Ja nu har jag jobbat klart mitt semestervikariat på handikappsomsorgen i Karlskoga. Jag har tyckt att det varit roligt och jag kommer faktiskt sakna alla boende.
Blir alltid lite nojig av mig när det är dags att säga adjö till något, men det är något jag får bli bättre på!
Förhoppningsvis har personal och boende varit nöjda med min insats och jag kanske får jobb fler somrar!

Nu ska jag fundera på vad jag kan ha med mig på kryssningen och allt. Måste se till att vara helt klar!
Nåja. Bloggen kanske kommer verka torr och tråkig medan jag är borta, men håll hoppet uppe! Jag kommer uppdatera så fort jag får möjlighet.

Tack och hej säger jag! Nästa äventyr påbörjas!
Dags att åka till jobbet, kommer faktiskt bli ganska roligt!
Har inte dom roligaste jobbtimmarna direkt, men så är det ju ibland. Jobbar mellan 13.00-18.00. Så har inte hunnit med så värst mycket faktiskt nu på morgonen, fixat konton och sånt så jag kan anmäla mig till TOEFL testet i London. Måste ju ta testet om jag ska kunna plugga utomlands och så.

Nåja, imorgon springer jag nog svartåloppet! Anledningen till att jag inte vet helt säkert är väl för att jag inte är anmäld, och jag ska åka dit med mamma, så får se hur det blir med den saken...

Natten till måndag reser jag mot Nederländerna!
Boktips! Läser för tillfället denna bok. För första gången "sparar" jag läsandet på något sätt. Vill inte läsa ut boken för fort, men ändå vill jag veta hur allt kommer gå för dessa indiska kvinnor. En toppenbok enligt mig, korta kapitel, olika karaktärer och en smak av kulturskillnader mellan svenska och indiska kvinnor.
Läs!
Ja jag kan knappt bärga mig till kryssningen nu. Har kollat på bilder från båten vi ska åka med. helt fantastiskt!!
Det kommer utan tvekan bli en magisk upplevelse, och jag ska försöka blogga så mycket som möjligt under min tid på kryssningen.

Ny design. Bloggen ser inte alls bra ut för tillfället, men ska klura på saken och se vad jag kan åstadkomma för något nu när det ska vara lite London inspirerat!

Godnatt!
En Queen-inspirerad musikal jag så hemskt gärna vill gå på i London, får se vad som händer! Det verkar i alla fall som att pappa kommer och hälsar på i oktober tillsammans med Maarit och Antti. Kommer bli så himla roligt! Därför vi skaffade en större(och dyrare) lägenhet i London. Helt enkelt för att kunna ha gäster över.
 
Under min halvt lediga dag har jag inte gjort så fasligt mycket konstigt. Jobbat hela morgonen fram till 9.30 ungefär, sen hem till moster tillsammans med mamma. Själv blev jag väldigt sur och hungrig, så mamma åkte hem med mig och gjorde pannkakor. bästa någonsin måste jag säga, finns inte många här i världen som kan göra så himla goda pannkakor som min mamma kan.
 
Satt sedan och jobbade på mitt cv, kollade musikaler och sånt i London, läste bloggar av andra svenskar som bor i London och pysslade runt på nätet helt enkelt. Efter det var det dags att gå ut och springa, cirka 40 minuter fick det bli!
 
Spenderade sedan hela kvällen hos Malin där vi fixade naglar(om nu mina tånaglar är något att skryta över.. haha). Helt plötsligt såg jag att det var kvartsfinal match i handboll också, Sverige-Danmark och det var verkligen en SJUKT bra match. brukar inte vara allt för sportintresserad, men när det väl gäller blir jag ju helt till mig.
 
För övrigt? pratat 45 minuter med David och berättat om alla planer och så jag har inför våran gemensamma flytt. Gud vad jag har en härlig känsla av det här.
 
PÅ SÖNDAG: KRYSSNING I 11 DAGAR + ETT DYGN I AMSTERDAM MED DAVID.
mhm kommer bli så bäst! :)
 
 
Nu ska jag kanske ta och sova. kanske borde slänga in en bild åt er, här får ni se vad det bjuds på.
 
 
London och OS!
Ja jag spenderade som sagt helgen i London tillsammans med min David. Gud vad bra det var..
Jag mötte honom på flygplatsen och han sa att vi skulle åka till ett hotell. Jaha vad kul tänkte jag såklart :) Men när vi kom fram agerade han otroligt stressat, ville bara ha in mig i byggnaden och det kändes liksom inte som ett hotell. Jag tänkte väl att det kunde vara så att han hittat nåt typ vandrarhem aktigt och helt enkelt bara tog det för oss i helgen. Jag gick in i badrummet och slängde ur mig ett litet skrik sådär, lyckligt. Jag kände nämligen igen handfatet, HERREGUD alltså. Jag hade tjatat och tjatat så, på att han skulle fixa den där lägenheten nu någon gång innan någon annan tog den. Så insåg jag att jag faktiskt var inne i VÅRAN LÄGENHET. våran alldeles egna lägenhet vid floden, mitt i London! Åh lyckan går inte att beskriva. Så nu är jag i full rulle till att försöka hitta grejer till lägenheten för att göra den mysig och hemtrevlig. Än så länge har vi ingenting på väggarna och så, men vi ska fixa allt sånt under September. Men ändå, här kommer lite bilder!

Vardagsrum
 
 
kök
 
Vårat sovrum
 
Gästrum
 
Nu har vi ju inte hunnit fixa till det ordentligt som sagt. Nya sängkläder och sängöverdrag ska komma, kuddar och myspys till vardagsrummet, ett till skrivbord och sen dekorationer i fönster och så!
Det kommer bli helt toppen. Jag är helt överlycklig!!
Avskyr verkligen att packa.. blir helt vansinnig på att jag inte får plats med allt jag måste ha med mig!! Kurslitteraturen väger verkligen hur mycket som helst, och det går verkligen inte, det gååååår inte att ha 23 kilo i min resväska. Så har jag ju ingen våg heller, så jag får gissa mig fram på hur mycket jag kan ta med mig.
nej nu ska jag försöka lösa det här, orkar inte!!