Jag har så himla mycket att göra just nu. Studiebidraget från CSN är ju helt knäppt. Vadå hur ska jag kunna gå till Swedbank och byta mina kontoinställningar? jävla fjasko ju. Aja, så är det. Ska väl skicka en fullmakt till mamma så hon kan hjälpa mig.
Har tenta och två veckor, så jag öser järnet!
Nya kursen startar nästa vecka, barnen har lov och det bli ju inte så himla mycket plugg för min del dååååå. Men men, får väl ta det för vad det är.
Till helgen bjuds det på ännu en finmiddag. hähä jag älskar det! klä upp mig i klänning och smycken, fina skor och hela faderullan. yipe!

Idag ska barnen ha pianolektioner och sånt, så denna dag kommer väl flyta på ganska bra tror jag!

Fredag imorgon, yeey!
Nu ska jag börja jobba :) Ha det toppen!

 :)
Ja. Denna helg gick jag på bal! Vad är en bal på slottet? JO underbart!!
inte på ett slott direkt, men på Naval Academy. det är sjukt tjusigt där =)
Jag gick med David, han var otroligt stilig i militärfrack.
Jag och David :) Jag var så himla lycklig hela kvällen!

Förmodligen den stiligaste någonsin.


Nu ska jag ta mig tillbaka ner på jorden och tänka på jobbet som infinner sig 06.00 imorgon bitti.
Dock jag jag inte hålla mig till nästa helg, det kommer bli klänning och hela köret då med! =)
Av någon anledning går allt så jäkla bra för mig just nu!
Tränar och mår väldigt bra i kropp och själ, är bjuden på bröllop, baler och fina middagar samtidigt som jag bokar flyg till nya destinationer runt om i USA. Samtidigt fick jag sommarjobb i Karlskoga(förmodar jag) och jag flyttar nog till London till hösten.
Det finns inga fel i mitt liv just nu, kanske det enda tråkiga är att jag måste lämna USA. Det stör mig verkligen hur mycket jag älskar att bo här, det är bättre än paradiset, och om jag någon gång skulle kunna bo här igen skulle jag göra det till varje pris. Dock måste jag ju erkänna att det är Virginia jag pratar om, inte andra ställen direkt, fast det är fint och så. Här hör jag hemma liksom :)

Ja, fredag idag(ännu något positivt) och jag slutar jobba tidigt(woooohoo!) och jag får träffa David ikväll(yeeeeeeeey!). Mums filibabba så bra det går. Menar verkligen inte att skryta eller så, men nu kan det ju inte bli mycket bättre än såhär. Kanske imorgon när jag får ta på mig en lång blå balklänning, gå och fixa hår&smink med Hannah och bara mååå så bra!

Finskan går bra också! känner mig ganska lyckligt lottad eftersom jag redan kan så mycket finska, hoppas jag klarar kursen. Tentamen äger rum 14 april klockan 04.00 på morgonen, yep.

Nu ska jag ta på mig mina små sommarkläder och börja jobba. Det är 27(!) grader varmt och strålande sol ute. Härligt!!

Hallå alla glada!

Igår åkte jag och min lillkille till Ida lee pool och simmade en timme :) kul faktiskt! Strandkroppen har ännu inte infunnit sig här, får väl jobba på det :)
Efter badhuset glömde jag att packa shampoo och balsam. Såg verkligen helt galen ut!

Nedn får ni se bild på mitt galna hår. Hade intervju idag och måste nog säga att det gick bra! Skönt att sommarjobb är fixat :)

Bal på lördag. Lägger upp bilder efter det så får ni se vad jag hade på mig och så :) livet går allt jävla bra just nu!!

Helgen har varit ganska lugn!
Har tränat otroligt mycket hela veckan, och det känns i kroppen kan man ju säga..
Har verkligen träningsvärk från underarmarna, hela vägen upp till axlarna, ner över HELA ryggen och ända ner till hälsenorna. Har inte missat en enda kroppsdel alltså, magmusklerna är sjukligt ömma! Men det känns bra, nu har jag kämpat och så ska det fortsätta!


Idag åt vi på Maggianos, en italiensk restaurang som är otroligt fancy :) Jag gillar det, och Mias värdföräldrar stog för hela faderullan vilket  min plånbok gillade!

Har också umgåtts med David. Han kom hem från Whistler och hade köpt en superfin tröja till mig därifrån! Lite glad blir jag ju när jag blir så bortskämd :)

Kallar min diet "Ice-cream diet". Det funkar inte om jag säger så.. haha :)





Nu ska jag nog ta och läsa bok, sen sova :)
Ha en bra vecka i Sverige! Imorgon ringer klockan vid 6 igen för min del. Mindre kul!





My heart found you

Call it what you want
Life treated me unfair
Scream and panic
Depending on a prayer

When it all fell apart
Over and over again
I tryed to give up
But somehow always got a new start

God knows I have tryed
I thought shadows followed me
But was it only the darkness I left
Because I always saw a brighter future

When life seemed darker than ever
I hoped for a new chance
Ran away from my miserable existence
Useless as it was

Scared and alone
Somehow life seemed to get better
A calm bed
And serenity with peace

I looked for pieces
Of the confusing puzzle of life
As one piece fell together
I found new ones to match

Was it finally my turn?
I hoped so
Light filled my mind
And I became who I wanted to be

After the darkest of nights
Sunlight fights its way up
Filles the sky with fresh air
Finally it seemed fair

I have never been this happy
And it is all because of you
First I found myself
And then my heart found you

You gave me greatness
For running away
was the best thing I could do
But I will never run again

Life as I knew it could never be this happy
It is because I found myself
And my heart found you

Idag ska man bära Grönt, det är nämligen den bästa irlänska högtiden, St. Patrick's day!
Igår var jag på skoldans med mina kära små barn, dom är bäst i test. så är det bara :)
Efter det åkte jag och Jodi(en ny au pair) till bion där vi mötte Mia, nils, nils och Merle. Vi kollade 21 Jump Street. Det var det roligaste jag sett i hela mitt liv. satt inne i biosalongen och skrek av skratt tillsammans med typ 100 andra. Helt sjukt bra, se den säger jag bara!

Idag har jag haft en sån där asbra dag. Vaknade vid 9, skypade med min Malin. Sen drog jag till gymmet och tränade arslet av mig. Nu kan jag inte gå  normalt längre. Efter det åkte jag hem, la mig i hammocken och somnade. INTE bra eftersom det är 25 grader och stekande sol. JA jag brände mig, självklart. Så nu är jag en liten räka på språng.

Efter lite lunch lyssnade jag på lite podcastar och sen duschade jag lääänge. fönade håret och tog tid på mig. Snart ska jag kanske ta mig ner till Outlet Mall. mm älskar det stället!
Ikväll ska jag träffa David :) Han kommer hem från en skidresa i Kanada.

Hoppas alla i Sverige har fint väder och en glad St Patrick's day!

Happy St. Patrick's day! Jag innan skoldansen igår :)

Yes. här somnade jag ett par timmar idag. Livet är allt bra gött ibland!

Hade sjukt bra sällskap också. Älskar hundarna, dom är mina bäbisar!

Nu ska jag iväg och slösa pengar på sommarkläder :D
Ja vädret rockar verkligen!
25 grader varmt och stekande sol förgyller mina dagar! Igår hade vi 28 grader, det blir så jäkla varmt här alltså.. imorn blir det 28 igen, gah. MEN jag klagar inte. njuter!

Till helgen är det St. Patricks Day. tjo! Barnen har dans på skolan och så, kommer bli kul :)
För övrigt pluggar jag skallen av mig, finska är inte så lätt som man kan tro. Grammatik är min svaga punkt i livet.

Nu ska jag snart jobba igen! Uppdaterar lite för att meddela att jag fortfarande är vid liv :) Ha en toppendag hemma i Sverige!
Jag måste säga att jag är galet trött just nu.. har inte sovit så värst mycket i helgen.
Hade 4 timmars finska lektion på lördagen, yeey.. Ganska så torrt måste jag säga. Men jag lär mig otroligt mycket i alla fall!
Tack kära mamma för att du hjälper mig lite också :) det uppskattas verkligen!

Så i helgen har jag inte gjort så mycket förrutom umgåtts med David och barnen :) Vi har ätit god mat, kollat på American History X och bara slappat :)
Jag måste säga att för er som sett American History X är det helt galet annorlunda för mig nu. Första gången jag såg filmen var jag sådär 15 år i skolan, och jag tyckte det var hemskt! Sanningen är att det är nog inte så illa på dom flesta ställen, men det händer så himla mycket dåligt..
Jag ser filmen på ett helt annat sätt idag, idag förstår jag vad den faktiskt handlar om. Det är sant kära vänner, om ni inte känner USA så är det omöjligt att känna igen sig så mycket i en film.

Söndag idag och jag har köpt två nya klänningar inför mina fina event! Jag har även ätit glass med kära vänner i den stekande solen. Nästa vecka: 22-25 grader varmt(CELCIUS) heeeela veckan lång. Hur skönt är inte det? Jo här kommer våren!

Nu ska jag ngo läsa min bok, ha det så bra i Sverige!

Ett helt år i Waterford idag.
Tänka sig att för ett år sedan var jag en liten osäker liten Susanna, som för första gången sov i min nya säng. Himla underlig känsla. dock älskar jag det här så himla mycket!!
Jag har haft otrolig tur att hamna här om jag ska vara ärlig. Om det finns något livet har lärt mig så är det allt jag sysslat med här.
Min värdfamilj är bäst i test, så enkelt är det bara. Som tur är stannar jag tre månader till, sen får det väl vara bra antar jag.. men kommer sakna dom, vet inte om jag någonsin kommer acceptera att jag måste lämna mitt hem en gång till. jisses..


Nåja. nu ska jag inte oroa mig över problem som ännu inte är här.
Sprang 6 km imorse och imorn ska jag uuuut till gymmet och bli svettig och SMAL förhoppningsvis.. hmm, får se om det någonsin kommer funka? Vi försöker en gång till!


Har sökt jobb nu också inom handikappsomsorgen i Karlskoga och Degerfors. chansen är väl ganska liten att jag får jobbet eftersom jag inte kommer kunna medverka på någon personlig intervju, men jag har i alla fall fösökt :) det som räknas!


godnatt alla glada!

Ja nu har jag ääääntligen tagit alla mina credits jag behöver för att dom ska betala min resa hem i juni =) yeey.
Lärde mig inte mycket faktiskt. mest där för att slösa tid och få mina credits.

Så många au pairer som gnäller och har sig. fattar dom inte att man måste jobba hårt och länge för att vinna förtroende och privilgerier? Jösses alltså vad arg jag kan bli.
Insåg också att mina åsikter har förändrats en heel del från vad de brukade vara. Ni som känner mig kommer nog bli lite chockade. haha =)

För övrigt var maten fantastiskt och Niklas höll mig sällskap hela tiden!
Nu dags att jobba!
Nu har jag sprungit 6 km, nästan 4 miles såhär på morgonen. Vädret är otroligt läckert måste jag medge!

För övrigt gör jag inte mycket mer än funderar och har mig. Pluggar och försöker hålla mig på topp!

Jag har läst lite citat och sånt, någon som är ganska vettig är ju Marilyn Monroe. vacker som få och smart!

A wise girl kisses
But does not love
Listen but does not believe
And leaves
Before she is left

-Marilyn Monroe

Idag har barnen lekkamrater som kommer över och sen ska dom spela piano :)
Min helg spenderas som sagt i Maryland, weeekendclass. slöseri med tid men den tiden måste slösas.

Nåja. Ha det toppen i Sverige! Jag ska duscha och se till att jag är redo för dagens bravader!