Kan ni förstå att jag gifter mig med David om nästan 1 månad??? Det är ju helt galet!
Håller på och bökar med dom sista bröllopsplanerna. Det är mycket nu som ska vara på plats innan den stora dagen är här. Davids mamma har anlitat massa jobbare för att fixa gården så den blir fin till sommaren. 
 
Gick precis en timmes promenad med Yoshi, nu kommer han vara trött och go hela dagen :) Ikväll ska jag hälsa på familjen jag brukade jobba hos. Ska hämta barnen vid 5-tiden så ska vi hitta på något :) Imorgon kommer en av mina tärnor hit, Hannah, och vi ska umgås här i Virginia tills på onsdag eller så. Sen kör jag tillbaka till Charleston med henne. 
 
Innan min födelsedag kommer jag köra upp till Virginia igen. Efter bröllopet kommer jag nog ta tåget ner till Charleston igen. Sen måste jag köra upp till Virginia igen runt den 16e Juli för vi åker på smekmånad. Sen efter smekmånaden kör David och jag tillbaka till Charleston. Kommer nog inte vara så sugen på att köra den sträckan igen på länge. haha det är en 9-timmars resa och det är  urtråkigt. 
 
Nu ska jag nog jobba lite mer med bröllopsplanerna. Sen hämtar jag ungarna!
 
Ha en bra sommar i Sverige :)

Susanna
Ja idag ringde ju då mamma klockan 6 på morgonen. det var ju roligt.
Äh gör inte så mycket, ska ändå bara sitta i bilen mestadelen av dagen.
I alla fall, mamma undrade vad jag önskar mig i födelsedagspresent.
Jag & David ska ju till Kanada under våran bröllopsresa och vandra i dom kanadensiska klippiga bergen, ta en tre-dagars ridtur ute i det vilda, åka kanot och så. Jag behöver verkligen utrusta mig för den resan, har ingen regnjacka(vilken man faktiskt till och med MÅSTE ha här i Charleston, det regnar något så in i bomben). Jag har önskat mig en ny regnjacka av David i present och av mamma önskar jag mig kängor. Minns inte ens om jag ägt ett par riktiga kängor förut, men nu är det dags att köpa ett par. Vill köpa något redigt som jag kan använda många år framöver och som inte kommer ge mig några besvär på bröllopsresan. Har kollat på dessa typ:
 
Dom kostar typ 100 dollar så ungefär 650-700 kr. Men ska kika närmare på vad jag vill ha i Virginia. 
 
Idag reser jag & David med bil till Virginia. Bilen är packad och allt är klart. Först har jag möte vid 11-tiden sen är det dags att börja brumma uppåt. 
Ska faktiskt bli skönt att åka härifrån ett tag. vädret här är ju helt galet. det är SÅ HIMLA VARMT och fuktigt hela tiden. och värre kommer det ju bli.. Så det är lite svalare i Virginia, typ omkring 20-25 grader varmt men inte lika fuktigt som här.
 
Imorgon(lördag) har lillkillen jag tog hand om, Luke, en ceremoni i kyrkan. Dom är katoliker och alla barn som får sin första nattvard "firas" typ. Så vi ska fira att Luke har tagit sin första nattvard imorgon :) kommer bli kul att se familjen igen.
 
Nästa vecka är David & jag fullbokade i möten med fotograder, florister, catering firman, en DJ och ett band samt jag måste prata med min hårstylist och allt sånt inför bröllopet. Det närmar sig nu!
 
 
Ha det toppen i Sverige!!
 
 

Min moster Riita skickade över pengar för vårat bröllop och David och jag bestämde oss för att köpa nya glas. Tills nu har vi endast druckit ur begagnade glas från restaurangen jag brukade jobba på. Så nu har vi äntligen fått våra egna, nya, fina glas.
Vi köpte 8 stora glas och 8 små glas för pengarna Riita skickade. Tack Riita!!