagens positiva: Pratade med Malin, Daniel och mamma på skype. saknar er!
Dagens negativa: att jag gjorde av med typ 80 dollar idag faaast jag skulle spara lite.. jaja, så är det!

Så idag köpte jag ett par nya löparskor. Dels för att knät inte ska göra så ont längre, och för att dom var snygga och relativt billiga =)
Ska debutera med dem imorgon, så då kommer bilder och även betyg på hur bra dom var. hoppas jag inte får skoskav...


/S

Idag har det varit en riktig bra dag.
Började med att åka in till downtown vid 10-tiden, vi skulle träffa typ 200 andra au-pairer och ha nån skojig dag typ, leta efter saker.
I min grupp var det jag, ida, dennis och fredrik. Vi lyckades hitta många grejer, bilder kommer på det! Men vi var grymt försenade när vi skulle tillbaka så dom hade redan haft prisutdelning. ack då!
efter det åt vi på corner bakery, kollade in affärer och bara umgicks, det var riktigt kul!
Efter det skulle fredrik hem så vi bestämde att vi fyra kunde ses på onsdag eftermiddag, börjar bli "Svenskonsdag" nu =)
Sen gick jag, ida och dennis på bio! Vi ville se en 3D bio för första gången, så vi såg "Legends of the guardiens" eller nåt sånt, orkar inte stava rätt eller nåt sånt nu. Den var i alla fall bra i 3D form! =)
Till sist gick vi och kollade in Octoberfest, ölfesten här i Denver som är väldigt poppis, det var lyckat som attan!
Nu kommer bilder:

Haha, här står vi utanför Union Station. Väldigt glada som ni ser!

En av sakerna man skulle göra var att ta kort tillsamms med någon gatumusikant, här med en snubbe som spelade piano i flera timmar. Alla au-pairer var tvungna att bära dom där tröjorna.. urlöjlgit, speciellt eftersom jag itne ens åkte med cultural care, men, what the heck =)

haha, jag och Fredrik ser riktigt dryga ut utanför capotil i Denver =)

Vi planerade lime-light-proud-gay-festival eller något. haha! Roligt hade vi i alla fall!

Dennis och Fredrik utanför Bubba-Gump. haha!

Idao ch Dennis på bion! 3D glasögonen är på och beredda att användas!

Octoberfest! Här drack ALLA öl, utom vi minderåriga småttingar då =)

Dagens positiva: Jag har verkligen skrattat hela dagen, har haft så himla roligt av allt och alla!
Dagens negativa: Är helt dödstrött nu på kvällen.. då det blev kanske inte ett sånt där superbra blogginlägg.. menmen, det får duga!

/S
Idag har jag varit på baseball, samt jobbat då!
Det gick faktiskt jättebra med barnen idag, vi var till parken och sen kom vi hem och åt lunch. efter det gick vi till en glassaffär där dom gör glass varje dag på plats.. det är så himla gott.. så jag och axel åt glass medan lilla Levi sov en timme. perfekt :)
När jag hade jobbat klart blev allt väldigt stressat, haha =) fick slänga i mig några pannkakor till lunch och springa till spårvagnen, som var HELT ÖVERFULL. alltså folk svettades ovanpå varandra typ, man stod så trångt att dom tillslut inte öppnade dörrarna när man stannade vid nya stationer, det fick bara inte plats en kotte till.
Så jag hoppade av vid Union Station och blev hämtad av Ida, Mary och Marys två killkompisar, som jag inte minns namnet på.. men i alla fall!
Vi gick på baseball i den stooora arenan. Det var väl annorlunda mot att se en DIF eller BIK match där hemma om man säger så.. Superhäftigt! Vi åt hamburgare och åt godis samtidigt, kände bara att livet var så härligt!

Stadion.. Som ni ser är det fullpackat, bergen i bakgrunden samt solnedgång. Kan det bli bättre stämning? plus att det var cirka 25 grader varmt. I love Denver!

Efter matchen var det dags för fireworks(nyårsraketer) typ.. haha, men nu firade vi ju inte nyår utan det var nog bara för att Colorado Rockies spelade mot San Francisco Giants, och Rockies förlorade :( Men stämningen var på topp hela kvällen, det var riktigt roligt!

Sedan släckte dom ner arenan och startade kalaset med alla raketer. Det var superfint och häftigt som attan, har aldrig sett något liknande.. Dom spelade massor av låtar i bakgrunden och det var nog roligast när dom började spela musiken till Star Wars.. När dom sen spelade romantiska låtar och så saknade jag Daniels hand att hålla.. Men ja, jag föreställde mig att han var där med mig, min sportnörd skulle verkligen gilla det =)

Haha, sen på kvällen drog vi till en mongolisk restaurang och dom serverade mongo nachos. haha! Jag och Ida tyckte det var ganska kul, så jag bjuder på denna bild som den sista!

Jag har verkligen haft en härlig fredag, mycket uppskattad kväll med härligt sällskap och så :)

Dagens positiva: Att umgås med amerikaner och inte bara au-pairer. Gillar faktumet att man lär känna folk härifrån och inte bara människor som också är nya här.
Dagens negativa: Jag lämnade cykeln på tågstationen.. hoppas den är kvar imorgon!

/S
Har haft en helt underbar dag med barnen idag. Alltså 100% bättre än igår :)
 Levi sov i nästan 2 timmar, som han ska, istället för typ 40 minuter som andra dagar som varit aningen kaotiska.
Sen var vi på Childrens Museum, alltså ja.. barnens museum. Det liknar nog mer Lek och Buslandet eller så, massor av aktiviteter, pyssel och annat som barn tycker är roligt. Ni får se bilder på vad min dag bestått av.
Vi åt även lunch där borta och så, sen var jag ute en timme med barnen på eftermiddagen.

Jag har även inhandlat mig en ny tröja! Bild på den kan komma vid senare tillfälle :)
Axel i en riktig brandbil! Han bara älskar brandbilar och allt som har med dem att göra, han hör när brandbilarna kommer innan jag ens hunnit tänka efter vad det är  jag hör för något. helt fantastiskt. Så fanns det jackor och hjälmar barnen kunde låna, så blev det plötsligt mer äkta och så. Mycket uppskattat och Axel är bara så söt!

Jag och Axel. Jag har verkligen aldrig skrattat så som när axel hade på sig den här ekorredräkten. HAN VAR SÅ SÖT! Andra barn som såg honom blev en aning rädda, deras mammor fick förklara "Lugn nu vännen det är inget jätteekorre..." haha, det var så himla sött. (ursäkta mitt tjocka knä, det ser verkligen sjukt ut..)
Såhär såg han ut! :) Som ni ser var det väldigt bra gjort runt omkring i detta rum. man skulle utforska olika djurs boende och så :)

En stor favorit hos båda barnen.. Tågrälsen var jättestor och det var mycket populärt. Levi gillar också tågen, fast han har ju inte motoriken och så än som Axel har =)
för övrigt fanns det ett rum fyllt av såpbubblor, haha :) det var jätteroligt faktiskt. Blåsa superstora bubblor och så =) Barnen fick klä ut sig till kemister. sen fanns det ett rum som var som en riktig mataffär och ett kök. Så barnen leker att man tar sin vagn, hämtar sina varor, betalar, går hem och lagar maten. Lite jobbigt att dom gillar att leka sådana "vuxna" saker, men det är ju sådant barn förbereder sig på genom lek.

Dagen har verkligen varit jättebra, tack gode gud för det!

Dagens positiva: Att museet var så himla roligt och att det fanns så mycket att göra hela tiden! barnen ville verkligen inte gå därifrån.
Dagens negativa: Jag har träningsvärk i ben och armar efter att ha burit och gått med barnen.. jaja, det tar ju i alla fall!


/S
Ja, alla har vi bra och dåliga dagar.. jag tror bara att båda barnen valde att ha en monsterdag idag.. Vilket var riktigt jobbigt, men, jag har varit här i tre veckor och det var väl helt enkelt dags =) Det gick ändå bra, jag lever ju!

Under eftermiddagen och kvällen har jag varit i Downtown tillsammans med Dennis och Ida. Det var SÅ skönt att vara med svenska människor, bara prata och vara sig själv.. Vi åt på Cheesecake factory, dom har helt galet mycket god mat och herregud vilka efterrätter!
Här får ni lite bilder..

Eftersom det blev ganska sent idag så hinner jag inte skriva mycket. jag behöver min sömn! Så, här kommer bilder!

Såhrä ser det ut. Väldigt gott faktiskt, men.. nästa bild avslöjar nog hur nyttigt det var..

muuuuuuuuums vad gott det var. chokladmousse med chokladcheese cake.
För övrigt var det väldigt många som firade födelsedagar på den här restaurangen. Vi hörde "happy birthday" typ 4 gånger, minst, av servitörerna som jobbade där. stackars dom =)


Dagens positiva: Att min cheesecake var helt superdupergod.. maten och sällskapet var helt super!
Dagens negativa: Att det var lite av en monsterdag idag med barnen.. det blir bättre imorgon! Men jag trodde att halva min hjärnkapacitet hade försvunnit där ett tag.. allt gick så snett hela tiden..


/S
Ja idag har det sannerligen varit ett konstigt väder här i Denver.
Det började med att det var ganska kyligt på morgonen, men det är det ju ganska ofta.
Sen blev det varmt som attan.. som vanligt..
När jag var påväg hem från engelskakursen så såg jag värsta blixtarna i stan. det mullrade en aning och himlen var ganska klar, men blixtarna var enorma och jättetydliga.. häftigt faktiskt.
inte riktigt så stora blixtar, men det var mycket värre än det jag sett i Sverige!

Så, tisdag betyder ju engelskakurs igen, vilket var riktigt roligt!
Det var bara jag, Dennis(au-pair från sverige) och Julia(au-pair från tyskland). Det var faktiskt roligt att sitta och prata om valet och så, kändes behövligt!

Idag har jag varit ute med barnen i 7 hela timmar. vi var endast hemma en timme i morse när Levi sov. annars har vi lekt ute heeeela dagen. väldigt bra presterat av mig och barnen! =)

Dagens positiva: Jag kan äntligen kolla åp Desperate Housewives på datorn! Hade visst laddat en en säsong utan att jag visste om det :)
Dagens negativa: Att jag varit hes och så på senaste tiden.. ogillar att prata som en gammal traktor..

Imorgon kommer lite roligare bilder och även ett lite roligare inlägg! Ska nämligen ut och äta på Hard Rock Café med andra au-pairer. superkul!

/S
Ja imorse ville jag verkligen inte kliva upp när klockan ringde.. och det värsta är att min alarmsignal är "ITS TIME TO WAKE UP, THE TIME IS 7.20".. åh....

Men, jag gick upp i alla fall, åt frukost och drack kaffe i all min hast, kaffet fick jag faktiskt dricka upp i lekrummet, det var visst lite kaotiskt imorse.. haha =)
klockan kvart i 9 somnade Levi igen och sov en timme och 20 minuter ungefär.
Efter det gick vi direkt ner till parken, Axel, Levi och jag :) Det fick bli stora parken och en halvtimme innan vi skulle gå hem kommer göran och gunilla och gör oss sällskap :) väldigt roligt!
Vi åt ägg, korv och macka till lunch, jag börjar faktiskt vänja mig vid maten, det är inte så farligt onyttigt eftersom man inte äter så stora mängder.
Efter lunch ville Axel stanna i huset tillsammans med gunilla och göran, dom tittade på mamma-mu och cyklade och så. Under tiden var jag och Levi i parken, klockan 3 tog vi en timmes promenad, varav Levi sov i 40 minuter, vilket vad väldigt bra.

Efter det var det skype, middag och nu sitter jag här. Dagarna går fort med barnen!

Halsbandet jag köpte i lördags. Dom där ugglorna är bara för söta!

Ja, Crocket är en sport som inte är allt för vanlig, men det finns i alla fall en crocketbana i parken. Idag var det live-band(piano, saxofon och/eller balalajka). Samtidigt var kvinnorna klädda i vackra vita klänningar med långa vita handskar, samtidigt som deras håruppsättningar var stora och avancerade. 1800-tals stil hos överklassen liksom. Antar att de hade någon fest och tävling, roligt var det att se i alla fall!

Gulliga Levi i parken idag!


Dagens positiva: Att jag fick brev från Nellie! Det stod: "Hej Sussana. Tak för brevet du er best. Tekninen försteler jag. Önskar at du va hema best i unervesum, Jag leker med Erik det jätte kul med. Hopas att du har kul Från Nellie" GISSA OM JAG BLEV RÖRD? det var så himla fint, saknar mina älskade små syskonbarn..

Dagens
negativa: Det åskade lite idag och regnade typ 4 droppar på mig. haha =) vädret är inte att lita på här, men det håller sig oftast mycket bra ändå.

Hörs imorgon!

/S
Valdag idag! Jag skickade in mitt röstkort för två veckor sen :) Så jag har gjort min plikt som röstberättigad svensk medborgare! :)
Valet var intressant att följa, det var ju vad min dag bestod av till det mesta.
Hade huset för mig själv en ganska lång stund på morgonen, familjen hade åkt på brunch, men jag ville prata med mamma och daniel lite längre idag :) Så det var vad jag gjorde!
Har inte kunnat ta något promenad eller så idag, knät gör så FRUKTANSVÄRT ont när jag går, hemskt.. men jag fick en salva av Josh, hoppas det hjälper så jag kan gå mina långa promenader imorgon :)

Som lovat har jag tagit bild på en del av kläderna jag köpte igår :) Jag orkade inte sätta på mig kläderna och fota i någon spegel, men dom är i alla fall jättesnygga!
Så gårdagens köp:
En superfin klänning
En kavaj
En tröja
Ett linne
Ett halsband
En ring
En väska
Mat
10 vykort


Allt gick på cirka 100 dollar, alltså 700 kr. så jävla nöjd är jag =)
Så ser klänningen ut, ryggen är verkligen superfin och för ovanlighetens skull satt den fint på också :)

Tröjan och väskan jag köpte =) orkade inte fota kavajen.. haha =) men alla vet ju hur en kavaj ser ut, svart jackliknande plagg.

Dagens positiva: Jag har verkligen kunnat ta det riktigt lugnt idag, tog till och med en snabb tupplur utomhus i stolen när jag skulle läsa, helt underbart!
Dagens negativa: Att mitt förbannade knä gör jätteont. Speciellt när benet är sträckt, förstår verkligen inte vad det är som händer.. har aldrig haft såhär ont..

Postade även lite vykort idag! Främst till familjen =) får se när de kommer fram!

Så får jag ladda inför en ny arbetsvecka som börjar imorgon! lek och bus med barnen hela dagen =)

/S

Ja hela lördagen har bestått av shopping, eller ja, 9 timmar av dagen :)
Jag mötte upp Ida på tåget, vi fick byta tåg på Broadway så det tog någon extra minut sådär in till downtown.
FOREVER 21 är ju en självklarhet, och det är verkligen hur stort som helst.. herregud, tog minst tre timmar att skumma igenom kläderna.
Vi åt även på Corner Bakery, samma ställe som jag åt på i fredags, så himla gott!
Annars så strosade vi runt och så, gick igenom alla möjliga affärer och pratade i flera timmar. En riktigt härlig dag må jag säga =)


Vackra downtown!


 Såhär ser vi ut en lördagkväll, nya kläder!


Ida! Jag är ledsen för de suddiga bilderna, tur att jag ändå inte anser mig själv vara duktig på att fotografera i alla fall, bilderna blir som de blir!

 
Dagens positiva: Jag inhandlade massor för ungefär 100 dollar, alltså cirka 700 kr :) bra gjort!
Dagens negativa: det var lite kallare än väntat idag i Denver, vädret växlar ju ganska mycket.. Så det var "bara" omkring 20-25 grader varmt..


Imorgon laddar jag upp bilder på kläderna jag köpte, orkar bara inte göra det just nu :)


/S

Hej alla bloggläsare! Det är så roligt att se att många besöker min blogg och ger synpunkter och frågor! Jag gör mitt bästa!

Så, jag tänkte börja med att svara på lite frågor jag fått.
Hur kom det sig att jag blev au-pair och hur gick jag tillväga?

Jag hade tänkt länge på vad jag ville göra efter gymnasiet.. Att gå direkt in till universitet var ju ett alternativ, men jag ville hinna med så mycket mer innan jag gav mig in i pluggandet igen. Jag kollade runt på möjligheter till att bli utbytesstudent, jobba utomlands etc. och allt var väääldigt dyrt, omständigt och så.
När jag gick in på hemsidan Aupairworld.com(tror jag) så kom jag i kontakt med väldigt många familjer, hemsidan var jättebra! Där kunde man ta kontakt med värdfamiljer från hema världen, allt från nya zeeland, usa, irland, england, frankrike, spanien.. ja, alla möjliga länder! Jag blev dock väldigt intresserad av en familj, nämligen Hensley family. Mamman var svensk, två pojkar i åldrarna 1 och 3(något jag redan var van vid med tanke på alla syskonbarn) och så.
Dom gillade mig och jag tog kontakt med deras agentur, Expert Au-pair. Dom är inte alls lika krångliga som typ Cultural Care och det var en väldigt bra personlig kontakt jag hade med dem.
Sedan var det ändå mycket pappersarbete, men det gick bra!
Tillslut åkte jag hit, hade en helt uuuunderbar veckas training i Florida, bodde på hotell, badade i mexikanska golfen och lärde mig ett och annat om barn och deras utveckling..
Jag har frågat runt lite angående körkortet, många kör endast med sitt svenska körkort, det brukar funka i cirka tre månader om man ska följa lagen. Att ta körkort här i USA är mycket lättare, och billigare, än i till exempel Sveruge. Så det blir nog inga svårigheter! Sen ska man ju ta körkort efter varje stat, så jag kommer ha ett Colorado-körkort, när(eller om) jag orkar fixa det.


Så. Tillbaka till idag, fredag!
Dagen började med två vändor till parken, som vanligt!
Mycket promenader och mycket lek och bus, idag var dock en lite olycksdrabbad dag, Axel slog sig flera gånger.. Antingen ramlade han i klätterställningen eller så klämde han sig på fingrarna när jag cyklade in i vagnen.. lillen..

Vid 7-tiden åkte jag in till downtown och träffade Handé, en annan au-pair som bor här i Denver. Jag måste säga att hon var en av de trevligaste människor jag mött! Öppen, snäll och verkligen en sådan människa som ger mycket. Hon visade mig runt i downtown, hon bjöd mig till och med på middag(jag bjöd henne på öl sen) och hon berättade om vilka affärer som var bäst och varför. Jag hade verkligen en suuupertrevlig kväll.
inte nog med att det var riktigt roligt att träffa Handé, det var ölfest i Denver downtown. Så det var studenter ööööööverallt, så himla mycket människor och rörelse i stan!

En till liten sak som hände var att en kille bjöd ut mig och frågade efter mitt nummer när jag satt på spårvagnen in till downtown.. Han var äldre än mig, säkert runt 25, sade fina saker om mig och min hårfärg(haha!) och så. Men icke, när han började prata om vad jag skulle göra till helgen och så.. då sa jag bara " Ja alltså jag har ju faktiskt pojkvän hemma i Sverige".. Han blev ganska besviken men tog det ändå bra, han ville följa mig och så inne i downtown, men jag tackade nej. vänligt men bestämt.

Så, det var min härliga fredag i Denver! Det var länge sen jag hade så roligt en kväll!

Dagens positiva: Fast alkoholgränsen i USA är 21 år var det inga problem alls att komma in på en bar och beställa en öl =)
Dagens negativa: Att jag åkte ganska tidigt från downtown.. Carolina skulle hämta mig från tågstationen vid universitetet, hon ville itne att jag skulle gå hem själv, väldigt gulligt av henne! Så nu ska vi fixa en cykel till mig så jag inte behöver få skjuts hela tiden :)


imorgon ska jag ut och shoppa järnet med Ida! :)

Full rulle i Downtown Denver!


Så mycket studenter överallt. God bless University of Denver!


Vid synpunkter, åsikter eller så, kommentera!
Och tyvärr har jag svårt att uppdatera fler gånger än 1 gång om dagen.. Det är ändå alltid natt eller tidig morgon i Sverige, så ja.. Jag ska försöka, men det kan bli mycket svårt.

/S
En helt vanlig torsdag, det är nog vad man kan kalla denna dag.
Jag började jobba klockan 8 som vanligt, Levi var ovanligt trött och gnällig så han fick sova direkt.
När klockan var halv 11 så gick vi till den nya parken igen, denna gång följde Gunilla och Göran med :) Det var riktigt roligt och allt fungerade bra.
Vi åt pankakor till lunch och även nu var Levi lite extra gnällig och så, så han fick sova 40 minuter när vi var påväg till parken.
Jag och barnen spenderade hela eftermiddagen i parken och sedan var det dags för mig att åka till engelskakursen :)

när jag var i Washington Park tog jag lite bilder för att visa hur det verkligen ser ut här i mitten av september.. det är verkligen otroligt fint :)
Som ni ser är det en dubbelvagn jag kör med barnen, den är superenkel och väldigt effektiv =)
Vägen är den asfanterade vägen som endast är till för gående, cyklande och springande. alltså ingen biltrafik. Det gör det väldigt enkelt att ta promenader och så med en stor vagn =)

Nu under sommaren är det också otroligt mycket blommor och sådant planterat här i parken. det gör det hela mycket mer harmoniskt och barnen gillar faktiskt att gå runt och titta på blommorna =)
Sjöarna man ser på bilden är mest till för ankor och andra djur.. det går nog inte att bada där och så, men det är ändå kul att det finns så mycket djurliv i parken, blir en mer naturlig känsla =) det bästa av allt är dock att vädret är det samma jämt, 30 grader och strålande sol! Men det ska ändå bli skönt när det svalnar av lite :)

"Espresso Yourself" En härlig kaffetermos jag fick när jag anlände i Denver av värdfamiljen, ryktena hade visst sagt att jag gillade kaffe! Så när man börjar bli trött på eftermiddagen tar man en slurk så är man pigg som bara den igen sen =)

Dagens positiva: Gick riktigt långpromenad med barnen idag, tror jag går i snabb takt typ 2 timmar om dagen, minst.. Sen är jag ju ute typ 4-5 timmar varje dag. Faktiskt ett väldigt härligt jobb ändå!
Dagens negativa: Att Levi varit ganska gnällig och känslig.. men stackaren håller på och få tänder, så jag har försökt mitt bästa att mata honom med äpplen och sådant som har lite tuggmotstånd..


Fredag imorgon! =)

/S

Idag spenderades hela dagen ute med barnen.
Först gick vi till en ny park som faktiskt var jättebra, stor, relativt barnanpassad och fylld med leksaker som lämnats där.
Efter det åt vi lunch och så :)
Sen tänkte jag att tiden går fortare och allt är lättare när vi faktiskt är ute, så jag gjorde i ordning lite äppelbitar, satte barnen i vagnen och begav mig till Washington park för att leka där under eftermiddagen.
Det gick verkligen jättebra, när vi kom tillbaka vid 4 var det dags att äta mat och sen kom Lori, hon som är lokal representant från expert au-pair. Hon skulle kolla så att allt fungerade och att vi var på samma plan, jag och familjen.

En sak jag glömde berätta om igår var något jag observerade på spårvagnen påväg hem från engelskakursen..
När jag äntligen satt på rätt tåg satt en man från den amerikanska armen i sätet bredvid mig. För mig var det inget speciellt, militärer hit och dit, människor dom också. Men så kom en kvinna fram till honom, skakade hand med honom och sa "Tack för din insats för landet, sir"(fast på engelska såklart). För mig var detta något helt nytt, inte skulle väl jag gå fram och skaka hand med en man i Sverige som är klädd i militära kläder. Men i och för sig, Sverige är inte i krig..
Jag vet att USA glorifierar så väldigt mycket, men ändå.. är det nödvändigt? äsch, jag tyckte bara det var en förvirrad situation och det var definitivt något som inte händer i Sverige i alla fall.

 haha =)


Dagens positiva: En hel utedag med barnen är endast positivt, för mig och för dem. får hoppas att vädret håller sig så här fint så det blir fler dagar som denna.
Dagens negativa: GAH vad törstig jag kan bli här.. Luften är väldigt torr, vilket känns i hals, näsa, ögon.. Jag badar i lotion varje kväll för att inte torka ut som ett russin.. kanske borde låta kroppenn vänja sig istället..

/S
Ja idag blev det första dagen i skolan för mig =) Eller ja, det liknar mer kvällskurser.
Så jag ska gå där två gånger i veckan i sex månader, kommer bli kul :)

Så jag sa att jag ville hamna i gruppen "Advanced English" eftersom jag inte behöver gå i TOFU-gruppen eftersom jag inte ska göra något TOFU-test(det man ska ha när man börjar universitet).
Så avancerad engelska är vad jag ska läsa, det är löjligt enkelt har jag hört. men det ska bli roligt att vara där och lära känna andra au-pairer och så :) Själva huvudsaken egentligen.

Så skolan ligger mitt i centrala Denver, eller downtown som man säger här =)
Jag råkade till och med ta fel tåg när jag skulle hem.. kändes mindre roligt men det löste sig väldigt bra=)

Skolan är tisdagar och torsdagar mellan halv sju och halv nio. Bra sätt att "koppla bort" vardagen och så för en stund och bara fokusera på annat.



Dagens positiva: Jag har grym studentrabatt på spårvagnarna :D åker för halva priset. Det gillas starkt!
Dagens negativa: Det är inte direkt någon skymning eller gryning här. Det blir ljust jättefort och det blir mörkt jättefort. Det tar cirka en halvtimme för solen att gå ner.. Så när jag kommer hem från kvällskurserna är det helt bäckmörkt ute.. inge vidare roligt..

/S
Ja idag började jag jobba klockan 08.00 som vanligt =)
Det är andra veckan jag jobbar, och det går jätte bra :)
Jag gjorde så att jag körde med samma rutin som vanligt, börja 8, Levi sova runt 9 till halv 11, parken mellan halv 11 och 1, Lunch, Sen leker vi utomhus några timmar tills klockan blir 16.00 =)

Det känns skönt att veckan har börjat och vardagsrutinen sätter igång =) Blir så skönt sen att bara gör annat under helgen :)

 Mina fötter.. haha =) förstå hur bruna mina ben har blivit.. helt sjukt, armarna och ryggen är ännu brunare. Men här ser ni vilken skillnad det gjort! Jag har varit ute med sandalerna några dagar i solen och HERRE GUD. Fötterna är så himla bleka också eftersom jag mest har på mig joggingskor istället för sandaler.. Solen tar här i Denver!


Dagens positiva: Att Carolina pratade med skolan jag ska börja läsa kvällskurser på :) Ska bli roligt att träffa lite folk och så =)
Dagens negativa: Jag AVSKYR alla småmynt som finns här, och dom används hela tiden! Som till exempel 1 cent, 5 cent och 10 cent.. Känns så himla onödigt att få tillbaka 1 cent om något kostat $ 1.99... Ja ja, jag är glad att Sverige i alla fall avskaffat 50 öringen, bort med småmynten!

Söndagar brukar vara ganska tråkiga dagar, men inte idag :)
Som sagt håller jag på och läser "Snabba Cash", snart klar med den! finally..

Så dagen började med att jag satt ute på gården och läste, sedan har jag varit i kontakt med en annan svensk au-pair här i Denver. Hon kom hit samtidigt som jag, vi har bott i samma stad(Kalix) ett och ett halvt år, vi är jämngamla och båda tar hand om ett barn som heter Axel. Världen kan inte bli mindre kan man tycka.. :)
förövrigt heter hon Ida :)
Så,
Jag och Ida bestämde träff i County Line, ganska nära där hon bodde :)
Jag tog spårvagnen dit, det tog cirka 20 minuter från University of Denver.

Så det inhandlades lite mat först, sedan hittade jag mig ett par shorts och jag köpte även en ice vanilla latte på Starbuck's.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord och gick i affärer :)

Dagens positiva: Att få träffa en svensk au-pair en vecka efter att jag kommit hit :) jättekul verkligen!
Dagens negativa: Mina fötter ser ut som zebror, helt sjuk bränna efter sandalerna. får visa bild någon dag.


Här kommer lite bilder från idag!


Tågstationen i county line :) väldigt stort och så :)


Shoppingcentret :) här när det var stängt, innan var det helt packat med bilar...


En jättesuddig bild på spårvagnen jag åkte med =) Känns så himla bra att jag börjar lära mig att ta mig runt och så. Har inte vågat sätta mig i bilen och köra än, är lite väl försiktig.. haha =) Men jag ska nog ut och köra med Carolina eller Josh innan jag vågar sätta mig där själv med barnen, behöver nog ltie träning först!


Uppdaterar igen imorgon, då är det dags för en ny arbetsvecka! =)

/S

Ja som sagt var jag på kalas igår, jag måste bara berätta lite om det!
Vi kom dit och dum i huvudet som jag är börjar jag ta av mig skorna, ren reflex eftersom man kliver in i någons hus... dock insåg jag ganska snabbt att "JUSTE, man tar inte av sig skorna när man kommer in i USA". well..
Sen var Thomas(födelsedagsbarnet) mormor, morfar och kusin med, fast på skype. haha. kändes så jävla stört att ha två datorer med sig överallt, dagens teknik?
Tomas mamma hade gjort värsta goda tårtan med Buzz(från toy story) ritad på tårtan, något hon hade gjort helt själv. hur kan jag inte ens drömma om.
Sen sjöng vi "Happy Birthday" tre gånger, alla gånger var datorerna med.. haha =)
Sen började det roliga.
Gossip.
Det var främst grannar på besök på kalaset, andra gäster skulle komma vid annat tillfälle. Detta var endast för att vi skulle hjälpa till att äta upp den supergoda Buzz-tårtan(inte mig emot!).
Det blev skvaller om den nya grannen, han kirurgen som tydligen hade två tonårsdöttrar som behövde barnvakt. Han kanske spenderade sin lediga tid hos sin flickvän och han hade dessutom en "Hot tub" hemma hos sig, utomhus till och med. Så ja, jag kände mig som en av medlemmarna i DH, det var helt enkelt bara grannar, alla skvallrade och ja :) riktigt kul!
Tänkte bara berätta om denna roliga amerikanska händelse, något jag själv aldrig upplevt förut =)


Uppdaterar om något mer knas händer =)

Im a member :)


/S
Ja denna lördag har varit riktigt lugn och skön :) I alla fall hittils, klockan är ju inte så mycket än.
Jag håller på och läser boken "Snabba Cash", enligt mig är den inte sådär super som alla säger. visst, intressant att veta hur allt går till i den undre världen, men sen då? Nja, tre poäng av fem. det är mitt betyg. Har visserligen inte läst hela än men ja, den blir nog inte mycket bättre än så här.

Idag pratade jag med daniel i undefär en och en halv timme, kändes så skönt att få tid och så till att prata lite. Saknar honom..

Just därför har jag spanat runt på lite bilder och hittade två som jag tyckte var så söta så. Därför delar jag med mig av dom!
Här är bilder på min älskling.



Jag saknar dig så mycket min älskling.





Så, jag kanske ska slänga ut dagens positiva och dagens negativa? here they come:

Dagens positiva: Jag är verkligen brun som en pepparkaka nu, solen steker på som bara den!
Dagens negativa: Min telefon funkar i alla fall inte.. så jag kanske ändå måste fixa kontrakt åsånt.. hmf.

/S
Ja nu ska vi till grannen för att gå på kalas :)
Ska bli riktigt mysigt faktiskt, att hitta på något sådär. Plus att jag inte ätit godsaker sen jag kom hit :o

Har för övrigt suttit hela kvällen vid datorn och väntat.. En sån besvikelse och oro bara ligger i magen, känns inge kul alls.

Min telefon verkar inte alls funka fast jag köpte ett simkort..
Tror lite sötsaker kommer lyfta mitt humör, just nu är det på botten verkligen, har suttit här i flera timmar, helt i onödan, när jag egentligen kunde ha gått till parken eller liknande.

Sorry för ett bittert inlägg, kände bara att det behövdes.


Saknar mitt löshår en aning, men mitt eget är ju typ lika långt.


/S
Ja, äntligen fredag brukar det ju låta :)
Dagarna går faktiskt väldigt fort när man leker och så hela dagen.
Pratade med mamma och med daniel imorse :) kändes riktigt bra :)

Så, jag började jobba klockan 8 och slutade vid 2-3 tiden. Carolina gick ut med barnen för att köpa ett kontantkort till mig och så :) äääääntligen har jag ett nummer :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till helgen, ni får helt enkelt läsa och se! Ska även börja på skolan snart och läsa engelska i typ 5 månader, det blir nog avancerad engelska, alltid bra att ha när man ska söka jobb och så.

Så, eftersom jag alltid är i Washington park med barnen tänkte jag att jag lägger upp en bild på den underbara parken. Runt hela parken är det cirka 4 km, och det finns även vägar där man kan gå inne i parken som är asfalterade där det är cirka 3.2 km runt. Så för min del blir det ungefär en timmes promenad varje dag endast genom att gå till parken och tillbaka. Det är ju i alla fall positivt!
Båda barnen var helt underbara idag, speciellt Axel hade varit en riktig gullunge, så han fick en klubba av mig :)

Washington Park, så otroligt underbart!


Dagens positiva
: Att jag slutade lite tidigare och avnjöt en kopp god kaffe i lugnan ro.
Dagens negativa: Jag var störd och bara tog med mig två par shorts.. Skulle behöva typ 3 par till just nu.


/S
Ja mina blogginlägg från veckodagarna kommer likna varandra ganska mycket.
Det beror främst på att jag försöker få in en rutin och så i vardagen, att försöka göra ungefär liknande saker med barnen under samma tidpunkter.
Som idag började vi dagen klockan halv 8, det blev lek och stoj fram tills att Levi sov och vi åkte till parken :)
Det blir lite med automatik att vi stannar i parken ungefär 2 timmar, sen tar det ju ett tag att gå dit&tillbaka.

Så jag har lekt med barnen hela dagen idag, från halv 8 till 4. Det är, som många vet, ett ganska tufft jobb att ta hand om två barn i åldrarna 1 och 3, men det går! :)

Nu på eftermiddagen funderar jag på att ta en promenad och lyssna på musik, man behöver koppla av mentalt efter en dag med barnen. Det låter lite hemskt men så är det, man är så fullt koncentrerad på lek och uppsyn över dem så energin tar slut.

för en gångs skull tog jag med kameran till parken, blev inga höjdarbilder men ändå :)

Axel i parken :) vi tar alltid med lite leksaker att leka med, det brukar behövas om det blir långtråkigt eller ifall det inte finns många andra barn att leka med.

Gulliga Levi :)


Dagens positiva
: Att det är över 30 grader varmt varje dag och att jag bor i USA:s soligaste stad!
Dagens negativa: Att jag ska vänta ett helt år på att köpa mig en iPhone. Kanske ändå värt all väntan..


Det var allt jag hade att bjuda på idag :)

/S
Hallå alla bloggläsare.
Ärligt talat hade jag tänkt strunta i att blogga något idag eftersom jag verkligen inte hade så mycket att berätta, eller att visa genom bilder.
Well, jag kan börja med att berätta gårdagens positiva & negativa:
Gårdagens positiva: Att mitt röstkort äntligen kom hit till Denver!
Gårdagens negativa: Min första riktiga dag ensam med barnen och båda är väldigt övertrötta, men det gick ändå!

Så, det som hänt idag:
Jag började ta hand om barnen omkring halv 9 då vi lekte lite lätt inne i lekrummet. Sedan var det dags för Levi att sova och det gick väldigt bra :)
Axel och jag lekte med brandbilarna, väldigt kul =)
Efter det gick vi till stora lekparken, det var riktigt skoj :) Axel cyklade dit med sin cykel som inte har några trampor.. jag får ta en bild någon dag, det är väldigt smart!
Sen gjorde jag lunch till barnen och kort efter det var Carolina klar för dagen och vi började springa ärenden.
Först: Posten, jag var tvungen att posta mitt röstkort och så.
Sen: Banken, fixa ett bankkonto, vilket var ovanlgit enkelt.
Sen: at&t. typ som telia, sinnesrubbade priser på telefoner....

Sen har jag varit inne, pratat med Daniel på Skype och så och nu sitter jag här :)




Jag funderar på att skaffa en iPhone, men det blir så väldans dyrt... Ungefär 8500 kr allt som allt, då har jag gratis sms och surf, samtidigt som jag ringer gratis till alla andra med at&t. Detta är då beräknat på ett år, och jag måste betala 500 dollar(cirka 3000 kr) bara för att jag inte är amerikans medborgare, men jag kommer få tillbaka dessa pengar..
Så jag antar att drömmen om en iPhone är längre bort än jag trodde.. Jag tror jag ska försöka prata med Josh och Carolina angående saken, vet inte hur jag ska göra. tips?


Lilla Levi i fullt ståhej! han är bara för söt :) alltid sådan glad kille :)
Så jag avslutar dagens bilder med en härlig bild från Florida, jag och Marlena står i havet. Bilden bara skriker lycka!


Dagens positiva: Att jag kunde skicka iväg mitt röstkort och köpa frimärken för endast 98 cent/st. här ska skrivas!
Dagens negativa: Fick byta min första bajsblöja idag. Det var inte så hemskt faktiskt, gick smidigt och bra, men det är ingen favoritsyssla!

/S
Idag var min första riktiga "jobbdag", alltså jag skulle ta hand om barnen hela dagen typ :) Mellan 8 och 4 ungefär.
Vi gick till parken och lekte och efter det åt vi lunch och så :)
Vi lekte hela eftermiddagen på baksidan och det fungerade faktiskt riktigt bra fast båda barnen var väldigt väldigt övertrötta..

Idag blir det inga bilder tyvärr, lämnade kameran hemma under dagen och hade helt enkelt annat att fokusera på.
Imorgon åker Gunilla och Göran(Carolinas föräldrar) till Yellowstone, en jättestor nationalpark cirka åtta timmars bilfärd norrut och Carolina jobbar i stort sätt hela dagen.

Just nu är klockan 20 över 8 och jag är jättetrött.. ska försöka hålla mig vaken någon timme till så att jag inte vaknar 5 imorgon och är jättepigg :)

Jag hann med en timmes promenad i parken också under kvällen :) det var riktigt skönt och jag var verkligen förvånad över hur många människor som motionerar här. Det är ganska känt att Denver är en hälsosam stad och så, så jag får väl följa trenden som är här! :)


God natt! Fast eftersom klockan är 20 över 4 på morgonen i Sverige är det snarare god morgon för er :)


/S
Idag blev det frukost på den mycket populära restaurangen Snooze. Ägaren är Josh's förra college kompis. Detta var ganska behövligt eftersom det var en väldig kö utanför.. Ett mycket välbesökt och populärt ställe faktiskt :) Vi gick in på baksidan där ett hörnbord väntade.
Att äta frukost i USA är väldigt annorlunda från att äta frukost i Sverige, i alla fall matmässigt.
I Sverige äter de flesta mackor, flingor, müsli, yoghurt eller liknande. Här i USA äter många pankakor, stekt ägg eller äggröra med bacon och korv. Det är även vanligt med doughnuts och andra sötbullar.
Så, jag valde att äta pankakor och tänkte prova tre små olika pankakor. Självklart var det mycket sött och helt annorlunda från pankakorna i Sverige.
Det var bland annat nötter och sådant i pankakorna och på var det förmodligen en hel del sirap och andra mycket söta såser som choklad, vanilj eller kanel.
Jag gillar absolut inte att äta sött till frukost, men här slog jag till hårt :) och det är gott, men man mår inte som en gudinna efteråt i alla fall. Jag är fortfarande mätt...

Så, jag kanske skriver mer sen :) vi ska grilla och åka till Josh's mormor och bada i hennes pool :)
Vädret: 25 grader och sol, kallade än igår men fortfarande behagligt varmt.

Senare på kvällen...



Snart är det dags för middag, vi ska äta nån jättestor köttbit med något, haha =) får förklara imorgon.
Vi var hemma hos Josh's mormor och badade och så :) Det var ett jättestort hus med flera garage och en stor trädgård med pool samt ett trädgårdsland. bilder kommer nu!



Min frukost bestod av tre sorters pankakor.. ingen av dem var speciellt nyttig, men det var allt gott ändå :)



Här sitter vi alla, Josh, Axel, Jag, Gunilla, Göran, Carolina och Levi :)


En bil från 1922. Användes för att leverera och sälja frukt i. inga billiga grejer här inte..


En gammal taxi från 1933. Det fanns även en bil som Josh's mormor berättade var den enda som existerade i USA. Den närmsta liknande modellen fanns i Kanada. väldigt häftigt. Jag är egentligen inte ens bilintresserad, men det här var garanterat något utöver det vanliga :)



Poolen :) Saltvattenspool till och med :) barnen tyckte självklart det var superkul att bada, varmt som bara den var det också! :)


Dagens negativa: Det började brinna någonstans i bergen och röken var massiv.. Får hoppas vi inte känner lukten av det eller liknande :)

Dagens positiva: Att hitta på så  mycket med familjen :) Jag gillar verkligen dagar med mycket aktivitet :)

/S
Det har varit en helt underbar dag idag. Väääldigt varmt, cirka 35-40 grader i skugga, gud vet hur varmt det var i solen.. Jag gillar det i alla fall! =)

"Taste of Colorado" är en festival som pågår i fyra dagar i downtown Denver. Det är cirka en halv miljon besökare i centrum då. Väldigt roligt!
Jag åkte dit med Axel, Levi, Carolina och Carolinas föräldrar. Eftersom vi inte fick plats i en bil åkte vi spårvagn, vilket självklart var väldigt populärt för Axel.
Väl inne på området fanns det många olika ställen som sålde mat, dryck men även mycket småplock. Jag åt buffalo-hamburgare om jag inte minns helt fel.. Gott var det i alla fall! Bättre än vanlig hamburgare. Vi åt och lyssnade på band i solen, väldigt trevligt!

Imorgon ska vi förmodligen till Josh's mormor och bada i hennes pool :) kan bli väldigt skoj faktiskt.

Nu tänkte jag att jag lägger ut lite bilder från dagen. Enjoy!Axel och Levi i parken :) redan nu tycker jag att dom är mina små gullungar! :)

 Downtown Denver :) stort!

 Här syns lite folk samt parken vi satt i. Tog inga foton från själva marknaden och så, kände mig så löjlig och "turistig" när jag försökte. Jättekul var det i alla fall!


Dagens positiva: Att få träffa Josh(Pappan i huset) för första gången. väldigt trevligt!

Dagens negativa: Att mitt internet tydligen är lite konstigt.. loggas in & ut hela tiden, vi ska försöka lösa det till veckan tror jag :)


/ S


Ja, ÄNTLIGEN är jag framme på min slutdestination i Denver, Colorado.
Jag tänkte berätta om min första dag här, i det huset som ska vara mitt hem det närmsta året.

Jag har inte träffat Josh än(min värd-pappa), han är ute och jagar i helgen. Så jag har endast varit med Carolina och barnen(Levi och Axel), vilket har varit superkul.
Barnen är lite övertrötta och självklart lite vilda när det är något nytt i huset. Det kommer gå över inom kort tror jag.
Idag(lördag) kom även Carolinas mamma och pappa hit. Eftersom huset är stort och rymligt är det inga problem med att få plats allihoppa.

Så, min dag i korthet:
- Vaknade ovanligt tidigt, typ klockan 7 men försökte sova vidare. Bäddade sängen och mötte Carolina och båda barnen omkring halv 8.
- Åt frukost och lekte med barnen fram till ungefär 10-11.
- Gick långpromenad med Carolina och barnen, kollade universitetet(supernice!) och sen lekte barnen i parken samtidigt som vi hade tagit med oss våran lunch dit.
- Sedan gick vi till ett ställe där de sålde färsk glass, jättejättegott verkligen. det tyckte även barnen, ofc :)
- Jag lekte med barnen tills att Carolina skulle göra allt klart för hennes föräldrar att komma. Sedan när hon åkte med barnen fick jag lite 'alone-time' då jag duchade, kopplade in datorn och packade ur väskan helt och hållet.

Kvällen har spenderats med lek och även middag. Imorgon ska vi på festivalen "Taste of Colorado". ska bli väldigt roligt!


Tänkte visa lite bilder från mitt rum, jag gillar det väldigt mycket. Sängen jag sover i är faktiskt bättre än min egen, kan inte förstå att jag faktiskt skulle kunna tycka så =) men så är det!



Min garderob. Mamma måste vara mycket stolt över att jag gjort allt så fint! Än så länge är det ganska tomt som ni ser. Men eftersom jag har planerat att shoppa en del så spelar det ingen roll!



Min säng jag sover i. helt super awesome!




Skrivbord med min dator och lite annat plock :)




Mitt egna badrum. känns toppen att ha det så privat och eget fast man bor hemma hos någon annan. I like!



Dagens positiva:
Familjen! Jag tycker det redan är jätteroligt att leka med barnen. Dom är inte ett digg blyga och har inte visat minsta tecken på att vara det alls. Känns verkligen helt toppen!

Dagens negativa:
Mitt urdåliga lokalsinne... känner att det kanske kan bromsa mig en del till en början, men förhoppningsvis lär jag mig!

Tack för mig!

/S
Jo nu är mitt plan försenat en timme..
Så jag åker till denver klockan 18.05 istället för 17.10.

Well well, så är det väl i Florida med alla orkaner och stormar. bara att ta!

Idag var det sista dagen på "training", det enda vi gjorde var att rita grejer som är typiska för vårt hemland. jag ritade:
- en älg
- Ett rött hus emd vita knutar
- IKEA
- en volvo
- H&M
- ett flygplan(SAS)
- skog....
- midsommarstång
 
och svenska flaggan.



En sista bild från morgonens frukost. I love starbuck's!


 mums!

/S
Försökte prata med mamma på Skype men det fungerar inte.
Det är så himla frustrerande så det finns inte.. blir helt vansinnig på allt..


jaja.. jag får prova ringa henne sen när jag kommer till kontoret..

/S

Idag var det dags för oss att klara av CPR(HLR) testet. Eftersom vi redan gjort hlr i skolan var det ganska enkelt :)

Förövrigt så gick vi igenom lite pappersarbete och så idag. Vi fick lära oss vettiga saker som att INTE tappa bort sitt pass, yay. Sen fick jag mina flygbiljetter och så.
Jag flyger imorgon 05.10 pm. alltså på eftermiddagen direkt till Denver. skönt!
Så det blir sista natten här i Florida, kommer sakna det en del faktiskt..

Jag och Marlena tog en fika på älskade Starbuck's och sen har vi slaggat på hotellet, jag har fått packa om hela väskan..

bilder!



bevis! I am a heartsaver, not a heartbreaker (: (haha)


Denver 
Imorgon, mot Denver, Colorado! :)




/S

Idag var det andra dagen på den såkallade "training"-veckan.
Vi skulle börja klockan 11 idag, som igår.. riktigt härligt med sådan sovmorgon :)

Vi åkte till ett shoppingcentrum, lite mindre än Marieberg typ :)
Jag handlade lite presenter till Axel och Levi.
Sen gick vi till bokaffären och fick välja varsin bok till barnen vi skulle ta hand om. Blev en sagobok och en bok som hade många olika bilder på saker och ting, samt litee hjälpmedel för att lära sig räkna och så :)

Efter det gick vi och badade i havet. det var SÅ skönt och varmt.. Samtidigt blev jag visst solbränd.... vilket inte är positivt eftersom jag har två ränder mitt på bröstet nu. jaja =) vi får lösa det imorgon. mer sol då!





böcker och leksaker till Levi och Axel



Då kan jag säga med säkerhet att jag badat i mexikanska golfen!


lite kärlek också :)



Shopping :)




Vi avslutade denna dags "training" med att gå och titta inne på toys'r'us, liite bilbarnstolar och så :)




/S
en dag på stranden!
Här kommer lite bilder :)


vädret var inte på topp, som sagt så är det vanligt med orkaner och stormar i Florida. Mestadels slår det till under kvällar och nätter, dagarna är rena rama paradiset =)

frulle!

 Jag står i havet, underbart som fan!

 Jag, Sumei och Marlena på fyren :) härligt!(jag är inte sådär fet, klänningen blåste upp:( )



äckliga pelikaner som anföll mig. usch!


/S