Min rubrik syftar på gårdagen citat från mig(eller maria). Vi var nog i lite dåligt skick, men så roligt har jag inte haft på länge!

Kvällen började på Red Brick, ganska härligt och lugnt =) Sen drog vi vidare till Jack, där var det mindre roligt, inte ens musik..

Sen stack vi alla till Statt, det var fullt med folk och bra mycket roligare än vad det brukar vara. Vi shottade hela tiden och det var ett jäkla bra drag hela tiden. dans och musik!

Efter det skulle vi till Max för vi var riktigt hungriga. men, vi fick stå i kö i 1 ½ timme! Absolut inte roligt.. Men när jag fick min efterlängtade burgare så åt jag upp den på 10 sekunder ungefär, sen åt jag upp liljebergs pommes också.


Påväg hem så sjöng vi och jag ramlade nog 10 gånger, hemskt halt..
Vi skulle ha efterfest i vårat torkrum, men dörren gick inte upp så vi gick in och sov istället (:


Idag vaknade jag & maria och mådde faktiskt hyfsat, jag som brukar vilja dö morgonen efter en fest.

Sen har jag packat och grejat och nu är jag sjukligt taggad inför morgondagen! SÄLEN here I come (:


Nu kommer mina sista onödiga fakta för den här veckan och för nästa vecka också =)

"Under medeltiden i Frankrike tvingades en otrogen hustru att jaga en höna genom staden helt naken"

"Män i allmänhet tänker på sex var sjunde sekund"

Nu under jullovet har min normala dygnseytm blivit helt fel.. Jag lägger mig vid 3-4 på natten jämt och vaknar för sent. Ingen frukost, bara lunch på en gång.
Dock blev det lite ändring på det idag, jag vaknade vid 9 och kommer förmodligen vara dödstrött idag. Mamma tvingade upp mig för att bädda och städa så nu är mitt rum finfint(får se hur länge det håller sig)..

Nu när jag har spotify så spelas det musik hela tiden ur mina högtalare, och som många andra är Winnerbäck en av mina favoriter. Nu börjar även mamma hitta tjusningen i honom, härligt =) Melissa Horn är även en riktigt bra artist som sjunger ljuvligt och får mig att må bra.

Nu är det fredag och det känns riktigt bra att den eviga veckan är slut. På måndag sticker jag till sälen och myser järnet med malin, jess, katja, sussu och ja you name it. Det ska bli så avkopplande och härligt. Lite ångest att jag missar första dagarna i skolan bara..


Snart är det dags att ge sig ut i backen! Äntligen :)

mer onödig fakta? här kommer det!

"Enligt lag i Obolong, Illinois så är det förbjudet att älska på sin bröllopsdag under tiden som man fiskar eller jagar"

"I staten Washington är det förbjudet enligt lag att, under alla omständigheter, ha sex med en oskuld - även på bröllopsnatten"

"Rekordet för flest orgasmer undet en timme, som uppmätts av Center for Marital and Sexual Studies i Long Beach i Kalifornien, är 134 för en kvinna och 16 för en man"



Ja äntligen har jag skaffat mig Spotify. Men det är inte roligt att sitta och göra spellistor, tar en himla tid. Fast vad har jag om inte tid? =)


Igår jobbade jag, yey. Sen var jag på bio, Avatar. Jag tyckte faktiskt den var väldigt bra, men man fick påminna sig hela tiden att det var film och att den inte skulle klassas som löjlig, med tanke påd om blåa varelserna alltså. Handlingen var så skrämmande lik Poccahontas så jag började hela tiden föreställa mig hur den skulle sluta. Ett lyckligt slut var självklart det bästa, men jag vet inte. :) Betyg : 4 av 5. Just för att jag inte riktigt klarade av att ta filmen så seriöst. Men handlingen är riktigt gripande, hur människans girighet inte har någon gräns. Samt att vissa människor inte tänker på andra än sig själva.



Och nu kommer det lite mer onödig fakta!

"I staden Merryville, Missouri är det förbjudet för kvinnor att använda korsett eftersom 'privilegiet att få beundra en ung kvinnas kurviga och obehindrade kropp inte ska förnekas den normala varmblodige amerikanske mannen'"

"I Indiana är det förbjudet att ha mustasch om man 'tenderar att vanemässigt kyssa andra människor'"