Ja dags att åka till jobbet igen då. Endast 5 timmar idag, ganska skönt med tanke på att jag jobbade 24 timmar under helgen. phu.

I alla fall. Davids kusin har varit här och hälsat på, superkul!
Jag ha också hunnit fixa ett bank konto. yey! så nu har jag äntligen en bank här i England också.

Hinner inte skriva så mycket mer just nu. Tror jag nämnde att jag och David kommer hem till jul, 23-27 December. mys!

Har lite bilder att lägga upp. får se när jag har tid.

Ha det bra!!
Ja nu börjar London-livet flyta på riktigt snabbt.. Tempot är alltid på topp och vi gör vårat bästa för att hänga på.
Det börjar gå riktigt bra på jobbet, och för er som inte vet(har pratat med en del människor som inte vet vad det är jag håller på med) så är jag servitris på en restaurang som kallar sig Canteen. Brittisk mat, men allt är "Free Range", "Organic" etc. Ni förstår, nyttig mat helt enkelt!
Vet inte om jag nämnde att David och jag var och såg Shrek the Musical. Det var kul! Åsnan var helt otroligt rolig att se spelas men det var dom andra också.
Igår bokade vi biljetter till musikalen "Rock of Ages". Kommer bli helt otroligt bra!! Har velat se den musikalen under lång tid, och nu ska vi göra det på vårat första lilla års-jubileum(25 November!)
 
Just nu äter jag frukost, vaniljyoghurt, musli och kiwi, gottans!
Bokade även biljetter för Sverige-resan som kommer ta fart under jul!
David kommer fira sin första svenska jul i London, låter inte det ganska roligt? Jag är otroligt spänd!
 
Nu ska jag plugga och göra mig iordning för en kort liten jobb-dag, 12-17.00. Sen är jag ledig två dagar, sen jobbar jag ungefär 24 timmar under helgen. yeey
 
 
Shrek the Musical!
 
 
 
Rock of Ages! 
Kommer utan tvekan bli så himla bra tillsammans med David!!
 
 
Ha det så bra alla i Sverige, vi ses förhoppningsvis över jul!
Ja nu sitter jag och pluggar med David. Matte är ju kanske inte det roligaste, men det måste ju göras. Tror jag fick 100% på mitt första matteprov, NÖJD!
Nu pluggar jag finska för fullt, och jag jobbar som en tok.
Jobbat heeela den här helgen(då menar jag verkligen HELA helgen, lördag 11.00-23-30, söndag 11.00-18.00) Nästa vecka jobbar jag ännu mer över helgen, men ärligt talat bryr jag mig inte så mycket, det löser sig.

Så har jag blivit sjuk också.. Har en galen förkylning.. Börjar bli lite bättre :)

Nu måste jag plugga igen!
Hoppas alla har det bra hemma i Sverige :)
Har verkligen inte haft tid att blogga.. Lite ledsen blir jag ju eftersom jag har så många tankar jag skulle vilja dela med mig av. inte bara tankar, mitt liv i London!
I alla fall, kortfattat sagt så har pappa, maarit och Antti varit här i fyra dagar och dom åkte hem imorse. Jag har jobbat 12 timmar idag och är ruskigt trött. Har matteprov imorgon och är inte helt säker på att jag kan klara det helt okej.. det är svårt, och jag har inte tid för mitt pluggande. Vet inte vad jag ska göra riktigt, men jag får helt enkelt göra mitt bästa i allt jag gör.

Nu måste jag sova.. Jobbar 12-17.00 imorgon och efter det har jag matteprov, tror även jag måste fixa bankkonto imorgon.. så himla mycket att göra!
Jag hinner faktiskt inte uppdatera bloggen längre, blir helt tokig på mig själv och hur mycket jag jobbar och pluggar. Plugga heltid är väl tillräckligt, men att sen också jobba heltid gör ju allt lite stressigare.

Under helgen var Erik och Erica här och hälsade på. Vi hämtade upp dom på fredagen och sen gick vi ut på krogrunda och så.
Under lördagen var dom runt lite hit och dit, turistade och åkte buss och så! Själv jobbade jag, så dom kom och åt på Canteen, något som funkade bra! Jag fick ledigt och behövde inte jobba fram till 6.

På fredag kommer pappa hit med Maarit och Antti. Vi tvättar och förbereder allt inför det :) kommer bli så himla roligt att få träffa dom igen!

Jag gjorde bort mig ganska hårt på jobbet här om dagen. Skulle lite snabbt ta mig till datorn vi har, går förbi baren och det var vatten på golvet. Så självklart ramlar jag och slår i knät, äsch inte så farligt tänkte jag. Knät är fortfarande svullet och gör skitont, fast det är flera dagar sen. Dock kan jag inte låta sådant vara i vägen. Måste ut och springa och det är med basta! Så nu sitter jag med mina springkläder på och tänkte ta mig en tur till Big ben och parlamentshuset och tillbaka hem igen. Kommer nog bli en bra runda ändå.

Ha det bra alla i Sverige!