Ja jag måste medge att mitt liv är ganska tråkigt just nu.. Jag går och lägger mig vid 10 varje kväll. Orkar omöjligt upp 6 annars.

Så bu sitter jag i sängen med min iPad. Ska snart börja läsa bok, härligt!

Denna helg kommer vara lugn och hetsig. Jag kommer få jobba en hel del faktiskt, lördag natt och hela söndag. Sen upp 6 på måndag igen och köra en till vecka.. Phu..

Men det ska ändå bli skönt att inte göra något hemskt galet. Behöver lite lugn!


Nåja. Godnatt!

Ja nu har jag anmält mig till ännu ett race. 5/15K Run for Chocolate!
SJÄLVKLART valde jag 15 Km istället för 5. haha =) vad mallig jag börjar bli känner jag.



Har även kollat runt på utbildningar i Göteborg, det är så härligt att utbudet är så stort.
Dock är det svårt att välja! Men jag har alltid älskat Göteborg, har velat komma dit länge och snart är jag där.

Har snart varit i USA 14 månader, det betyder att jag har 7 månader kvar som au-pair och att jag har cirka 8 månader kvar i USA: Tiden springer iväg och innan jag vet ordet av kommer det vara färdigt.
Jag tar vara på tiden och umgås med familjen så mycket som möjligt. Kommer verkligen sakna dom..

Nu ska jag hämta mer kaffe och mysa med hundarna. Hoppas alla har det trevligt i Sverige! Här är det för övrigt 22 grader och solsken. haha nu blev ni allt avundsjuka!
Ja min vecka har varit vanlig och rutinartad. Har längtat till helgen som bara den! Niklas ska anordna ett party och alla mina kära kompisar kommer vara där :) underbart!

Jag sitter även och funderar på vad jag ska ta mig till under hösten 2012. Jag tror nämligen att jag ska läsa engelska en termin, sedan söka till statsvetarprogrammet. Det kommer bli toppen! Ska också se till att fixa en bra lägenhet i Göteborg och sedan är jag redo att börja plugga och bli något!


Jag har också insett att jag ahr 30 veckor kvar som au-pair. När man inser det börjar man också sakta men säkert inse att man måste spara mer pengar!!! Veckorna bara flyger förbi och innan man vet ordet av är det över.

Min resemånad måste bli fantastisk! Jag har många bra planer och jag hoppas det inte blir allt för dyrt, dock är jag ändå medveten om att det kommer kosta, eftersom det är fyra veckors resande jag kommer göra.
Här är första planen:
California Dreaming 28 maj-11 juni
Santa Barbara, California, och hälsa på Andreas 11 juni-15 juni
15 juni-18 juni Las Vegas, Nevada! Fyller nämligen 21 den 16:e juni! Och min kära vän Janina kommer vara i Vegas och fira med mig!!
18 juni- 25 juni- Miami Beach + Key West.


Det är en liiiiten plan jag har. det kommer garanterat gå super!!


Älskar mitt amerikanska liv! Nu ska jag börja jobba igen, idag ska det städas och spelas piano :)

Ja jag´har varit väldigt lat på senaste tiden när det gäller att ladda upp bilder.. Jag får helt enkelt skylla på att jag jobbat väldigt mycket och koncentrerat mig på mitt race jag sprang förra veckan..

Här kommer lite bilder från vad jag har gjort de senaste 3 veckorna!

Baseball!

Min lilla kille fyllde 6 år! Hans tårta var minst dagt häftig. Dom kan kopiera av bilder på tårtan och man kan äta allt!

Waterford Fair. Byn jag bor i är ju ganska gammal och historisk. Denna helg hyllades det och vi fick se soldater från inbördeskriget rida in och allt var verkligen helt otroligt. Dock tycker ju inte jag att det är så väldigt historiskt när ett hus är byggt 1850 eller liknande.. Här tycker dom det, tydligen.. Man kunde köpa allt möjligt, det liknar en marknad i Sverige skulle jag nog säga. Massor av hantverk, konst, mat och underhållning. Jag gillade det starkt!


Igår åkte vi på hajk i Shennadoah National Park.


lite modigt måste jag säga!!



Nå nu får det vara bra med bilder. Idag ska jag möta Merle och vi ska köpa lite nödvändigheter inför vintern, som fodrade prasselbyxor och liknande. Ha det toppen!!

Här kommer lite bilder jag hittade på Marathon-photos.com.

Där är jag! Vit långärmad, vit skärm, mörkgråa byxor och vit/blåa skor. det var lite för varmt för långärmat, men jag hade beställt den "uppgraderade" versionen som var utmärkt att springa i!

En lite närmare bild på mig när jag springer. Jag håller i en av mina hörlurar, det var inte tillåtet att ha iPod/MP3-spelare, så när det kom kameror och liknande gömde vi dom helt enkelt!

Det är ju inga fotomodell-bilder direkt, svettigt och jobbigt var det och det märks väl på ansiktsuttrycket! Här hade jag sprungit 8 km och hade lite mer än 8 kvar att springa. Go Army!!




För övrigt flyter mina dagar på fint! Imorgon ska jag nog springa igen, kommer bli härligt.. känner verkligen att jag behöver komma ut igen!
Klant är jag också. igår åkte jag till nagelsalongen för att fixa manikyr, men dom var långsamma som attan och jag var tvungen att åka innan nagellacket hade torkat helt.. så självklart måste jag smälla fingrarna i bildörren och naglarna såg hemska ut. kul, jag hade kunnat gjort ett bättre jobb själv! jaja, får väl lära mig av misstaget och åka dit en dag när jag har mer tid.


Idag ska barnen på pianolektion och så :) Jag ska på Goodbye-dinner. en au-pair ska åka till en annan familj och vi ska helt enkelt säga hejdå :)


Ha en toppendag hemma i Sverige!
ja äntligen var dagen kommen då loppet skulle springas. Jag har förberett mig i nästan 7 månader genom träning, träning och träning.. Jag har ju aldrig varit en person som gillar att springa, och därför har jag aldrig sprungit mer än 2 km hemma. Nu började jag från början och lärde mig allt från att andas till vilken takt som passar mig.

 Army 10 Miler är ungefär 16.5 kilometer och jag hade som mål att klara loppet utan att behöva gå eller stanna. sen hade jag i baktanke att det skulle sitta fint om jag kunde komma i mål på 1 timme och 45 minuter, men det var bara något jag hoppades på, inget jag siktade mot.

Jag och min värdmamma spenderar natten på Mariott Hotel dagen innan loppet, vi måste vara där innan 8 på morgonen och trafiken kan vara minst sagt hektisk när 30 000 personer försöker ta sig till Pentagon.

Start och Mål var som sagt i Pentagon, byggnaden är verkligen helt enorm! Den ser inte så stor ut på TV, men när man står utanför blir man helt förbluffad över hur stort det är..

Vi startade 8.30 och jag sprang hela loppet. HELA loppet sprang mina små fötter och jag kom i mål på cirka 1 timme och 49 minuter. Lite långsammare än vad jag hade trott, men jag är väldigt stolt över min prestation. Dom sista 3 kilometerna var helt otroliga.. Jag ville bara lägga mig på marken och skrika att jag ger upp ,men icke! Jag fortsatte, och fortsatte och fy fan så ont det gjorde(ursäkta språket men det är nödvändigt i detta sammanhang). Mina höfter och knän gjorde så ont så jag trodde inte jag kunde stå ut. Dock började jag känna mig mer som en robot, benen bara sprang fast jag visste inte hur det var möjligt. Vid mållinjen ville jag spurta, men det var så himla mycket människor som sprang långsamt och det var trångt och svettigt.. Ibland hörde jag folk säga "Mu" eftersom vi trängdes ihop som kreatur.


I alla fall. Detta är det största fysiska testet jag klarat av i mitt liv, och mer ska det bli! Klarar jag det här måste jag klara mer! Självförtroendet är på topp och jag känner mig starkare än någonsin.

Min nummerlapp kommer garanterat att sättas i ram tillsammans med ett foto på mig och "mål-medaljen" vi fick  när vi klarade racet. Förhoppnignsvis är det något jag kommer kunna se och komma ihåg för att alltid hitta motivationen och komma ihåg den underbara känslan att klara av sina mål. Det kan ta tid och det kan vara sjukt jobbigt, men när man väl gjort det känner man sig verkligen bäst!

Jag var i mål på exakt 1:49:07. Min placering var 16370. Bland kvinnorna som sprang var jag 6125/9645, inte jättebra, men ändå typ 3300 kvinnor som var långsammare än mig. mitt första långa race  och jag är ändå hyfsat lyckad! Jag har många år framför mig där jag kommer kunna förbättras avsevärt!!



Såhär förbereder jag mig inför ett lopp som är mer än 10 km:
1 banan på morgonen, cirka 1-2 timmar innan start.
Shotblocks, typ gummi-energi-grejer man tar som ger dig snabb energi samt andra nyttigheter som elektrolyter och så vidare.
Vatten, dock itne för mycket(Jag dricker nog basa omkring 300 ml) så jag inte behöver gå på toa under loppet.

Efter loppet försöker jag äta något så fort som möjligt så mina muskler kan börja återhämta sig. Choklad/protein-shake är populärt, men oftast nöjer jag mig med en banan och kanske en havre/choklad bar.



Bilderna har inte kommit upp på hemsidan än, så jag lägger ut gamla bilder från Army 10 Miler.

Stämningen var på topp och det stog folk överallt för att heja! Jag hade verkligen roligt medan jag sprang!!


Nåja. nu ska jag ta och städa lite, jag är i stort sätt ledig idag eftersom det är Columbus Day här i USA.
Ganska skönt eftersom jag knappt kan lyfta mina ben. att gå är inga problem, men att lyfta benet för att ta på sig en strumpa eller en sko är helt omöjligt. Höfterna är helt lamslagna och mina knän värker. men det är det värt!!!





Ha en toppenvecka i Sverige!! Här är det 26 grader varmt och soligt!(haha nu blev ni avundsjuka!)





Ja den här veckan har bara flygit förbi allt för snabbt.. På söndag är mitt race! På måndag är det en helgdag "Columbus Day" vilket betyder SOVMORGON! härligt.. För övrigt har jag inga storartade planer idag, ska kanske umgås med folk senare, men jag vet inte än.. försöker spara pengar och så, det funkar ganska bra! =) Nu ska jag nog ta och göra mig redo för att jobba lite! Tack mamma för paketet och för en lång härlig skype-morgon! Det är alltid skönt att få prata av sig ibland.. Ha en trevlig helg!

Just nu förbereder jag mig för fullt inför mitt race, army 10 miler som ska springas på söndag. Jag behöver verkligen lite tur, det är över 16 långa kilometer som ska springas.. Så jag äter ordentligt och vilar mina små ben så dom orkar springa på söndag.

Sen tror jag också att vi ska anmäla oss till en 15 km som går av stapeln 3e december. Jag tror det är bra att ha något som motiverar!


Nu ska jag nog kolla lite vänner eller så hyr jag en film :) hoppas alla haft en bra vecka hittils!

Ja vilken underbar helg!
Fredag: födelsedags-middag för min lilla kille som fyllde 6 år! Grattis!!
Lördag: Gymmet med min Janina, sen åkte vi och fick oss varsin ny frisyr(min är inte så annorlunda, jag överdriver) och sen på kvällen lagade vi schnizel(om det nu stavas så), egen-gjord-potatismos och broccoli. mums! På kvällen/natten såg vi Transformers III! Äntligen fick jag se den =)
Söndag: Vakna vid 9 för att åka till Tysons Corner Mall med alla andra, vi shoppade och shoppade. Jag gjorde inte av med för mycket pengar men hade ändå väldigt mycket grejer med mig hem. En ny mysig pälsväst, två stickade tröjor och en ny bh från Victoria's Secret. Jag gjorde av med cirka 130 dollar. det gillar jag!

Nu söndag kväll sitter jag mätt och belåten. Min kära värd-mamma har lagat min absoluta favoriträtt, LASANGE! och jösses så gott det var, jag vet vad jag ska äta till lunch varje dag heeela veckan!

Till slut såg jag till att bada så jag går och lägger mig ren och varm. Imorgon hoppas jag kunna skypa med mamma :)

Ny arbetsvecka börjar imorgon! Dags att se fram emot nästa helg.... ARMY 10 MILER!!!