Har just kommit hem från Linkin Park konserten. Det var så grymt med ståplats.. Helt annan grej än att sitta ner, skönare att sitta visserligen, men inte alls samma känsla.
Så ja, klockan är snart 1 på natten och jag komemr somna som en stock, lägger in bilderna imorgon. Orkar verkligen inte nu.. Då skriver jag lite mer också om hur det var.

Godnatt!
Lori, Sarah, Jag och Agathe

Här glider hon på lite tyg. det var ändå häftigt att se :)

Mitt favoritnummer! Den manliga "Burlesque" grejen kom :D yeey! nästan alla hans kläder for av till låten YMCA





Fredagkvällen består av glass och film. Imorgon Linkin Park!

Puss&kram

Ja nu följer lite uppdatering.

Jag har inte fått någon ny familj än. det viktigaste är att jag och den nya familjen kommer funka, var vi är skiter jag i.. bara det löser sig på andra plan först. Jag uppdaterar så fort jag får reda på fler nyheter!
Är faktiskt helt 100 nu på mitt val.. har sett vilken relation andra au-pairer har med sina värdföräldrar, känner att jag också vill ha det! Och jag ska sträva efter det också!


Nå, mot något roligare!
Idag såg jag mitt livs första Burlesque - show. det var faktiskt kul! Man fick se mååånga damer med ingenting på överkroppen, men jag tog det inte så seriöst! Fanns även en man, han klädde av sig och ja. Det är viktigt att påpeka att detta inte är något som ska kopplas samman med stripp-klubbar och sådant, haha =) Det sa i alla fall han som höll på showen, detta är att uttrycka människans(kvinnans) former på ett konstnärligt sätt. Kalla det vad ni vill, dansa medan man klär av sig.
Det var i alla fall jätteroligt! Jag lägger in bilderna imorgon. Jag börjar nämligen 7 imorgon och jobbar väl hela dan sådär..


Nu ska jag sova. klockan är snart 12.. :(


godnatt!

Ja nu är det officiellt, jag ska byta till en annan familj.
Anledningarna är många och ganska komplicerade, låt oss helt enkelt inte dra upp det här. För dom som inte vet kan man alltid fråga.

Läget här är ändå helt okej. Det var nog för allas bästa det blev såhär.
Kommer sakna mina pojkar något enormt.. tänker redan på hur jobbigt det kommer bli utan mina två prinsar!

Här kommer en bild Jenn(den andra nannyn) tog idag, vi lekte tåg! Tuff tuff!

Älskade Levi och Axel!
Det finns verkligen inte ord för hur mycket jag tycker om barnen.. kommer vara så himla svårt utan dom..


Så jag hoppas att det kommer bli bättre! Jag ger den här au-pair grejen en sista ärlig chans och jag hoppas att det blir vad jag faktiskt velat att det ska vara.

Nu ska jag kolla vidare på Solsidan. det är ju så himla kul!

Ja idag är det Presidents Dat i USA. Eftersom Carolina jobbar på bank så är detta en bankdag, alltså vi är lediga!
Så jag har sovit ut lite idag, träffade en annan svensk tjej som hette Fanny, trevlig som attan! =)

För övrigt står kör på schemat idag, har förmodligen nyheter som folk snart borde få veta.. men måste lösa en del grejer först.. så det kommer väl i bloggen snart, håller er uppdaterade säger jag bara!


Så ja, jag har kollat på Solsidan, dom två första avsnitten. Måste säga att jag håller med svenska folket, det är roligt!

Nej nu ska jag nog ta och knalla mig uppåt mot köket. Imorgon ska jag upp tidigt och gå med barnen till skolan, kommer bli härligt!
Ja äntligen åkte vi dit. Det var verkligen värt att åka typ 1½ timme i bilen, hyra snöskor och dra sig till Estes Park.
Vi valde att gå till en sjö som hette Cob Lake, det var en medelsvår hajk och vi hade med snöskor.
Snöskorna hade vi inte på förrän vi faktiskt var där, och dom funkar riktigt bra! Kostade endast 8 dollar att hyra.

Bästa med att hajka:
- Man förbättrar sin kondition något avsevärt!
- Det är otroligt vackert.
- Friska luften och tystnaden är otroligt underbar när man bor i stan och jobbar med barn.

Sämsta med att hajka:
- Det är väldigt jobbigt, syrehalten uppe i bergen är inte hög. Så när man anstränger sig för att ta sig upp för ett berg känner man verkligen att det kan bli svårt att få den luft man behöver.
- Oftast måste man köra en bit för att komma till bra ställen..

På vägen dit såg vi en hemsk bilolycka också.. Kan inte vara någon som överlever om hela bilen låg kraschad i ett träd sådär.. fy så hemskt..
När vi åkte hem spöregnade det sista biten, man såg knappt vägen!

Sen åkte vi hem till Dennis, hämtade min bil, tvättade & tankade den.

Nu är jag verkligen dödstrött.. ska försöka hålla mig vaken lite så jag kan sova lite längre imorgon, tror vi ska åka till nån outlet, dennis ville handla lite grejer innan han åker hem..

Jag och Dennis på sjön! Som ni ser behövdes inga jackor eller sånt.. Det var otroligt varmt!


Här med snöskor! Det var lite molnigt ute, men som ni ser hade jag mina (nya) solglasögon med, för när väl solen steker så är det starkt!

Dennis hanterade snöskorna sådär till en början, men han lärde sig! Ärligt talat så ramlade faktiskt jag, det är inte så lätt som man tror!


Nej nu ska jag nog se på en film.. känner för att bara ligga ner, kommer förmodligen somna järnet.

Så skönt att bara vara hemma idag, har varit ute hela veckan och hållt på.. Hockey, kör, shoppingcentrum.. behövde en lugn kväll känner jag :)
Imorgon drar vi till Rocky Mountain National Park, närmare bestämt Estes Park. Hyra snöskor och vandra i bergen, kommer bli kul som attan!
Jag kan tänka mig att det kommer bli väldigt jobbigt, med höjden och snön, men det klarar allt Dennis och jag!

Kameran är på laddning, även telefonen.. Sen är det endast varma kläder som packas ner, inte ska man behöva frysa imorgon heller!

Idag har jag för övrigt tvättat tre maskiner, städat heeela huset med pojkarna och lekt järnet med dom. Ingen sovmorgon imorgon heller.. Upp med tuppen, ska vara hos Dennis klockan 8!

Nå, då ska jag kolla film och sen sova.

Min lilla levi! Han är så söt så magen kniper.


Axel också.. Puss på er killar!


Pojkarna gillar när jag fotar dom, för varje bild jag tar måste jag visa det på kameran. Dom är så söta så dom passar helt utmärkt på bild!

Torsdag.. en ganska tråkig dag faktiskt..
Axel till skolan och sedan hem igen.. Levi klanten slog i ögat i bordskanten så han fick en fin blåtira, boxaren.
Nu under kvällen hörde Francis av sig och ville åka till Colorado Mills, så det blev det! Handlade inte mer än lite godis och två par svarta vantar på Target.

Imorgon, fredag, blir det en innedag tror jag. Ska försöka somna tidigt och bli av med förkylningen eftersom vi ska till rocky mountain national park på lördagen.. Då åker jag nog omkring halv 7 på morgonen.

inte mer att tillägga just nu, förrutom att jag vill bli frisk och få en härlig natts sömn, 9 timmar skulle vara något!


Godnatt!

Igår, onssdag, började dagen med jobb. Jag gick till parken med barnen i det underbara vädret :) det är väl omkring 20 grader :)
På kvällen gick vi för att se lite hockey, Colorado Avalanche - Pittsburgh Pinguines, efter en mycket spännande match med 2-2 genom sista perioden avgjordes ändå matchen i förlängning och pingvinerna vann. Dock var det värt varenda öre vi spenderade, det var så spännande och fartfyllt! Självklart slogs dom också en del :)
I helgen funderar vi på att dra till Rocky Mountain National Park, så får jag se hur det är där också! Kanske tar dit mamma och Örjan när dom kommer i maj!

haha det var väl den bästa bilden det gick att ta på oss.. jisses..

yee :)


Det här med att försöka välja högskola/universitet, det är rena rama soppan. DET GÅR INTE..
Valen är för många, och det finns på tok för mycket att välja på.
Jag vill läsa för mycket, skulle nog få plugga 200 år om jag skulle bli nöjd.. nu vill jag ju inte att det blir så heller..
Så jag har försökt organisera allt jag vill läsa.

Studier nr 1.
Utvecklingsfrågor, fredsarbete, internationella relationer och mänskliga rättigheter. Detta skulle vara otroligt roligt att jobba med, men det skulle också vara jobbigt på många sätt. Det är ytterst svårt att göra karriär, jobben är på tok för få.. Jag vill heller inte spendera allt för mycket av min tid utomlands, som volontär eller liknande.. Får man jobb på till exempel något av EU:s organ, ska man då jobba utomlands resten av livet? I till exempel Bryssel.. hmm.. Nog för att det alltid är kul att spendera lite tid utomlands, men jag vet inte..

Studier nr 2.
Lärare. Gymnasielärare.. Men vilka ämnen?
Jag vill verkligen plugga utomlands, så mycket som möjligt! Det kan jag göra om jag läser till lärare. Jobben kommer alltid att finnas, människor behöver ju plugga vidare, utan gymnasieutbildning ligger man ganska risigt till.. Dock känns det som att lärare, ja det är allt man blir. Dock älskar jag skolan, jag gillar att stå inför folk och påverka, och som lärare blir man nog aldrig helt 100% klar. Jag vill verkligen kunna vidareutvecklas och som lärare tror jag det verkligen är möjligt.. Dock blir man nog aldrig något större än just lärare..


Så, vilket av mina val låter vettigast? Ska jag verkligen börja läsa någon kurs(till exempel historia) för att sedan gå in i pedadogiken och läsa det? Ska jag välja Lärarprogrammet på en gång?

Jag är helt snurrig av det här.. Hur mycket jag än försöker kommer jag inte på vad jag vill läsa, hur jag ska läsa det eller var jag ska läsa..

15 april är sista ansökningsdag till universitetet.. tror ni att jag kommer komma på vad jag vill på 3 månader? knappast...



Nu när mamma och örjan bokat biljetter och så börjar jag fundera på vad man kan göra under tiden dom är här.. kanske hajka? det är ju väldigt vackert!



Förresten har vädret varit STRÅLANDE idag! 20 grader varmt, t-shirt! Dock hade jag ändå en liten scarf, har ont i halsen och är förkyld..
Ja.. Idag var det dags för kör, det gick inge vidare.. Min hals är helt svullen typ.. och jag låter som en ledsen kråka när jag försöker sjunga.. Så jag körde på att sjunga så tyst så ingen kunde höra mig, jag lär mig låtarna i alla fall!
Något roligt jag upptäckte var att vi sjunger den amerikanska nationalsången! haha jag blev verkligen jätteglad, jag sjunger på den jämt!

Annars har det inte hänt så mycket här.. Jag väntar på mitt körkort, kommer säker ta minst 2 veckor till :(
Sen väntar jag på mitt bankomatkort, vilket jag hoppas anländer snart då mamma och örjan faktiskt fixade så att det skulle åka som värdefull post eller något sådant..

Från en sak till en annan.. Jag trodde att jag skulle hinna läsa hur mycket som helst här  i USA, men icke!
Har inte hunnit läsa något alls typ på 5 månader, ska verkligen försöka bli bättre. Nu ska jag sluta sitta vid datorn och istället lägga mig och läsa.
Håller på och läser böckerna om Arn och har snart läst ut den första, kan inte påstå att jag är så förtjust i dom som andra.. men jag ska ge alla böckerna en ärlig chans!



Så, nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa. Imorgon ska Axel till skolan, vilket ger mig 2 timmars promenad!

Något jag gör varje dag, eller nästan i alla fall. Jag bygger lego. det är roligare om man faktiskt börjar bry sig om det, här hade dock Daniel gjort något konstigt. men han kallade det för konst.


Godnatt och sov gott!
Helgen har varit väldigt rolig tycker jag =)
Dennis fyllde som sagt år, jag och mina pojkar gjorde lite tårta till honom :)
På fredagkvällen var vi på Hookah-baren(jag, dennis, grete, maria&romina). Vi dansade och hade kul! :)

Lördagen var kul :) vi åt på cheesecake, bowlade och gick ut :) hade en riktigt rolig kväll faktiskt!
Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, mest varit inne och så. Kollade även på lite Grammy-awards, Lady Gaga är allt bra rolig hon.. Hon anlände i ett ägg typ.. konstig typ det där.

Nu har jag kollat lite uppdrag granskning och snart ska jag duscha. vill vara fit for fight imorgon! Ny arbetsdag och kör :)

Bilden får bli den enda för idag! Dennis fick massor av cupcakes, och på varje kaka fanns det en ring. fintfint! :)


Godnatt!
Just nu hinner jag faktiskt inte uppdatera er om vad som hände igår! Inga bilder i alla fall..

Nu ska jag nämligen möta Dennis DT och sen ska vi umgås med Grete, David, Romina&Maria. Kommer bli en superkväll! :)


Ha det bra i Sverige!

Daniel tjatar om att jag borde nämna hans namn oftare i bloggen. han är lite självgod eller så, haha nejdå!
är det någon jag saknar är det honom. min min min daniel.

Här är han! min daniel :)


JAG SAKNAR DIG!
Jag har pratat med en tjej som har funderingar på att åka till USA, me hon är rädd för hemlängtan och så, vilket jag förstår till 100%. Det är bara konstigt, jag har inte så mycket hemlängtan alls faktiskt.. Ibland när det är dåliga dagar inbillar jag mig att det är bättre i Sverige, men jag åkte ju därifrån för att jag ville uppleva det här! Just därför skulle jag aldrig kunna ta tillbaka det. Sverige kommer alltid finnas kvar, även Karlskoga och alla själar där. Allt snack och Kafé Kulan. Där kan jag inte utvecklas som jag vill, jag vill ut i stora världen! Och se vart jag är, Denver, Colorado.. hade jag trott det för några år sedan? aldrig...

Jag tror även att jag lider av någon sorts åldersångest. Morgonen jag fyllde 19 år mådde jag jättedåligt, jag hade ju blivit så gammal. Tänk er nu när jag fyller 20, har inte ens tonåren kvar, jisses.. Jag vill helt enkelt hinna med så mycket som möjligt innan jag blir gammal och tråkig, för det blir nog alla någon gång. Det här är också ett härlgit avbrott på vardagen i Karlskoga.

På tal om Karlskoga, Degerfors, Granbergsdal och alla jävla ställen.. Det var något jag behövde komm aiväg ifrån, långt långt bort från dom platserna. Det bästa är att jag vet att det kommer vara precis samma sak när jag kommer hem, som att man aldrig var borta.. Lite tragiskt..


Nej, nu har jag fått nog av att skriva ner tankar och så vidare.

Dennis blev glad av tårtan! god var den också!


Ikväll ska vi nog gå på Hookabaren, kommer bli superskoj!
Idag(11/2) fyller min vän Dennis 20 år! Det ska vi fira på något sätt.. mer information kommer när vi faktiskt firat..

Nå!
hoppas att alla haft en bra torsdag, jag har inhandlat mig lite godis.. åt lite idag och ska äta mer imorgon =) vädret kommer bli toppen imorgon, så det blir kanske att vara ute och så.

Har inte så mycket att tillägga nu faktiskt, förrutom att jag tycker att veckorna springer iväg! hinner inte bli måndag förrän det är fredag igen.. varför börjar det gå så fort?


Godnatt Sverige! Här får ni en bild på Dennis, födelsedagsbarnet som efter många års väntan kommer att kunna gå på systemet när han kommer hem, yeey!

haha :) Ja nu är Dennis 20 år :)

Uppdaterade inte igår, mest för att det inte hände något alls faktiskt.
Jag skulle träffa Dennis downtown, men sen blev allt så sent så han åkte och gymmade och jag pratade med carolina&josh hela kvällen istället :) skönt!

Annars händer det inte så mycket för min del, ikväll ska jag nog till Francis och äta lite middag :) Sen åker jag nog hem och sover järnet, känner att jag inte fått den sömn jag vill  ha den här helgen.. Konserter och allt.. Men jag får ta igen lite sömn till helgen!

Min värdfamilj funderar också på en weekend i Vail.. skulle vara myyyys!
Imorgon kommer nog Dennis hit på playdate, han fyller nämligen 20! :)

Nu ska jag inte sitta här mer, hoppas ni har en fin dag full av snö och mys i Sverige. Här blir dagarna bara varmare och nästa vecka lovas det 7 dagar av strålande sol och temperaturer på cirka 16 grader. HA :D


Jag och Ida på VIP :) jävligt nice :)

Här spelar Prince of Darkness! Vilken grej! :)


Bilderna är tagna med Idas kamera.. idiot-jag glömde ju min i andra jackan.. haha :)




Bästa musikupplevelsen i hela mitt liv.
Ozzy och Slash. fattar ni det? Alla totalkända låtar spelades, det var så jävla satans coolt.

inte nog med att musiken var kanon, vi blev visst inbjudna på V.I.P. just det!!!! VERY IMPORTANT PERSON. ja, det är jag, och ida, och dom andra vi var med.
free drinks&snacks. inte fan behöver man vara 21 för att dricka. skitsnack! är man tillräckligt bra som ida&jag kommer man hur långt som helst :)

Dock så glömde jag min kamera.. idiot? ja..
men Ida hade med sin kamera, så jag ska sno lite bilder av henne! Dom får ni se imorgon :)


Godnatt gott folk, härlig arbetsdag väntar imorgon :)
Ja måndagar är allt bra sega alltså..
men jag var på kören idag, det blir bara roligare och jag börjar våga sjunga ut nu ordentligt! kul som attan :)

Klockan är snart halv 1 här, kan inte sova för mitt rum var ISKALLT när jag klev in i det.. fii..
Har inte så mycket att tillägga. imorgon kommer ett jävligt grymt blogginlägg från min SLASH & OZZY OSBOURNE KONSERT! så det kommer ni få se mycket av imorgon. sen blir det Linkin Park, sen RISE AGAINST och även U2. älskar det här!

Nu ska jag sova.. krypa ihop under täcket och hoppas det blir varmt snart..

Förresten, grattis pappa! :)


Idag är det den stora superbowl-söndagen. Packers-Steelers, och Greenbay Packers vann!

Vi var hemma hos Dennis, det var riktigt amerikanskt och så, gillas! Pizza, öl, chips med mera. gott!

Vägarna här i Colorado har varit helt galna, snö överallt.. bilar i varje dike.. Så jag tog det riktigt lugnt faktiskt och det visa de sig gå bra, jag hamnade inte i något dike, inte var det nära heller :)

tog inga bilder idag tyvärr.. imorgon är det körsång på schemat, kommer bli kul! Sen på tisdag är det dags att se Ozzy + Slash. Hur coolt kommer inte det bli?


Nå, nu ska jag nog sova eller så :) ha det bra där hemma!
Oh, say! can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming;
Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming?
And the rocket's red glare, the bombs bursting in air,
Gave proof through the night that our flag was still there:
Oh, say! does that star-spangled banner yet wave
O'er the land of the free and the home of the brave?

USA:s nationalsång. har hört den typ, 20 gånger nu tror jag.. Kan den utantill och sjunger alltid med för full hals när än jag kan. Det ryser verkligen i hela kroppen när man sjunger den, coolaste var utan tvekan under BRONCO-matchen..

Så, på tal på nationalsången, jag och Dennis såg på lite Lacrosse idag. Jag är glad att ingen i min närhet spelar den sporten. För er som inte vet så mycket kan jag ge en liten introduktion av de intryck jag fick under kvällens match.
1. Det finns tydligen inte mycket regler.
2. Man håller i en klubba med en korg i ena ändan, den används ofta som vapen när den svingas kraftigt mot motståndare.
3. Spelet vänder väldigt fort! Från att leda med 6-8 förlorade Mammoth(colorado) med 10-9. På två minuter...
4. Anledningen till att jag anser att det inte verkar finnas mycket regler är av den enkla anledningen att det slåss något så förbannat på plan. Det fanns en liten känsla av att dessa spelare är aggressiva, men kan inte åka skridskor och är inte stora nog för Football. Så dom spelar vikingsporten lacrosse. Helt livsfarligt!
5. Dock var det utan tvekan en av dom roligaste matcherna jag varit på! Pepsi Center var nästan fullt! Så det var utan tvekan över 16 000 människor där inne, kul som attan! Det vill jag se igen :)


Jag inhandlade även ett par nya springskor, en tröja, massa andra grejer på Target(tvålar, värmeskydd till håret och så), jeans, mat... Ja lite sånt. slösade på tok för mycket pengar, men man lever väl bara en gång!

Imorgon är det SUPERBOWL, det är fan större än en storhelg i USA. Det är nu det är final i Football, Packers mot Steelers eller nåt sånt.. har ingen koll. men, jag ska nog se matchen hemma hos Dennis..
Lite onödig information om Superbowl.
1. Reklamen är den dyraste i världen
2. Många städer tömms på grundvatten när miljoner människor går på toa i halvlek.

haha =) Det är en stor fest i alla fall, ska bli grymt kul!


Ett ganska fullsatt Pepsi Center. hur sjukt kommer det inte vara att komma hem till Sverige? när till och med Globen tar in mindre människor än det här stället som jag spenderat många timmar på? Eller nobelhallen, HAHA!

Vet inte om det syns att dom slåss.. men det är ganska brutalt ibland ändå..


Nå, nog om det! Imorgon får ni veta hur det är att kolla på SUPERBOWL i USA. the land of the free and the home of the brave! man får ta det här med nationalsången med en gnutta ironi ^^,


Godnatt!
Äntligen fredag, arbetsveckorna går fortare och fortare! helt galet..
Veckan har varit bra, jag har mått mycket bättre och det har även pojkarna.. Det enda negativa var väl det kalla vädret måndag och tisdag, annars har vi ju helt ute hela dagarna!
Idag hade jag och pojkarna städdag, det uppskattas verkligen av josh och carolina, så jag hjälper gärna till när jag kan :)

Under kvällen åkte vi till Ida för att ha lite game-night, alltså spela tv-spel, äta godis&popcorn. Det var roligare än jag anat!
Dennis den jäveln trodde han skulle äga mig i Wii Sports, den enda som vet typ hur dålig jag är är Daniel.. Jag är verkligen dålig, men viljan var ändå där..
Så jag vann ÖVERLÄGSET i pingis, förlorade stenhårt i bowling och golf.. Men sen kom vi till Baseball, Dennis är dryg som fan och tror att han ska vinna. MEN JAG VINNER! Ida vinner också över han, han blir lite småputt ett tag, eftersom han hade tagit ut segern i förskott. Men icke då Dennis! icke!


Ida har bilderna från kvällen, jag lämnade nämligen kameran hemma, klantig som jag är =)

Så var Dennis och Teo här på playdate under dagen också, alltid skönt med lite sällskap sådär när man jobbar :)


Nu ska jag nog läsa lite, sen sova :) imorgon ska jag äntligen prata med min malin!

Det har nog snöat i stort sett hela dagen.. Något jag tycker är helt fantastiskt.

Axel var i skolan under förmiddagen och jag och Levi fick oss alltså 2 timmars promenad idag.
Eftersom det var så underbart väder såg vi till att vara ute, jag och pojkarna. Jag lärde dom hur man gjorde snöänglar, och det uppskattades så otroligt. Dom lekte och tjoare järnet i snön, men alla vet ju hur blöt man är efteråt.. Jag hade på mig mina skidbyxor och allt, så jag tumlade runt i snön och blev som barn på nytt, helt underbart..

Min bäbis och jag! Jag bär typ aldrig smink när jag jobbar, därför jag ser lite sådär knepp ut!

Mina killar! om ni bara anade hur mycket dom betyder för mig! Mina, mina mina små killar!


älskade gullunge!


Nej nu ska jag nog sova, har haft två innedagar.. Något jag gillar faktiskt!

Ja det är helt galet väder nu i hela USA. mammutstormar eller nåt, haha..
I alla fall har temperaturerna varit nere i -25 grader igår, idag var det omkring -13.. tillräckligt kallt för att stänga skolor och så, och jag och barnen sitter liksom inne och mökar hela dagarna.. tråkigt som fan..

Men idag kom i alla fall grandpa-Kim över och lekte med barnen några timmar, ganska skönt!

Idag ska jag göra noll, ingenting. kanske kolla på Happy Feet.. den är ganska gullig så :)


kort inlägg idag, inte så mycket som händer!
Verkligen sorgens dag för min del..
Min nära vän Dennis har bestämt sig för att dra sin kosing mot Sverige snart.. Kommer bli tungt! Men hoppas det löser sig med allt för honom :) jag tror det kommer gå fint, komme bara bli tomt i början liksom..



Ja inte är det kul när han drar.. men jag får helt enkelt överleva utan Dennis sista tiden här i Denver.
Ser fram emot att mamma och örjan kommer och hälsar på! Sen lite semester och sånt, kommer bli skoj faktiskt :)


Nej nu ska jag nog kolla lite vänner. blir ett kort inlägg idag, men har bara negativa tankar om allt just nu, så jag låter bli att dela med mig av det!

Godnatt!