Hallå!
Märkte att jag inte lagt upp bilder från Hawaii när vi var i en ubåt. Inte en "riktig" ubåt i flottan eller så utan en turistubåt som dök över 30 m under ytan och vi fick se koraller, fiskar och en haj! Så först kommer lite bilder från ubåten, sen bilder från Florida. David och jag åkte till Florida och var där i 3 dagar. Vi åkte till en nöjespark, typ som Liseberg fast mycket mycket större. Det är en nöjespark som heter Universal Studios och allt är filmbaserat. Det ligger i samma stad som Disney Land. Vi åkte massa karuseller, såg roliga shower och hade riktigt roligt! Harry Potter landet var utan tvekan bäst!!
 
 
Här kommer lite bilder från mitt julfirande i USA.
Jag spenderade en hel del tid hos min gamla värdfamilj. Trivs så himla bra hos dom :)
 
Skolan har börjat och jag har haft lektioner i en vecka nu. Jag läser två matte kurser, statisitik och derivata, jag läser Mikroekonomi, religion och geologi. Det är faktiskt kul med så mycket variation. Läser en kurs mer än vad jag gjorde förra terminen och det visar sig i antalet läxor. Håller på att skriva en ganska kort uppsats i religion just nu, sen ska jag läsa geologi och ekonomi. 
På fredag åker jag och David till Florida och ska vara där i tre dagar, kommer bli super roligt! Vi ska se lite olika städer och gå på Universal Studios, det är en nöjespark. Kommer ta massa bilder så jag visar vad det är då!
 
Ha det bra tills dess, njut av vintern i Sverige. Här har vi ungefär 18 grader och sol, ska bli omkring 23 grader varmt i Florida.
 
 
hhh
 
 
 
 
 
 
 
Hej alla!
Har tänkt lägga ut lite bilder till helgen!
Tänkte även då uppdatera lite om bröllopsplaner och så. Det är nämligen mindre än 6 månader tills jag byter efternamn!! Känns helt galet det där med att byta namn, undra hur lång tid det tar innan man vänjer sig att skriva sin signatur annorlunda och allt sådant.. Måste även fråga min kära mamma vem jag ska ringa i Sverige angående namnbyte, kan ju inte heta något här i USA och något annat i Sverige.
 
Nu ska jag gå till skolan, har bara två lektioner idag så det är ju ganska skönt!
 
Ha det bra i Sverige och hoppas ni njuder av vintern! Nu har kylan passerat och det är åter runt 13-20 grader varmt här :)
 
Mina värdbarn har blivit så stora. Denna bild tagen från Julen 2013 hemma hos dom :)
 
Här kommer lite bilder från Hawaii resan! Jag har inte haft internet på länge, men här kommer lite bilder. Mer kommer framöver från jul och så!
David antog en hula-hula utmaning. Dock vann han inte, men det såg bra ut. haha!
Helikopter tur runt Hawaii's största ö. HÄFTIGT!
Jag med havet i bakgrunden. vilket paradis!
Jag utanför den största aktiva vulkanen i världen. det bara rök hela tiden därifrån och det var ganska kallt på toppen!
 
Jag med Davids småsyskon, Sophia, Beatrice och Julian. 
 
Jag framför ett JÄTTETRÄD. Förmodligen ett av det äldsta i Hawaii. 
David och jag precis vid ett stort vattenfall som hette "regnbågsfallen". Super häftigt!
 
David och hans syskon på den "svarta" stranden. Alla sandkorn var kolsvarta(från lava).
Utsikten från Diamond Head. Honolulu är huvudstaden i staten Hawaii och den största staden. 
Jag och David hajkar upp ett berg.
 
 
Fler bilder kommer framöver! klockan är TVÅ PÅ NATTEN... jag har rest i typ 24 timmar, men nu är vi äntligen hemma!