Ja här sitter jag. Precis här:

Sitter uppe i Davids rum. Han har en spiraltrappa som leder upp till ett litet kontor typ. Här har jag slagit mig ner hela dagen. Tog ledigt idag, det är fredag och solen skiner som aldrig förr, men gissa vad? Jag har en tenta som kommer om en vecka och jag ligger risigt till. Blev väl lite för självsäker när det gick så bra på första tentan, men om jag ska kunna uppnå mina mål måste jag verkligen sitta och plugga också.
Så jag vaknade vid 7 och började plugga mellan 8-9, nu är klockan snart 4 och jag har mycket kvar. funderar på hur länge skallen kommer orka.. Jag är galet trött, har inte sovit mycket under de senaste nätterna och jag måste hem och packa grejer.
På söndag flyttar jag officiellt sätt ut.. Kan ni förstå det? hejdå liksom.. vill inte lämna det här, det här är mitt hem.

Jag tog en liten paus från pluggandet så jag kan sitta och plugga skallen av mig senare. Helgen är galet virrig, bröllop under lördagen och sen flyttar jag ju som sagt ut under söndagen, kommer inte kunna plugga så mycket då kan man ju säga. Måndag är det Memorial day och inga barn är i skolan. Kanske kan plugga några timmar då. måste verkligen det. Sen ska jag ha lektion på onsdag i två timmar, jisses alltså.. På fredag börjar allvaret, då jäklar ska jag ha tenta i Finska II. Efter det... SEMESTER.


Såhär ser det ut utomhus.. Helt galet att jag fortfarande sitter inne och pluggar :(
Den nya au pairen kommer på söndag. Sjukt jobbigt, jag måste alltså ha flyttat ut då. nästa torsdag dock, MIAMI BEACH med min Malin. Ni förstår inte hur jag längtat.
Sover hemma hos David ikväll och imorgon ska vi på bal(igen) och jag ska bära svart klänning, kommer bli toppen :)
Nästa vecka tar han examen och jag ska nog sova i Annapolis ännu en natt.

Nästa vecka på fredag har jag finska tentamen. Finska II är inte det lättaste att lära sig kan jag lova, mer avancerad grammatik och för er som känner mig vet ni mycket väl att jag avskyr allt som har med grammatik att göra. Dock ska jag härda och lära mig så mycket jag bara kan, så får vi hoppas det går lika bra som förra tentan.


Nåja, nu ska vi kolla lite Walking Dead och sen ska jag somna gott.
Imorgon ska jag börja med att springa och sen ska jag färga håret.


Ha en toppenvecka!


Ja herregud vad tiden springer iväg. Över en vecka sedan jag uppdaterade.
Nåja, inte mycket har hänt. Har börjat förbereda mig på riktigt för att åka. Köpte nya resväskor idag, en stor och en liten carry-on. SVINDYRT kan jag ju lova, men planerar ju att resa mycket i framtiden, så dom kommer j användas. Dom är lila och superbra, yeey.
Har umgåts mycket med David nu när han är hemma. Han tar examen snart, helt galet!
Om typ 2 veckor är jag i Miami med min Malin. FATTAR NI? 2 veckor. helt sinnes..
Om 1 månad är jag 21 år gammal. Tiden springer iväg.

Jobbar nu på min sista fulla arbetsvecka. Nästa vecka blir det bara jobb 3 dagar eftersom jag ska på bal och så.

Nåja, nu måste jag sova.. ska upp tidigt imorgon med barnen. Sen ¨är det mycket plugg som gäller för min del.

Ha en toppenvecka i Sverige!!
Badade i poolen för första gången i år! Den var inte uppvärmd än. så lite kyligt var det allt, typ som Möckeln skulle jag tippa på. Alltså under sommaren, Möckeln är garanterat svinkall nu. skulle aldrig bada där idag.

Har pluggat finska i helgen, umgåts med David och hans vänner en hel del :) Har haft det riktigt bra faktiskt, är grymt bortskämd under helgerna.

Denna vecka blir det andra bullar. Ska nämligen ha hand om barnen från måndag morgon till torsdag kväll. blir nog en lång vecka, men har klarat det förr och kan klara det igen. yeey.

En ny au pair är väl antagligen påväg också. är fortfarande avskräckt av hela tanken. huj.

CSN har betelat ut lite pengar till mig, är glaaad för det :)

Inte mycket mer att berätta, men som sagt, blir nog inte mycket bloggande till veckan eftersom jag ska jobba som en gris. men sånt är livet ibland! Tur är väl att jag älskar mina små barn =)
fredag idag! Känns faktiskt otroligt härligt, veckan har gått sjukt fort..
Jag har inte gjort sådär galet mycket, men jobbat på som vanligt.
Nästa vecka åker mina värdföräldrar till Florida och jag har barnen i 4 dagar helt för mig själv, TÖPPEN skare gå, gillar mina småttingar.
Har pratat med en eventuell ny au pair i familjen. tror jag håller på att bli smått galen, vet inte hur jag ska känna liksom. Känns det bra? nej... känns det dåligt? absolut inte. Men jag VILL INTE ATT NÅGON ANNAN TAR MIN PLATS. Alla au pairer vet ju det här, men ändå är det så jäkla jobbigt när dagen väl infinner sig. Jag tog ju någon annans plats.. Nu är det dags för någon annan att ta min plats.. H e m s k t. Så jag har haft lite panik faktiskt.
Dock verkar hon faktiskt helt toppen, och jag vill verkligen bara att bästa möjliga kommer till min familj.

Till helgen ska jag ligga i poolen, HELA TIDEN. Solen steker på som vanligt, idag blir det över 30 grader varmt igen. huah..

finskan går ju sådär.. det är sjukt svårt att börja avancera sig, mycket nytt att lära in..

Men men, jag har glömt att äta frukost och hann bara träna 30 minuter imorse(bättre än 0 minuter). så jag ska väl ta och duscha och äta lunch när Luke kommer hem :)


Ha en bra helg i Sverige!
Måste säga att det var en SJUKT bra konsert jag gick på. Heelt magiskt.
Vi var lite sena, men sånt är livet ibland. Vissa människor kan inte vara i tid för man måste jobba.
Vi stog vid grinden och hade bandet rakt framför våra ögon. SÅ bra!

Finskan tragglar jag på med, är så jävla trött på grammatik och skit nu, men har bara en månad kvar att plugga. så ska försöka plugga hårt och få bra betyg på Finska II också. Nästa termin blir det mer litteratur och historia, roligare om man säger så!

Annars gör jag inte mycket. pengar bara rinner iväg på att skicka paket å grejer, aja. så är det när man ska flytta hem över Atlanten.

Nej jag har inte tid att blogga, är sjukt upptagen med allt annat just nu!