Idag har jag bränt mig.. som vanligt händer det varje år. men det är alltid olika ställen på kroppen.
Tanken imorse var att jag skulle sitta i en av solstolarna hela dagen, så jag kommer ju inte utsätta ryggen för någon sol.. Och om jag är i solen 5 minuter kommer det ändå inte synas något. jovisst.. Jag har bränt rumpan och ryggen. bra bra bra......

Här är en bild från när vi var och åkte vattenskoter i Potomac-floden :)
Älskar sanden!!
Ja. DET ÄR VARMT  !! !!!!!


Måndagens väder.. Hela veckan har sett ut såhär.. det är ju helt rubbat egentligen.. vem orkar leva när det är 34 grader, men det känns som 38????? Jag ska ligga i poolen HELA dagen imorgon. inte röra mig något alls. då kanske man överlever.


Det är ju i alla fall grymt att ha sådant här väder. Och dom säger att det här är bara början.. det blir varmare...

Bilden är tagen från Weather.com och ja som ni ser är det ju Waterford, VA det visar... puh..

Vattenskoter var grymt. jag lägger ut en liten beach-bild imorgon :) Ikväll ska vi sitta vid elden med trevligt sällskap. yey :)
Idag ska vi ut och åka vattenskoter, det ska bli himla kul!
Det är faktiskt himla kul i min familj när vi har två fyrhjulingar, vattenskoter, kajak, tendemcykel och ja. Lite allt möjligt som g´förgyller helgerna.

Imorgon är det Memorial Day här i USA. Det är alltså helgdag och börserna är stängda. För min del betyder det ännu en dag med familjen i poolen :) kul kul kul! Ja fast vi har ju inte egen pool. Men vi åker till golfbanan där dom har pool och sådant. Så det är härligt.
Förmodligen kommer det bli lika varmt som vanligt här... över 30 grader hela tiden..

Imorse sprang jag 7 km! duktigt duktigt.
Ja nu är jag sjuk, igen....
Jag har varit sjuk i några dagar, men funderar starkt på att springa imorgon i alla fall.. Jag får se helt enkelt.. men sugen är jag!

imorgon är det lördag, jag ska börja med att sova några timmar extra, (Springa?) och sen åka till Tysons Corner för att träffa andra au-pairer. Sen på kvällen ska jag träffa en amerikansk tjej från Nebraska :) KUL :) Ska förmodligen se nya Pirates-filmen.


nåja, nu ska jag sova.. har en fruktansvärd huvudvärk..
Här kommer en kort liten uppdatering.
Några veckor kvar för barnen i skolan, sedan börjar sommarlovet på riktigt :) Det kommer bli skönt på många till exempel att jag slipper vakna klockan 6 varje morgon när jag jobbar. istället vaknar jag 8 eller 9 när barnen går upp, det är över 2 timmars extra sömn ! !  !
Dock så måste jag vara mer kreativ och så, jag kollar runt på pyssel för regniga dagar och utomhusaktiviteter för soliga dagar. Vi kommer åka och bada mycket och så, det är kul för oss alla tror jag!
Sen ska jag försöka få ihop grannbarnen också för playdates och så. det kommer bli kul :)


nu ska jag ge mexikanarna som jobbar här lite lunch. Sen jobb! Heippa :)
Här kommer förresten en liten uppdatering om löpningen:
Jag har en nästan exakt 5 km runda här i området. Det är branta kullar, så det blir mycket upp & ner när jag springer.
Första gången sprang jag med Janina och ja, vi gick/joggade ´hela vägen. pratade på och så :) Det tog 30 minuter.
Sen har min tid förbättrats hela tiden, från
30 minuter
29 minuter
26 minuter & 40 sek
26 minuter och 20 sek
26 minuter
25 minuter

Idag sprang jag det på 25 minuter exakt. helt sjukt! Så jag undrar... när kommer det stanna? Någon gång måste jag komma till den tiden jag springer bäst på, lite under 25 kanke? 24/23? något sådant..

Enda problemet är att jag får sån jävla håll(haha stavas det så)? Men kramp i magen och i axeln typ. Andningen går hur bra som helst, jag är inte ens anfådd.. Men jaa.. Snart ska jag nog försöka springa lite längre, i fredags sprang jag 6 km i Denver och det var ju över förväntan lätt..
Nu kommer uppdateringen, äntligen! Min helt fantastiska helg i Denver, Colorado. Jag återvände för att träffa mina kära, saknade vänner. men också för att jag hade biljetter till U2 i INVESCO FIELD. Här snackar vi magi....


Jag börjar med lite bilder..

Fredagen bjöd Fanny på lite fest, det var väldigt kul! :D

Jag, Amanda och Ida väntar på att U2 ska inta scenen :)

Så under fredagen:
Amanda hade vanlig arbetsdag och jag började med att springa 6 km. Det gick sjukligt bra, mycket bättre än jag trott!
Sen åkte vi till köpcentret och så, jag handlade en del nytt på Forever 21 =)
På kvällen hade Fanny bjudit oss på fest, det var väldigt kul och lyckat :) tack tack!

Lördagen bestog av mer shopping under dagen och sedan mat och till slut, äntligen, U2 i Invesco. Först spelade The Frey, dom är så jävla bra bara dom, det var en superstart.
U2 var helt galet bra. Jag kan inte ens beskriva det. Ibland insåg jag att jag bara stog och gapade i chock. Ibland märkte jag att hela arenan skakade när alla människor hoppade. vi uppskattade att det var någonstans mellan 80och 90 000 människor på plats, det var helt fullt.
Magi är nog det enda ordet som kan beskriva kvällen, efteråt var vi helt lamslagna av showen, det var utan tvekan det häftigaste jag någonsin sett, och förmodligen någonsin kommer se i musikväg.






Det mest fantastiska någonsin.

Låtarna som var bäst: Beautiful Day, One, With or Without you, Elevation, Magnificent, Where the streets have no name, In the Name of Love.. MED FLERA. haha, det måste vara svårt för dom att välja låtar. U2 tjänar mest pengar, genom tiderna, på att göra musik. U2 360 tour är världskänd för att vara fantastisk, och det var det.
Ja idag åkte mamma och örjan härifrån.. Det var jobbigt och tungt att behöva säga hejdå.. Ärligt talat kändes det som att en liten del av hjärtat revs ut. Det är väl bara så att mammor är speciella, och att det är jobbigt att behöva vara utan dom så mycket.

Så dagen var ganska stressad för min del, men det har gått bra.. Lite ledsen har jag varit, så jag har struntat i tvätt och så. Det tar jag imorgon när jag är på bättre humör.



Jag har inte så mycket att uppdatera om jag ska vara helt ärlig. Det kommer bli sjukt spännande att åka till Denver på torsdag, sova hos Amanda och på lördag ska jag, Amanda och Ida se U2 LIVE I INVESCO FIELD. lätt bäst!!!




Jag ska också berätta att jag kvalificerade mig till Army Ten Miler, nu finns det ingen återvändo, imorgon ska jag till gymmet som vanligt!


Godnatt alla :)
Ja äntligen är mamma och örjan här!

Vi har handlat, lagat mat och bakat här på hemma-plan. Jag har visat runt Waterford och så :)

Under helgen bokade vi hotell i Arlington och spenderade lördag&söndag i D.C. Det var helt fantastiskt och vi hade tur med vädret. Det var meningen att det skulle regna, men inte en enda droppe föll.

Vi åt god mat, drack kaffe och gick långt och länge på museér och memorials. Utan tvekan den bästa helgen hittils!!

mamma, jag och örjan utanför Lincoln. Här sitter han, mannen, myten, legenden :)


Hoppas alla haft en härlig helg, min har varit så fantastisk!


Washington Monument

WWII Memorial


Godnatt!
Ja imorse tog jag på mig springskorna och tog mig ut bland kullarna här i området. Det är verkligen annorlunda att springa bland kullar, upp och ner, ner och upp. Det tar verkligen i vaderna och så.. Men det är mycket roligare än att springa i gymmet! =)

Jag tror jag ska köra på att klara av Army 10 Miler i oktober.. Jag har pratat med min värdmamma också om träning och så, jag vill veta att jag har tid att träna för att klara av det :)

Det känns som ett bra mål att klara av det.


IMORGON KOMMER MIN MAMMA OCH ÖRJAN HIT!!!!!! Ni har inte en blekaste aning om hur lycklig jag är!
Ännu en helg har passerat och jag har haft det trevligt!
Jag har försökt fokusera på träningen, det går bättre nu. Så var jag och shoppade en del idag också, det blev en ny klänning, ett par nya shorts och ett linne. Det mesta köptes på H&M. Som jag längtat efter att handla där.

Sen hade jag en intressant kväll hos grannen. Det här med att aldrig prata politik med amerikaner är något jag borde lärt mig vid det här laget.. Jösses säger jag bara vilka diskussioner det kan bli, och vad rätt dom har jämt(HAHA).

Jaja, jag ska helt enkelt undvika att svara om någon börjar dra upp ämnet och jag ska aldrig börja diskutera något. Vilket liv det kan bli!!!!!!



Nåja, arbetsdag imorgon, sen kommer mamma och örjan hit! :) Kommer bli så otroligt roligt.

Jag ska upp klockan 6 imorgon, det betyder att jag vill sova nu! godnatt!

Idag har jag pratat med min kära vän Christine! Tack vännen för att du förgyller mina dagar så otroligt, det är alltid härligt att prata med folk från hemma-plan :)

Maria och Christine. Lääänge sen när jag bodde på skolgatan!

Christine och jag, midsommar 2010! <3


Nog om nostalgi, nu ska jag iväg och knega igen. Om 6 dagar är mamma och örjan här!!! :D

Ja ännu en helg passerar, och jag gör SÅ LITE SOM MÖJLIGT eftersom mamma och Örjan snart kommer hit, behöver pengar då.. Sen åker jag ju till Denver snart för att se U2 i INVESCO FIELD!! Det kommer bli sååååå coolt..


Så för att spara lite pengar bestämmer jag mig för att inte göra så mycket, jag gymmar en del, försöker komma igång med löpningen efter en liten svacka.. Så ska jag nog köpa lite hårfärg idag och färga håret :)

Igår umgicks jag med Janina och så solade jag typ hela eftermiddagen, det var så otrolgit skönt och jag fick en fin bränna! Jag är inte alls så galet röd som jag brukar bli, nu blev jag faktiskt brun på en gång :) skönt skönt!

Idag ska jag också göra så lite som möjligt, jag ska dock springa och köpa hårfärgen. Annars så ska jag endast och endast spara mina pengar!

Nu är det dags att dra!

Ha det så bra!