Ja nu kan jag ändå medge att det börjar smälta en aning om förlovningen. Jag ska gifta mig, herregud!! Är otroligt glad, David är den skarpaste, snällaste och bästa mannen som finns. Det går inte att tänka sig att ha någon annan.

Idag är det nyårsafton. Jag har inte ens lämnat lägenheten än, bara råpluggat hela dan och ändå är jag inte ens nästan klar med vad som måste göras. tok.


Ikväll ska vi äta god middag på OXO tower. Ser verkligen fram emot det!!
GOTT NYTT ÅR ALLA. hoppas ni har en superkväll!!
Ja David frågade om vi skulle gifta oss dagen innan julafton framför min familj. Mina bröder, min mamma och Örjan, Malin och andra släktingar. GUD vad spännande allt är.. Min ring är så vacker så jag kan inte hålla ögonen ur den, och vi har redan börjat planera bröllopet.

Här kommer en bild!! =)
Ja nu är jag för all evig framtid KLAR med Matte C! Vilket betyder att jag kan söka till tusentals fler kurser jämfört med förut. det var inge kul, men se vad det går om man bara vill!

Är galet nöjd, och jag fick gratis kaffe imorse från Café Nero. Så mycket godare än Starbucks, har inte ens varit inne på starbucks sen jag kom till england, usch.

I alla fall. Nu ska jag plugga finska, sen ska jag jobba hela kvällen1

Ha en bra kväll allesammans!
10 dagar så är jag och David i Sverige!!! Längtar som en dåre till snö snö snö och massa julmys =) Kommer också bli grymt härligt att få några dagars vila från allt jobb, trodde jag skulle ta livet av mig igen när jag jobbade en extra dubbel den här veckan. hemskt!!

Nåja, jag pluggar historia och måste också säga att jag kom in på kurserna i engelska jag sökte till för vårterminen! Var också ute i god tid och beställde all min kurslitteratur :)

Nu ska jag fortsätta pluggandet!

Ha en toppen luciadag i snöiga Sverige!
Ja just nu sitter jag och kollar på nyheterna såhär på morgonen innan jobb. Snart ska jag gå till posten och se om jag kan köpa en liten låda så jag kan skicka paket till USA :)

Längtar så otroligt till Sverige och jul!! De kommer bli helt underbart att komma hem :)

Idag jobbar jag 12 timmar.
Jag mår bra och det gör även David! Ha en toppenvecka!