Hallå! Vill bara säga att jag är i Californien med Merle och vi tar det lilla lugna.
Dock måste jag tyvärr börja stänga av telefonen under nattem, det är oacceptabelt att bli väckt halv 4 på morgonen och väcka hela huset. Vill man prata med mig får man helt enkelt lämna telefonen PÅ under eftermiddagen så att jag kan ringa när jag vaknat. Enkelt.

Nu ska vi ut och njuta!
Ja vi är fortfarande i Miami!!! Livet är SÅ underbart. Vi har varit VIP på Nikki Beach, festat runt på Cameo och andra ställen. Men det bästa är ju faktiskt STRANDEN och all shopping. Jag skulle ju inte handla, men ojdå. det blev visst lite grejer ändå. Måste ju komma ihåg att jag är i USA:) yeey.

Imorgon drar vi till Key West, vi har hyrt en cab över en dag och jag ska köra oss ner.

Vi har även varit till Everglades National Park och jag har hållt i en alligator som hette Larry. Sen åt vi lite alligator-korv och det var ju intressant. Sen var vi ju på buss och båt turer runt i Miami. En heldag med touring alltså, jag trivs!!

På torsdag flyger jag till LA och träffar Merle och firar min 21-årsdag i Long Beach. YEES.
Sen dagen efter min födelsedag tar jag bussen till San Diego och träffar min Janina som jag saknat så galet. Kommer bli BÄST.

Sen flyger jag tillbaka till Washington DC och åker direkt till North Carolina med David för att gå på bröllop. Alltså livet är ju bra jäkla bra nu alltså.








Livet äger :)

FÖRRESTEN MAMMA OCH ÖRJAN!!!!!!!!!!
Jag landar på Arlanda 12.25 den 2a JULI !!!

Hej alla glada! Justnu sitter Malin och jag på Starbucks och planerar lite :) everglades, Key West, downtown Miami.. Mycket att tänka på :)

Vi hardolat och haft det galet bra, dock har nog Malin bränt ryggen när hon somnade i solen.. Så vi chillar lite idag:)
I söndags låg vi på stranden heeeeela dagen och på kvällen drog vi till Nikki Beach i en galet häftig party-buss. Vi hamnade VIP och det var ju jäkla nice! Livet är gött som fan just nu!

Nåja, nu ska vi fortsätta planera :)
Ha det toppen i Sverige! Här slår temperaturen i luften till med över 30 grader varje dag, och havet är minst 30 grader det med :) gött!!!


Avslutar med en bild på mig och David från den senaste balen :)

Ja äntligen är Malin och jag tillsammans i Miami. Det var helt obeskrivligt att träffa henne efter så lång tid ifrån varandra. Dock insåg vi snabbt att det var som att vi aldrig varit ifrån varandra, otroligt skönt! Efter fem minuter pratade vi på som om det var igår vi träffades senast. Så det ska vara med en bästa vän!

Hostlet vi bor på är helt okej! Mycket festande och så i lobbyn, men det gjorde ingenting, allt vi ville göra var att sova! Så igår var Malin ganska jet-laggad, hon hade ju rest över 24 timmar stackarn. Och jag har tenta idag(fredag) och efter det tar jag officiellt sommarlov. SKÖNT.

Vädret har inte varit på topp, men måste ju medge att jag inte bryr mig att det regnar idag eftersom vi måste sitta inne mestadels av dagen, pga min tenta. Så just nu sitter vi på Starbucks och myser :) Jag har tenta om.... 30 minuter!!! Får se hur det går.. Grammatik är ju inte min grej, och nu är vi inne på avancerad grammatik med massa jobbiga ändelser och regler, så godkänt är mitt mål :) Men jag har ju lite ångest över att jag inte har kunnat plugga som jag velat, har varit så sjukt mycket annat som hänt nu. Baler och allt möjligt. Så efter alla omständigheter är det ett Godkänt jag siktar på, dels för att jag inte haft tid att plugga, och avancerad finsk grammatik är väl inte min grej! Nästa termin kör vi på läsning och så istället, blir mycket roligare :)


´Nåja, tentaplugg är det som gäller nu. om typ 4 timmar är jag fri!


david och jag på en av många examen-fester. Hatten fick jag av honom  i födelsedagspresent!! yey :)