Ja nu börjar saker och ting sakta men säkert falla på plats här. Speciellt studierna. Jag är helt klar med min tredje finska kurs, och håller därför på med min sista fjärde kurs. Har faktiskt gillat att läsa finska, så får se om det blir mer av det i framtiden.
Nästa termin ska jag dock läsa engelska på heltid, kommer bli riktigt nödvändigt tror jag.

Håller på att söka till skolor och så också, det är ett himla jobb måste jag medge, men ja, man måste ju!

Om en timme ska jag kila iväg till jobbet och jobbar faktiskt nästan 12 timmar idag, kommer se bra ut i lönepappren i alla fall.


Ha en bra helg alla i Sverige! Jag jobbar lördag och söndag, som vanligt :)
Ett år sedan jag och David började träffa varandra. Helt galet att ett år kan gå så fort, och helt underbart har det varit!
 
Håller på att plugga jut nu(som vanligt) och funderar på att laga lite mat senare innan jag ska till jobbet.
Blev precis klar med min sista bokrecension. Äntligen! Nu ska jag kunna fokusera helt och håller på min sista finskakurs och historia :) mycket roligare!
 
Igår var det David och min årsdag. Så vi hade bokat bord på PIX, en spansk tapasbar(hur jäkla gott som helst) och sen gick vi på musikalen Rock of Ages. Det var helt otroligt bra måste jag säga. Är mycket nöjd och nu är vi åter igen tillbaka till verkligheten. David är i skolan och jag pluggar fram tills det är dags att åka till jobbet för ett kvällspass.
 
 
Hoppas alla haft en fantastisk helg! tänka sig, nästa helg är det första advent!! Snart kommer vi åka till Sverige!
Ja jag försöker verkligen hålla tempot i min historiakurs, men det är lätt att prioritera eftersom jag tycker det är så himla intressant.
Jo förresten! Igår gick jag till jobbet som en helt vanlig dag, satte mig och åt toast och efter det kommer min chef till mig och säger att han har en present. Jag trodde jag hade glömt något eller så, men så var det en flaska mycket fint rött vin! Han sa att kunder hade gett bra recensioner om mig och det verkade ju vara väldigt positivt för min del också!
På söndag är det min och Davids årsdag. Så vi ska gå på ROCK OF AGES och äta lite gott innan det :) Mysigt värre!
 
Inte mycket mer att skriva just nu. Ska snart iväg och jobba igen men kommer faktiskt hem omkring 10 ikväll, inte midnatt som alla andra kvällar.
 
Nästa vecka jobbar jag 40 timmar som vanligt och ja, så ligger det till.
 
 
Ha en toppendag i Sverige! Här i London förberederer jag mig för extremt regn hela helen.. yey..
 
 
 
Börjar faktiskt bli otroligt taggad till att läsa historiakursen jag håller på med nu. Amerikansk historia.. spännande! Speciellt eftersom det riktar in sig på mellanöstern-politik. tror jag kommer kunna lära mig massor här :)

Snart har jag finskalektion. 1.5 timme per vecka är inte allt för pjåkigt :) det fixar sig.

Sen ska jag nog ut å dricka lite te med David. känner för att komma ut och se det ruskiga vädret. Imorgon jobbar jag, och sen vet jag inte när jag är ledig nästa gång(kanske onsdag nästa vecka?)

Ha en trevlig helg och HAPPY THANKSGIVING imorgon!
Tänka sig.
David följer mig till bussen/tåget varje dag jag ska till jobbet.
Han lagar mat åt mig när jag kommer hem på kvällen.
Varje dag jag stänger restaurangen kommer han och möter mig så jag slipper gå hem själv.
Han hjälper mig med Matte C(något som är otroligt enligt mig)

Helt enkelt, jag är nog en väldigt lyckligt lottad tjej som är med David. Låt oss hoppas att jag kan vara lika snäll tillbaka!!


Nu ska vi se till att spendera lite tid tillsammans, nästa vecka jobbar jag BARA kvällar.

Puss och kram!
Ja nu ska jag ÄNTLIGEN lägga upp någon bild. Jag är verkligen över öronen upptagen emd allt skolarbete och tror jag håller på att ta död på mig själv ibland. Läser för tillfället 3 kurser, ingen av dom lätta!!
Plus att jag jobbar 48 timmar denna vecka. YEY. Nåja, man måste väl klara av att vara viking!
 
Snart ska jag iväg till jobbet igen och stanna fram till midnatt. 
Först lite bilder :)
 
David och jag äter middag på Jamie's Italian och sen gick vi ut :)
 
 
London Dungeons tillsammans med David! Vilken bra dag det var!
 
 
På bussen påväg hem från jobbet, börjar bli en ganska vanlig grej nu och är trött på att pendla..
 
 
Ha det bra alla i Sverige! Är sjukt taggad för att komma hem till jul :)
Idag skrev jag tenta i finsk kultur och finsk historia. INTE så litet ämne direkt. Lättare att plugga till grejer som grammatik eller matte när det finns en simpel sak att lära sig, ska man läsa historia måste man lägga ner så sjukt mycket tid på att lära sig hela sjopet.
Nåja, tentan är skriven och jag har bara ett bokreferat kvar sen är kursen helt klar! Håller på med litteraturkursen nu i finska och på måndag börjar mina studier i Amerikansk historia. MYCKET spännande :)

Jag och David har börjat träna också.. sjukt jobbigt, men det känns skönt i kroppen nu!
Vi tränar 6 dagar i veckan, plus att jag springer på jobbet dagarna i ända. Denna vecka jobbar jag 6 dagar istället för 5, vad gör man inte för lite extra?


Nåja, nu ska jag träna och sen ska jag se om vi kan äta något gott.

Ha en bra dag i Sverige!

Vad har det tagit åt mig? När hade jag senast så här mycket jobb på axlarna? Förmodligen innan studenten, tiden som präglades av uppesittarkvällar framför datorn, varje kväll, skrivandes, skrivandes.. Åter igen sitter jag här. Skriver tre olika uppsatser, alla otroligt viktiga, svarar på delfrågor och gör delprov. Läser skönlitteratur, två finska och en engelsk bok så fort tillfälle ges. Jag har inte njutit av en busstur till jobbet utan att försöka läsa boken medan jag sitter där, har alltså ingen aning om vad som finns utanför jobbet eller lägenheten.
Okej, lite bittert, nog vet jag vad som finns omkring mig, men det är ganska tufft just nu mitt i terminen. Har tenta nästa vecka, är otroligt otaggad, men det måste väl lösa sig?

Nu har jag lagt ner 5 minuter på ett blogginlägg, helt värt faktiskt, eftersom jag inte uppdaterat på evigheter.

Ha en toppenhelg. Jag jobbar ungefär 20 timmar denna helg igen. hoppla!