Någonting är det, jag mår verkligen inte bra just nu. Känner mig febrig och har galet ont i kroppen. Får se om det är svininfluensan, jag skiter i vilket för jag har inte tid att bli sjuk!

Att plugga blev det inget av idag heller. har sovit hela dagen och sen varit på kör.

Måste nog åka till läkaren snart om mina sömnproblem, för jag sover på tok för mycket, ibland 12 timmar per dygn. Det märks hur det blir. Nu ska jag försöka sova.. får hoppas jag får sömn bara, tar jag en alvedon så kommer jag somna gott.

Puss&kram / Suss

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min helg. Har hunnit med väldigt mycket!
Fredag:
Började och verkställa vårat(mitt, christines & moas) Projektarbete. Vi åkte till Folkhögskolan och kollade av så allt stämde, givetvis var det så! Handlade mat och snax. Sen hämtade jag Bea, Frida, Victor, Emilie och Lovisa på busstationen. Dom hade rest från olika ställen, bland annat Norrköping, Stockholmsområdet, Karlstad och Jönköping. GUD VAD KUL ATT VI TRÄFFADES IGEN! =) Senast jag träffade Bea, Frida, Victor och Emilie var på Arlanda när vi kom hem från USA. Så det var helt underbart att träffa dem igen! Lovisa träffade jag i höstas på UNg09 :)
Kvällen gick bra och vi hade många roliga tjejer från Karlskoga som var med :)
Vill ni veta vad vi gjorde får ni kolla på våran projektredovisning till våren ;)

Iallafall. På lördagen så vaknade jag klockan 05.30, yay. Köpte frulle till gästerna som sovit över och det verkade vara omtyckt! :)

När jag lämnade av alla tjejer(+victor) så kändes det lite jobbigt. Gillar att umgås med er!


Jag skickade lite bilder till Kuriren som användes i dagens(måndag) tidning :)


På kvällen åkte jag hem till min Pontus <3 Det blev massor av mys, promenader och film :) Dock var jag väldigt trött och sov ganska länge ^^,


Här kommer lite bilder!





Emlie, Victor, Frida, Bea & Lovisa! TACK FÖR ATT NI KOM! :)


Stefan och Cherno



Jag tillsammans med min stilige militär!

Malinmys!

Idag har jag, som många andra treor, skrivit nationellt prov i svenska B. Jag tror att det gick bra iallafall, det märks ju när vi får tillbaka provet =) För er som skrev så kan jag informera att jag skrev talet och det var ett sant nöje att skriva om FN och humanitära insatser, konflikter och lösningar =) min grej! =)

Efter skolan la jag mig och sov, så himla skönt!
Jag ringde malin och frågade om hon kunde färga mitt hår, så snäll som hon är sa hon självklart ja :D Så nu är jag blond igen, inte tvåfärgad som jag var med den där hemska utväxten :o


Sedan tog Malin mitt hår som var fullt med hårfärg och gjorde en fin typ stång av allt. vad tycks? ^^,


Nu ska jag lägga mig och läsa, eller spela pokemon xD

Puss&kram!
Min dag har varit allt utom lugn.
Jag började med att åka in till örebro för att kolla olika utbildningar som kan vara intressanta i framtiden. Örebro, Uppsala, Karlstad, Linköping, GÖTEBORG. vart fan ska jag läsa? :o
Jag kan tänka mig att göra i stort sätt vad som helst, haha =) är inte så jäkla kräsen :)

GÖTEBORG ! :)

Det var jätteroligt iallafall. fick inspiration, dock vet jag inte hur bra det är egentligen..

I Örebro passade jag även på att käka kina-buffé med min kära malin & kajsa<3 gott & väldigt mysigt!

Sedan for jag till skolan för jobb :) Det gick finemang och nu har jag inte mycket kvar tills jag är klar med allt! =)

Jag sprang därefter till Kuriren i det vidriga vädret för att hämta spel. Sedan blev det lite shopping med Hanna och hennes mamma, dock handlade jag ingenting. Pank som jag är.

Sen var det dags för den efterlängtade spelkvällen med Emelie, Malin & Hanna =) SUPERKUL! verkligen verkligen lyckat! Spelen var roliga och vi skrattade oss igenom nästan hela kvällen :)


Så, till dagens bästa prestation: JAG VAR UTE OCH SPRANG EN HALVTIMME ! :D Jag har varit så himla lat på senate tiden, så nu känns det riktigt skönt att jag var ute och rörde på mig :) hoppas på fler gånger!



Nog om mig!
Godnatt!




P.S Lycka till alla som skriver nationellt prov imorgon!
Nu har ännu en helg passerat och en ny vecka börjar.

Den här veckan är ganska speciell eftersom mitt PA ska verkställas! Eller ja, Mitt, Moas & Christines! we are the best!

kommer bli grymt roligt faktiskt :)


nej fy vad trött jag är, jag får komma med något intressant och givande en annan dag (:

Puss&hej!
Nu har jag sovit här i Stockholm två nätter. Jobbat med Mattias och Moa, men även hunnit gå på stan och ätit en hel del gott!

Just nu jobbar jag på min artikel om Per Falk, han var riktigt trevlig!
En sådan där lärare som är öppensinnad och redo för nya utmaningar, men samtidigt traditionell.

jaja, nu har jag tyvärr inga bilder eftersom jag sitter på lärcentrums dator på hotellet.

Ikväll ska jag äntligen få träffa min pontus igen! Sen blir det nog lite promenader och så.


Nog om det! kommer roligare inlägg när jag kommer på nåt kul! =)


Puss!

Suss
I lördags var jag i Karlsborg tillsammans med Pia, Pontus mamma.
Pontus hade nämligen klarat av att ta den gröna baskern, vilket inte är så lätt! =)
Han hade fått gå och orientera omkring 9 mil och så hade han ju en packning på 40 kilo mestadels.
Det var även sjukvård han skulle klara, ta isär och ihop vapnet på en viss tid och sen den hemska stridshinderbanan. Han klarade allt :) Så jag är jättestolt över honom=)

Jag gick upp 05.30 på lördagen och i Karlsborg fick vi se hur dom bodde, vad dom åt och så :) intressant faktiskt!
Sen bjöds det på lite fika och så. Vi åt lunch på VÄRLDENS GODASTE RESTAURANG, Idas Brygga får full poäng från mig, den laxen var den bästa någonsin!

Själva ceremonin var rolig faktiskt, dock var det inte lätt att hitta pontus, eftersom det stog några hundra grönklädda killar med basker på rad. Dom där befälhavarna hade verkligen tusen ton respekt, totaltystnad all the time.

På kvällen bjöds det på utgång. en riktigt trevlig kväll! =)



Så stiligt!






Det blev lyckliga timmar i Karlsborg. <3
Mindre roligt att behöva åka hem..


Jag läser och följer ganska många bloggar, varav många är av unga tjejer som är gravida eller har fått barn.
Oavsett om det inte angår mig så skrämmer det mig, något fruktansvärt. Hur kommer det se ut om några år?

Anledningen till att jag anser att det är skrämmande är nog för att jag själv aldrig skulle ha modet till att skaffa barn nu. Jag bara måste få leva livet och skjuta upp allt ansvar. Ansvaret för mig själv räcker.
Många som känner mig vet att jag har lite kontrollbehov, eller lite och lite. haha =) Jag måste ha min vardag planerad och jag måste sysselsätta mig med så mycket som möjligt. Festa och ha roligt med kompisarna är något jag bara älskar, att bara kunna göra spontana resor och uppleva saker. Som till exempel utlandsresor eller bara enklare resor inom Sverige.

Det kan vara så att jag trivs så bra med min vardag nu så jag skulle inte vilja ändra på det. Jag vill resa, jag vill festa, jag vill vara upptagen med massor av saker. Att vara bunden till mitt hem skulle jag aldrig klara, för just nu skulle jag se ett barn som ett hinder för mig själv. Det kanske låter galet i andras öron, men barn kräver så mycket mer.

Mina kontrollbehov tar helt enkelt över. Jag måste ha en utbildning och ett fast jobb, för att kunna försörja mitt barn och kunna ge honom/henne alla möjligheter i världen, till exempel till att köpa häst, låta barnet spela hockey eller vilken annan sysselsättning som helst som skulle göra mitt barn lycklig.

Jag måste ha en bostad där jag vet att mitt barn tryggt kan få växa upp i, ett varmt hus där barnet får den trygghet som behövs.

Självklart måste det finnas en man också, och både han och jag måste veta till 100% att vi kommer stanna ihop. Barn lider något oerhört av skiljsmässor.

Sedan vill jag ha grunden, som en bil, sparpengar om något skulle gå snett och så vidare.


Hur lång tid kommer det ta innan jag kan känna mig redo vet jag inte. För mig handlar det inte om att jag ska vara redo, utan att hela min tillvaro ska vara spikad och klar.

Ändå så tycker jag att det är så roligt att se att det finns unga mödrar i samhället som vill och kan ta hand om sitt barn. Det är bara så oerhört fantastiskt.
Skoltrött är ett dumt ord. Jag är skoltrött, men jag är inte trött på skolan. Det är så att jag är trött AV skolan. skillnad.

Sen har jag drabbats av totalångest och mår verkligen inge vidare. Vad kommer hända efter gymnasiet? Vad ska jag läsa? Kommer det ge mig något? H J Ä L P.
Jag har tre städer jag gärna vill plugga i: Göteborg, Karlstad eller Örebro. Men det finns så lite att välja mellan av just det jag vill gå i dessa skolor.
Eller så är det så att jag inte vet vad jag vill läsa och skapar därför denna totalförvirring hos mig själv.

Saken är den att jag måste hemifrån, och det är illa kvickt! Min enda möjliga snabba utväg kommer vara studier, men hur mycket kommer det ge mig om jag inser att jag läser något jag inte alls känner att jag trivs med? usch så jobbigt det här är.

Annars går det mesta bra, jag vaknade för cirka en halvtimme sedan, halv åtta. Nu vet jag att jag kommer förhoppningsvis kunna plugga hela natten, till 2-3 iallafall.

Till helgen åker jag till Karlsborg och nästa vecka åker jag till Stockholm =) Det finns så galet mycket att se fram emot just nu! Stockholmsresor, Karlsborg, IDOL-FINALEN MED PONTUS, Gambia två veckor, MALINS PRESENT(den är hemlig!), Cypern en vecka, baaaalen och sedan studenten. Sen är det bara ångest efter det.

Puss&hej!