Nu ursäktar jag för tidigare deppiga inlägg.
jag är ju inte en deppig människa(hoppas jag) och ska absolut inte bli till någon sådan heller.
Imorgon kommer stora nyheten, om Malin får ledigt eller inte! YEY! haha gud så jag hoppas!

Har även skrivit klart mitt CV. känns ju jädra bra. behöver bara fixa till det med referenser så ska det  nog ordna sig.
Imorgon ska jag dra till gymmet. bryr mig liksom inte längre om pluggandet och så. ska ju ligga på stranden hela sommaren, DÅ KAN MAN JU INTE SE UT SOM EN SÄL. så ja, imorn börjar jag(HAHA det har man ju hört förr).


Gud vilket oseriöst inlägg det blev. det förtjänar en oseriös bild!


Ha det toppen! Får se om jag skriver något kul imorgon :)

Less jag blir på så mycket just nu. Känner mig lite lagom deppig på allt möjligt.
Först och främst är jag i alla fall liite glad att min mamma kunde skicka alla böcker till mig. ÄNTLIGEN kan jag få min kurslitteratur. Då kommer pluggnörden i mig fram. Har saknat att vara nörd faktiskt, man oroar sig inte för så mycket.

Och ärligt talat, jag är otroligt smart och hälsosam mot mig själv många gånger. Jag håller mig undan mycket dumt men ibland är frestelsen på tok för stor. Jag lovade nämligen mig själv att jag inte, under några omständigheter, ALDRIG träffa någon i USA. Jo men det gjorde jag ju visst.. På topp av det så lovade jag mig själv att vara singel tills jag är 25, minst! Nu tänker jag tillbaka på singellivet jag hade här i USA. Umgicks med mina kompisar och sov sött varje natt. Nu vet jag varför jag en gång lovade mig allt sådant. Man blir otroligt distraherad och tankarna flyger och flänger åt alla håll. Plus att jag verkar vara väldigt självdestruktiv, verkar ju inte vara så att jag träffar människor jag kommer kunna hålla ihop med under några omständigheter. Bara dumt.


Sådär ja, nu fick ni höra lite av vad som snurrar omkring i mitt huvud dagligen, varje sekund.
En annan sak som river i hjärtat är tanken på att jag bara har 3 månader, TRE MÅNADER kvar att jobba här.. Alltså, det är helt sjukt, helt galet om jag ska vara helt ärlig. Sen två veckor i Miami med min Malin. Gud så jag behöver det!!!

Ja just nu är jag ändå sjukt less på det mesta.. men men, vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken om jag ska vara helt ärlig.
Hallå!
Nu är det väl dags att jag uppdaterar igen.
Helgen bjöd på festligheter och annat trevligt. Sprang även min snabbaste halvmil, 23.55 minuter. men snabbare kan jag ju bli!

PLuggar för övrigt väldigt mycket.. Börjar bli lite småtrött på att inte sova längre, så fort jag vaknar så jobbar jag eller så pluggar jag.. tufft liv! Men så är det om man vill lyckas här i livet, det är bara att ligga i som man säger.

Nej nu ska jag sova, halv elva är klockan och jag ska upp klockan 6 imorgon bitti som vanligt...


Heippa!
42 salut för en ny prinsessa.
GUD VAD JAG ÄLSKAR DET HÄR. Blir helt rörd, på alla möjliga sätt!
Det faktum att flaggan är hissad under blå himmel gör ju bara allt så mycket bättre. iih!



Idag är det fredag, denna helg kommer jag vara lite upptagen om man säger så. Ska fira Mias födelsedag, gå på pianofestival och sen tror jag det vankas lite fest och umgänge lördag kväll. Kul med andra ord! ska verkligen försöka klämma in löpning någonstans också :)

Först ska jag jobba, bli klar med all tvätt och så. det ska allt gå bra! :)
Hoppas ni har en toppenhelg i Sverige!
Idag firar vi Sverige! Svea Rike, vackraste landet på denna jord! Haha jag blir så galen när det är något med kungafamiljen, men dom är en stor del av det hela. våran historia, kultur och nutid. Älskar det verkligen.

Är otroligt glad för H.K.H Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel för ankomsten av deras dotter. En ny tronarvinge har kommit till världen :)

Så idag kära vänner går all mitt hjärtas kärlek hem till mitt land. Har man varit borta såhär länge inser man nog hur kärt det är att ha ett hem. Och jag är otroligt glad för att vara svensk!

Älskade Sverige!



Nej nu får jag sluta vara så patriotisk. Det gillas ju som sagt inte av de flesta svenskar, helgalet. Jag får väl älska mitt land hur mycket jag vill, betyder ju verkligen itne att jag ogillar andra länder och kulturer. helkneppt tycker jag!

Nu dricker jag kaffe, har sprungit 6 km idag och snart ska jag lyssna på lillkillens poesi redovisning i skolan. kommer bli kuul :)

Jag har verkligen dagar där det kryper i fingrarna efter att få skriva, skriva och skriva.
Dock beror det ju på vad man skriver, måste ju medge att det är lite roligare att skriva ner tankar och mys, istället för att sitta med finska översättningar som bara inte går att få ihop. Jag BEHÖVER MIN MAMMA ELLER PAPPA just nu. HJÄLP MIG snälla. Det är himla svårt!

Annars då? Druckit galet mycket kaffe, sover inte mer än sisådär 6 timmar/natt. men livet ska ju inte sovas bort heller. Någon gång i livet får det väl komma en tid då sömn ska prioriteras, typ när jag är 90 och ligger på sjukhus. haha, bitter-sussi.

Nej ärligt talat, jag pluggar skallen av mig så fort jag har tid, vilket inte är askul jämt, men jag trivs ganska bra ändå!

22 Februari idag. Nästa vecka har jag bara 3 månader.. 3 MÅNADER kvar att jobba med mina små pluttisar. vet inte hur det ska gå att lämna det här stället, det är mitt hem nu.
Är förövrigt sjukt trött på människor som spenderar några månader på ett ställe och kallar det sitt "hem". Dom har inte ens haft en vardag där, bara levt livet liksom. pf. nej ni vet inte hur det är att kalla ett ställe HEM.

Ser också att det är sjukt många tjejer som åker som au pair, sen klarar dom det inte och åker hem. Oftast för att dom inte förstår hur service-inriktad man måste vara. Gör ditt allt för någon annan hela tiden så ska du se att du står ut ett år, kan du inte göra det borde du inte ens tänka tanken på att vara au pair. Så det så.

Jag fixade ju glasögonen. så jag är verkligen glasögonorm nu. Ser ut som en fjant, men jag bryr mig verkligen, verkligen inte :) 

Titta där! Haha hade helt glömt bort att jag tog den här bilden..

How do you call yourself a wild one
Do you take the chance when it comes?

live life with all you can
and love it even more

But when you are happier than you thought was possible
When life just can't get any better than this

Remember me.
Because once you reach the top
the one thing you have left to do
is to fall hard

and free.

Har haft en otrolig helg. Sådär som det bara ska vara.
Spenderade hela helgen med David, verkligen heeela helgen från fredag kväll till måndag eftermiddag. Vi har kollat på Walking Dead, druckit vin, ätit ute och haft det så himla bra. Gud vad det går bra nu! :) Känns ju inte trist att jag åker hem om 4 månader. men vem säger att livet inte ska levas för stunden?

Har för övrigt också fixat mina glasögon. Det var dyra pengar måste jag medge, men det är ju ett måste. Så nu ska jag använda glasögon så mycket som möjligt för att spara på linserna.

Hoppas verkligen Malin kan komma hit i maj! Snart borde jag få veta :) yeey!

För övrigt blir det en 4-dagars arbetsvecka för min del. Vilket är helt okej, fast jag hade inte haft något emot att jobba :) Gillar mina barn.
Nu ska jag plugga, det är ganska okej att plugga finska faktiskt :) Så har jag en uppsats att skriva på engelska också, gah blir att sitta uppe inatt. nåja, det vänjer jag mig vid :)



Nog om sådant tråkigt. Jag ska hjälpa min värdmamma med tvätten.
Att bo här ute i Waterford har många fördelar.
Naturen är så otroligt vacker, jag älskar det mer och mer för varje dag.
Jag är helt säker på att jag vill bo ute på landet, eller ja, i alla fall aningen avlägset när jag slutligen bestämmer mig för att slå mig ner. Det är så tyst och stilla.
Grannskapet är också helt fantastiskt, alla känner alla, och på toppen av det är dom faktiskt väldigt snälla och hjälpsamma.

Dock kan man ju sakna storstadslivet ibland. Ruset, stressen, möjligheterna och pulsen. Då är New York bästa stället att åka till.
Så mina fyra dagar i New York har tillfredsställt mig med allt som gäller storstadliv, men jag är så glad att jag äntligen är hemma igen :)

Söndag:
Vi åker omkring 10 på morgonen och anländer cirka 4 timmar senare. Vi checkar in på hotellet och åker ner till 9/11 Memorial med barnen. Det var lika vackert som första gången jag var där.
Sen äter vi middag på en toppen restaurang, "The red head". Maten var heeelt galet god.. mums! Sydamerikansk mat, då menar jag alltså mat från sydstaterna, inte Sydamerika kontinenten.
Måndag: Upp tidigt för att åka till Madison Square Garden och kolla in Westminster Dogshow. Intressant måste jag medge! Dom använder hårfönar, plattänger och massor av produkter på hundarna så dom ska se fenomenala ut. Vad folk tycker om det är ju olika.. Sen äter vi middag igen, denna gång på en Kubansk restaurang. Förmodligen bästa pinapple-chicken jag någonsin ätit. Herrans vad gott!
Tisdag: Alla hjärtans dag och vi åker till MSG igen för att kolla in hundarna. Denna gång var det raser jag älskar, som Bullmastiff, Mastiff, Greater Swiss Mountain Dogs, Golden Retriver, Samoyed, Rottisar och så vidare! Kul kul :)
Tisdag äter vi middag på en fransk restaurang och jag njuter gärnet igen. Att mat kan smaka så gott! :)
Kvällen spenderar jag med min Luke, vi strosar runt på Times Square och sen kollar vi finalen(i hundshowen) på TV. Helmys helt enkelt. Danielle och Alex var på plats i finalen :)

Onsdag packar vi och åker hem. Självklart gjorde vi mycket mer därtill, men orkar inte skriva ner allt.


Alex, Luke och jag utanför Rockefeller Cetner. Mina barn är bäst! Älskar dom så otroligt!

Stiliga George tog hem första pris i Greater Swiss Mountain Dog rasen. Han är morbror till våran hund! :) Så George blev helt enkelt klassad som landets snyggaste hund i sin ras. Det är ganska bra :) Vi satt precis vid ringen :)

Candy! Hon vann bäst i ras när det gäller hennes ras, Samoyed. Hon är moster till mormors hund. bra bra bra jobbat! :)



Nog om det :) Idag väntas jobb och så vidare, jag ska skjutsa barnen till piano och sen ska dom göra massvis med läxor eftersom dom missade några dagar i skolan.

Sisådär! Nu längtar jag till helgen, det kommer bli myyys :)
Tror jag har världens bästa Alla Hjärtans Dag framför mig.
Som jag skrivit tidigare ska vi på Westminster Dogshow i New York i fyra dagar. Finalen äger rum på tisdag kväll(Valentine's day) och min värdmamma och Alex ska gå på den. Det betyder att jag kommer ha Luke hela kvällen helt för mig själv!! Det kommer bli mysmysmys :) Vi ska äta någonstans mysigt och jag lovade att hans gosedjur får hänga på. Det här kan bli bästa Alla hjärtans dag. Bara jag och min lilla man :) Han är så himla söt!

För övrigt då? Jag åkte in till gymmet och körde Combat. Snacka om att man faktiskt, ordagrant sagt kan säga att man slår ner sig själv. haha nej inte riktigt. Men mina muskler är så gott som döda. kroppen är i chock! AJ AJ AJ imorn måste jag ju säga. Antar att man bara måste boxas lite för att lugna ner sig ibland. För mycket tankar!

vad mer? Jo jag hade ju min första finskalektion idag. Jag inser att jag måste nog plugga ändå. fään. haha :) men det är kul! Äntligen lite lärande :)

Har även skrivit lite Alla Hjärtans Dag kort. Ledsen men jag skickar faktiskt inga kort hem. Måste spara pengar.

MEN VET NI VAD? åh jag har världens nyhet verkligen. Alltså VÄRLDENS nyhet. MALIN KIHLSTRÖM, min Malin, kommer nog spendera TVÅ VECKOR med mig i Miami! ÅH jösses säger jag bara. alltså, det kommer bli helt sjukt bra. Saknar henne så det värker i hela kroppen, och att få träffa henne i Miami skulle ju vara det bästa som skulle kunna hända! :) Det är så gott som bokat och klart. Ge det ytterligare två veckor och jag kommer med The Final Answer. haha :)


Istället för snö.. Palmer, havet, värme, sooool. Längtar så!!!


Skriver väl när jag kommer hem från NYC.
Ha det bra i Sverige! =)

Fredag imorgon. Känns inte ens som det.
Ska på Skating-Party med mina kära barn, sen har min tjej några kompisar som ska sova över fredag till lördag.
Har kanske inte ens berättat att jag åker till New York i fyra dagar på söndag. Kommer inte hem förrän onsdag kväll. Så om någon försöker få tag på mig kommer det nog inte gå så bra. Vi ska gå på Westminster hundshowen i Madison Square Garden. Kommer bli ganska kul tror jag :)


Lördag blir en ganska bra dag tror jag. Ska se vad mina kära vänner har för sig, sen ska jag träna. Gud det var så länge sen jag tränade, och jag behöver det verkligen. Nu mer än någonsin.
Snart kommer nog också min kurslitteratur. Härligt att man kan börja någon gång då!
Mina lördagar kommer inte se så himla roliga ut..
04.30 måste nog klockan ringa.
05.00-06.30 Finska lektion
06.30-9.00 Göra mig iordning och köra till D.C
9.00-13.40 Engelskalektion/TOEFL prep.
Hemma kanske.. 15.00. Hemskt.. Kommer ju inte vara pigg direkt.. Hem och sova dirr bara.
Blir ju inte direkt rock'n'roll i fem veckor. Men jag är ung och jag klarar det. Lätt.



After this
Tell me I am a part of history

Ja jag hade lite beslutångest om jag skulle publicera min dröm eller inte. Men jag gör så.
Så när jag har feber drömmer jag massa konstigt(jag vet att det är samma fall för många människor). Jag drömmer ofta korta, intensiva mardrömmar och jag minns dom så himla väl efteråt. Feber-drömmarna ger ett helt nytt intryck. Här kommer min dröm, nedskriven på engelska såklart(hähä eftersom jag är sån dryg amerikan nu och kan bara skriva på engelska)



Tolka min dröm hur ni vill. Men såhär var det, exakt såhär.
Om min engelska är kass. Sorligt, men jag hoppas ni förstår ändå.


From the moment you told me you would take me on a boat I was thrilled.
You took my hand, strong and brave as you always were.
The white sails and the warming sun could not keep my eyes of you.
Nothing could keep my eyes of you.

My heart was pounding in my chest, god I loved you so much.
You were the greatest, and made me feel so small.
But the smile you put on my face was all new, I never felt like this before.
So I am all yours, take me wherever you want me to be.

In a heartbeat the weather changed and we had not even left the harbour.
Darkness surrounded me and I realized all I could do now was to count on you.
My eyes filled with fear and you saw how scared I was. Help me, please.
When I see the waves, it is over. I know there is nothing between me and my worst nightmare.

The waves did not reach us yet, but they are coming.
Every time I hear a wave crash into the ocean I know it's coming closer.
I fall into the water, still holding on, waiting for you.
But as soon as water sprinkles on my face, I know that the next wave is going to carry me under.

You were nowhere to be found. I looked for you.
Why did you leave me in this storm, and how long can I stand it alone?
As soon as I realize you are never coming back,
I allow myself a hopeless smile, and I let go as I see the shadow of the largest wave over me.


The water is so deep, still I can see it so clear.
I see everything so clear, this was all my fault, why did I let you so close?
As I see wave after wave chrashing above me I feel no fear, but only relief.
Like a mother rocking her baby, the sea moved be back and forth.

Right before my eyes close for the last time, I see your face
And I know I deserve this. My back slowly lays down on the bottom of the sea
And I feel no regret, no shame.
Just peace.

 

As I wake up in my bed, laying on my back. I still feel the rocking movement from the sea.
Even though this is my worst nightmare, I have never felt more calm.




Som sagt. När man vaknar från en dröm som denna undrar man ju vad som händer.
Jag glömde drömmen ganska snabbt, men så såg jag en reklam med en segelbåt, och jag mindes allt. Varje detalj och hur verkligt det var.
Kalla det vad ni vill. Jag har ingen aning om vad min dröm betyder, om den ens betyder något.
Allt jag vet är att jag är livrädd, då menar jag livrädd, för att drunkna. Jag vet inte varför, eller när, jag fick en sådan skräck för att tvingas under vatten och inte kunna ta mig upp.. hemskt är det i alla fall..



Nåja, nu ska jag försöka bli frisk! pojken är och leker hos grannen och jag ska läsa en stund hade jag tänkt :)

Ja sjuklig som jag är bönar jag och ber jag för att det någon gång ska bli bättre..
Igår åkte jag, äntligen, till en läkare för att ta reda på vad det var för fel på mig. det var ju dags kan man ju säga..
Så jag har haft urinvägsinfektion typ 1000 gånger, nej men minst 25 gånger hittils. jag vet precis hur det känns.
Jag har haft känslan av urinvägsinfektion till och från i typ tre veckor, vissa dagar oumbärligt andra dagar helt okej. så jag har inte riktigt spelat på läkar-kortet än eftersom det blir dyrt osv.
I måndags vaknar jag tidigt med världens värk i magen och feber. febern höll i sig ända in i tisdag-kväll då jag bestämde mig för att åka in till läkaren.
Jag fick snabb och enkel vård, fast jag kände mig sådär halvdassig hela tiden.
Tillslut kom en läkare in och var minst sagt nöjd med att jag väntat så länge. Happ. Då var det som jag trodde, möjlig njurbäckensinflammation. neeeeeeeeeeeej tänkte jag bara. aja, jag fick bra antibiotika och några värktabletter för magen.

HAHA när hon satt och skrev ut min medicin skämde jag ju bort mig lite:
Läkaren: "This medication will turn your pee orange"
Susanna:(I CHOCK) "My feet?!"
Läkaren: "No not your feet, your PEE"

Och jag brister ut i skratt för att jag var så knäpp. Ofta ens fötter kan bli oranga av medicin. Kisset struntar väl jag i vilken färg det är, det är ju ingen som ska se det i alla fall. Men jag vill ju verkligen inte ha oranga fötter..


Så sa hon också att om jag har minsta hint av feber eller värk i ryggen måste jag, och då menade hon MÅSTE jag in till akuten. vi får väl hålla tummar och tår för att det inte ska hända!



Nu ska jag försöka ta mig in i duschen. haha lite lagomt äcklig man är när man varit sjuk såhär länge..
Jaha. Då vare min tur igen då. Har gått och blivit sjuk.. Det händer inte ofta att jag blir sängliggandes, men när jag väl blir sjuk är detbså himla synd om mig. Vet inte om jag är sjuk på riktigt eller om det är en sån där återkommande 3- dagars feber. Får se helt enkelt. Har sovit konstant i typ 50 timmar. Tror det är dagsjag sluter o Ögonen och sover lite till.
Helgen är i stort sätt över och jag känner en sån där halvdöd känsla i magen. Har dock en kväll med Superbowl framför mig. Känns inte alls lika speciellt som det var första gången jag fick uppleva denna stora dag i NFL. Nåja.

Denna helg bjöd på ganska mycket faktiskt. Fredag åkte jag hem till David(som vanligt) och spenderade tid med han och hans familj. Mysigt helt enkelt.
Lördag ringer klockan tidigt, rättare sagt 5.45, och väcker mig, det är dags för hajk! Jag och min värdmamma skulle hajka 10 miles(17km) med hunden :) Det var sjukt mysigt att få vandra i lite natur för en gångs skull. Måste säga att jag njöt till fullo. eftersom vi gick i grupp tog det lite extra lång tid, men vi var klara under fem timmar. Så efter fem timmars hajk är man GANSKA trött, jag var sjukt smutsig också eftersom det var lerigt och allt.
Så vi käkade en stor fet burgare och åkte sen hem. Jag hade inte sovit så mycket under de senaste dagarna, två timmars sömn natten innan så jag var helt dödstrött. Ändå släpade jag mig in i duschen, packade mina grejer och åkte hem till David för att göra mig iordning inför firmafest. Hans mamma äger en stor läkargrupp här så vi hängde helt enkelt på. Det var en väldigt formell och seriös fest måste jag medge. Svart klänning och kostym var det absolut vanligaste. Själv trivdes jag som fisken i vattnet i min svarta klänning, strumpbyxor och höga klackar. Kändes bra helt enkelt!

Söndag är väl latmaskarnas dag. Låg i sängen största delen av dagen men åkte ändå in till stan för att köpa lite nya strumpor att springa i(jag har blivit sjukt löjlig med vad det är jag behöver när jag springer, bortskämd!).
Nu är jag hemma och jag ska nog hänga med familjen till några bekanta för att kolla in den stora matchen ikväll. Kommer garanterat bli lyckat :)


Imorgon vankas nya tag och en ny arbetsvecka :)


Jag känner mig så nostalgisk.. Jag saknar stugan i Finland så himla mycket. Hur kan ett ställe så simpelt ligga så nära hjärtat? Här är jag som typ, 10 åring. Det är verkligen det bästa stället på jorden, paradiset!

Och jag inser att jag saknar Allemansrätten. Jag vill kunna gå in i en skog, ta en promenad där det är tyst och ensamt när jag vill. Här är allt privatägt och det känns inte likadant att vandra på en asfalterad väg när man hör motorvägen överallt.
Vill bara kunna rensa tankarna genom att promenera någon timme.. men icke då!



NU ska jag nog dra mig mot grannarna. Ha en toppenvecka i Sverige!
Ja jag har nog världens bästa pappa.. Han skickade 2 kg godis till mig från Finland. Du är bäst!


Ja! Äntligen var det dags för mig att ha på mig min Army 10 Miler tröja. Vädret var perfekt. 8 grader imorse. Så jag hade shorts och min Army-tröja. Måste sett kallt ut, men det struntade jag i.
Sprang ännu en 5 Mile-runda(8km). Det går bara snabbare och snabbare och jag bara älskar den kalla morgonluften. På något sätt känns det som det gör hemma. När man gick till skolan, tidigt en vårmorgon. Solen skiner och det är ganska kallt, men luften känns helande på något sätt.

Så idag körde jag 30+30 intervaller några gånger. Jag måste verkligen komma i bättre form. Distans är inte ett problem för mig(nu säger jag inte att jag klarar av ett maraton, men kanske ett halvt).. Jag vill bli snabbare på alla lopp. Jag vill springa 5 Km under 25 minuter, jag vill springa 10 KM under 55 minuter.. Det kommer ta tid och det kommer vara svårt, men jag ska nog klara av det :)


Run. Strong.


Sisådär ja. Jag har kollat runt på race och sånt, gud jag vill verkligen medverka i något galet..
Svartåloppet blir det garanterat när jag kommer hem :D förhoppningsvis också Tjejmilen. Synd bara att det inte finns lika många lopp i Sverige, och att vädret inte håller halva tiden av året. Får helt enkelt försöka göra nåt annat också..



Så förra gången sprang jag 5 Miles på 39 minuter(bästa tiden någonsin typ) och idag sprang jag på typ exakt samma tid. Tror jag mår bra helt enkelt, jag är frisk, kry och snabb. Enkelt recept till en lyckad löprunda.


Nu ska jag duscha och sen blir det jobb som vanligt.
Ha det toppen i Sverige!
Jag pendlar mellan att vilja och inte vilja komma hem..
Nu är jag galet sugen på att komma hem. Jag saknar Möckeln, världens bästa sjö liksom! Har man vuxit upp runt möckeln saknar man den mörka sjön mitt i natten i juli. mm :)

Tisdag idag, inte så fasligt mycket som stått på schemat. Har staplat typ 2 kubik ved eller så, helt bananers. Jag och mormor i familjen blev helt klara med det också! Känns ju ganska bra.
Behövde verkligen använda kroppen till något kände jag. Skulle ha sprungit imorse men mina skor var nånstans hemma hos Niklas så jag kunde inte springa måndag eller idag. Nu har jag hämtat skorna så det blir löpning imorgon här i området. kommer bli super!
har inte latat mig allt för mycket idag ändå. Jobbat med all ved i minst 3 timmar. Stenhård träning, stackars rygg! Sen gick jag en promenad med hundarna, mormor och min lillkille :)

Har kunnat vara i t-shirt idag.. Det har varit typ 20 grader och sol. DET gillar jag väldigt mycket måste jag medge. Imorgon ska det bli 21 grader och sol. mums!


Oj justja. Min värdmamma bjöd med mig till en 10 Mile(16.5 km) hajk på lördag. JA sa jag genast, jag behöver verkligen en utmaning. Jag behöver en fysisk utmaning och att vandra sisådär 17 kilometer låter som något jag skulle gilla. känslan efteråt är ju i alla fall jäkligt nice :) 

Funderar på att försöka sova tidigt, men det kan jag ju alltid glömma. Sov tre timmar imorse när barnen var i skolan.. Så mina sömnproblem fortsätter som vanligt då.

Malin. SNÄLLA kom och hälsa på mig i maj. Två veckor. Du. Jag. Solen. Stranden. JA JA JA. puss <3

Please pleaseeeee come over here soon! Bästa vän, du är så fantastisk för mig. I ur och skur, älskar jag dig! Puss!






If you would hear the deepest whisper in my heart
What song would it sing-
Or is it an umbearable cry
from a torned heart-

for if I would try and follow my heart-
I would drown in the open sea
There is no road I know
that would lead me anywhere close to where I want to be

Because I know, I know how you look
over your shoulder now and then
The sweetest kiss feels like a dream
like torture to my soul

I wake up
And i remember
Some things will just never be mine
it's fine, it will always be fine

My world will not fall
I will never crawl
It was not just a dream
but the best of dreams