Har haft en helt galet underbar helg, ärligt talat.. det har varit så himla roligt!
Vi åkte på lördag förmiddag, det tog ett par timmar sådär..
Vi mötte upp Sandra och åkte hem till hennes lägenhet, det var litet och mysigt =)

Sen gick vi och kollade lite X-GAMES, drack öl och träffade grabbarna vi skulle festa med.
Allt var otroligt roligt, vi gick även in på VIP, där vi drack och åt gratis.
Sen var vi inne hos Sandra ett tag och sen drog vi ut i dimman. Alla kom in på krogen utan problem och jag måste säga att jag hade helt galet kul hela tiden!
Nattliga promenader för att köpa korv och så. Det slutade iaf med att vi stannade hos grabbarna, i deras källarvåning typ. Jag sov på golvet för det fanns inte plats på soffan eller nåt, men det funkade! Kul hade vi i alla fall :)

Grete, Sandra, jag och Ida!

X-GAMES

På bussen!



Skidåkning i Aspen är nice!

yeeey :)


Helgen var totalt underbar. Om ni vill uppleva världsklassig skidåkning och galna fester är Aspen rätt ställe att åka till :) Allt som allt var det över 114 000 besökare i Aspen under X-Games, det är riktigt stort här i USA!


Nu ska jag göra annat än sitta vid datorn!

Ha en bra dag!
Anna-Lena(en tjej från Tyskland) hörde av sig förut och frågade om jag ville gå på bio åså, ofc!
Så vi såg filmen "No strings attached" superrolig. haha! Den måste ni se tycker jag =)
Sen efteråt åkte vi till Bronnie Brae och åt lite glass! så jävla gott, bästa glassen i stan.

Dock måste jag säga att för er som är känsliga för vulgärt språk kanske man ska undvika den här filmen. men rolig var den!



  glass!


God natt, nu ska snoriga jag bli frisk!




Det låter kanske ganska löjligt, men jag har förändrats. Inte blivit en helt ny människa, men jag har garanterat börjat tänka annorlunda om saker och ting, samt blivit duktig på något sätt.
Efter att ha bott hemma hos mamma med service som heter duga har jag helt plötsligt börjat klara mig själv. Jag har ansvar för två små killar 45 timmar i veckan och jag tar mitt jobb på största möjliga allvar, inget får hända mina killar, och dom ska må så bra som möjligt hela tiden.
Någon som märkte skillnad på mig vad nog min käre pojkvän Daniel, han fick höra mitt tjat om att jag inte gillade det stökigt mitt rum. Så jag tvingade honom att städa upp efter sig i stort sätt varje dag! Kan ni förstå det? Att jag måste ha ett rent rum nu? Jag har en stor städdag en gång i veckan då jag tvättar allt och gör rent allt från golv till tak.

Jag älskar rutinen jag lever i, hur är det möjligt? Som många vet var jag en person som ofta var upptagen med allt för mycket hemma i Karlskoga, jag bara flög från skola till träning, sov mitt på dagen och var ute på helgerna. Mellan allt så skulle jag hinna med allt annat, som att plugga och umgås med mina kompisar och min pojkvän. Nu vill jag ha mer struktur, jag vill veta vad som är påväg och på så sätt planera mina dagar så jag har tid för en lång, härlig dusch. Ibland tror jag inte ens mig själv när jag hör hur jag tänker, men så är det!


Så min fråga är, kommer detta vara något som mina kompisar hemma kommer uppfatta som negativt? Hoppas jag förändras tillbaka när jag åker hem till Sverige igen, tror att det kan vara möjligt att det blir så faktiskt!

nej nu ska jag inte tråka ut er med mer prat om detta. Får se om jag kommer på något nytt att skriva om! Kände bara att jag behövde ta upp lite, vad hela au-pair grejen gör med en person..



Dagens plan: Fixa foto till körkortet och bli frisk. För imorgon åker jag till den mycket kända skidorten Aspen och kollar in X-games och förmodligen tar en drink eller två!

Hoppas ni har en underbar och lugn helg hemma i Sverige!

Det kan man kanske säga!


Eftersom det är så jävla varmt här i Denver(18 grader och strålande sol) är det väl dags att en vintermänniska som jag drar mig mot snön! Hoppas Sverige inte haft en allt för tuff vinter! haha :) nej nu är jag ironisk, jag tycker det är underbart att jag är i Denver och solskenet med vintern så nära, medan i Sverige är den hemskt kall och lång.. HA HA!


nog om detta!

Ha en bra dag!
Länge sen jag träffade min kära vän Ida, idag sågs vi och pratade massor :) pratade verkligen i flera flera timmar, det behövdes kände jag :)
Har fortfarande sjukt ont i halsen, det kliar typ :s.. hoppas det inte är nåt dåligt bara.
Ska försöka fixa fotot till mitt körkort imorn, annars ska jag nog bara vara hemma! Får se om jag åker med barnen till zoo också.. men kvällen blir lugn!

På lördag sticker vi till Aspen och kollar lite X-Games, kommer vara SJUKT häftigt..

Nå, vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, blir ett kort inlägg.. får kanske mer tid till att skriva imorgon.

Ha det bra!

har gått och blivit sjuk nu igen.. Lätt hänt med pojkarna  som blir förkylda och så, smittar som bara den.

Så det blir en innekväll för min del..
Ska slå på lite vänner, ta på mig pyamas och mysa ner mig, förhoppningsvis blir jag frisk snart igen..

Har pratat lite med Daniel, saknar den människan så det gör fysiskt ont i kroppen. hur kan det göra det?


Hoppas på att mamma börjar bestämma sig också, Carolina och Josh vill veta om hon ska komma eller inte, så flygbiljetter måste bokas så snart som möjligt..




Så fina!
Kostade typ 250 kr. inte dyrt liksom! :)
Idag gick jag och Dennis runt på mallet Cherry Creek :) Jag gillar det inte faktiskt, allt är så jävla dyrt där inne. men jag hittade ett par skor ändå! 40 dollar betalade jag, nog för att jag ska snåla, men dm var väldans fina! Jag hinner(orkar inte) ta kort på dom ikväll och visa er, men jag kan lätt göra det imorgon!

imorgon tror jag att det blir lite action Downtown, det är någon snowboardtävling som pågår, skulle vara kul att se :)
Annars är det numera planerat att det blir en tripp till Aspen i helgen :) ganska häftigt att kunna åka lite skidor åså där. Det är även typ X-games eller nåt sånt, haha... men ja, en jättestor tävling i olika vintersporter.

Nu ska jag ge ett ärligt försök att läsa böckerna om Arn.. är inte sådär toppenförtjust än måste jag säga.

godnatt!
Idag fick det bli en dag då kärlek gavs till Svea Rike. Peter Forsberg, en av dom mest kända spelarna i Colorado och självklart Sverige är tillbaka i Denver. Vi bor numera i samma stad han och jag! Så jag och Dennis bestämde oss för att visa uppskattning idag på NHL-matchen mot Saint Louis Blues, vi var svenskar så mycket vi bara orkade!
Självklart vann våra kära Colorado Avalanche också :) 4-2 blev slutsiffran!
Haha! sen hade vi skyltar också som det stog "SKIT I MODO, GO FOR AVS FORSBERG" det gillade vi. Dennis lärde mig också att verkligen hata modo, så nu gör jag det också.

Nu ska jag sova! Imorn ska det jobbas, det börjar jag med en 1 timmes promenad på morgonen med mina pöjkar, Axel har nämligen skoldag :)

En sak till! På vägen hem pratade två killar med mig och Dennis på tåget, mest om Sverige och så(med tanke på hur vi såg ut kanske?). Sen när jag var påväg till bilen vid min station gick dom av samtidigt och frågade om jag ville hänga med och snacka lite med dom på en bar. sorry, jag är inte myndig i det är jävla landet! ÅH DET SUGER. inte för att jag hade tackat ja, med tanke på att det är arbetsdag och så imorn, men ändå. jag har inte ens möjligheten att träffa amerikaner här, alla bara går på barer och dricker medan jag får läsa böckerna om Arn. YAY.

godnatt!
har precis kommit hem från bion :) jag och Dennis såg "The Dilemma". Den var faktiskt lite kul! Skådespelarna var verkligen jättebra, och jag både skrattade och ville sjunka under jorden under filmen! Så den var bra, väckte mycket känslor och så, skratt och förtvivlan mest då =)



Snart ska jag sova! Imorgon går nog jag och Dennis på AVS-match, så jag missar första dagen i kören, meeeeen det gör nog inte så mycket! =) tänk om foppa spelar liksom! TV4, SVT SR och massor av svensk media kommer medverka, så JAG hoppas VERKLIGEN på att få komma med litegrann, jag och dennis ska nämligen gå över gränsen med Sverige-tema! Så om ni kan, KOLLA PÅ AVS-MATCHEN mot Saint Louis Blues! Vi kan nog vara med :)

Nå, nu ska jag allt ta och slå på lite vänner och försöka sova lite :) jobb imorn!
Grete har sovit här 3 nätter nu :) Idag ska vi kanske gå på bio, eller jag och Dennis ska, men jag hoppas hon hänger på också!
Känns riktigt roligt att hon har varit här och så, vi pratar på nätterna långa. Igår dygnade vi nästan för att vi bara pratade på om allt möjligt, så härligt!

måste säga att jag saknar mamma en del, skulle vilja prata med henne någon dag på Skype, får se om jag kan gå upp tidigare någon dag för att prata med henne.

Hoppas alla haft en härlig helg! Imorgon börjar jag jobba igen som vanligt :) ska till biblioteket och banken med barnen :)

Så helgen har spenderats i stort sätt med Dennis och Grete. Under fredagen åkte vi till Cheescake Factory och åt kaka! jättegott! Kvällen bjöd på väldigt mycket skratt och prat, behövligt efter en veckas jobb sådär.

Idag(lördag) vaknade vi klockan 5 på morgonen, efter att endast fått 3.5 timmars sömn(Grete sov hos mig). Vi pratade bara på hela natten, så vi fick väl skylla oss själva.
Men 5.45 drog vi till Winter Park, först hämtade vi Dennis :)
Det snöade och Josh sa att allt snön skulle vara helt fantastisk, och han hade så rätt! Pudersnö upp till midjan när man åkte i skogen, det bara flög snö och det var helt perfekt! Har aldrig varit med om bättre skidåkning. Det var svårare men så mycket roligare!
Vi åt lunch på Sunstop, pasta med kyckling fick det bli! Även denna gång skrattade vi tills tårarna rullade ner för kinderna, haha.. vi var nog övertrötta, ganska så ja..

Nu ska Grete och jag göra lite mat så ska hon sova här ikväll också. Ska visa henne avslutningsfilmen vi(SP3B) gjorde, vad tror ni reaktionen blir?

Bilder!

Dennis kommer närmare, hahah. jävla mongo


Grete :)

Dennis och jag är coola i backarna!


Cheescake. Dennis vet hur man förstör en bra bild!

Grete sa "I'm going to kick some ass!!"



Nu lyssnar vi på U2 och ska snart se Count of Monte Christo.

Good night!
När dagarna känns långa och trista, vad piggar upp bättre än musik?
Jag måste verkligen tacka Matt ordentligt nästa gång jag ser honom. Jisses vad min nya iPodhögtalare har kommit till användning! Lyssnar på Lars Winnerbäck, linkin park, nickelback, three days grace och snart kommer även U2 börja sjunga genom högtalarna..
Ska försöka få den där daniel att ladda ner lite mer musik till mig, sen ska jag köpa något nytt och fint för att jag gillar det! EN NY iPOD TOUCH! jag vill vill vill ha en sån. och den kostar så mycket som 250 dollar. Men, den har alla appar, 8 gb musik(eller mer), internet och det mesta skiten man kan ha. jo, en sån blire när jag sparat ihop lite pengar!

Har ni inte en sån här än? skaffa en! Så otroligt enkelt att bara ha i bokhyllan, men min är mycket finare, den är vit med en fin luva på!

Ja, en sån blir det snart..


Ha en trevlig fredag-morgon hemma i Sverige. Själv ska jag nog bara kolla lite på film och käka lite glass. imorgon är det heeelg och det kanske bjuder på lite skidåkning i helgen!
Här kommer mina bilder från Western showen. Dom festa gick runt i jeans, bälte, cowboy-boots, skjorta och självklart hatten. kvinnor som män bar den utstyrseln, något som  var kul ändå!

Det luktade ju inte paradis där inne direkt, men eftersom jag ändå varit i stall ganska mycket i livet så var det inte så farligt, man vänjer sig..

Så nu har lilla Levi somnat, båda barnen har dragit på sig en mindre rolig förkylning.. hoppas jag inte blir smittad bara.

Jag och dom andra tjejerna! haha det var så sjukt kul att ta bilderna.. tanten som tog bilden på oss sa att vi skulle böja på knäna så vi inte skulle stå ivägen för tjurarna i bakgrunden. Så efter typ 1 minut stående såhär började alla skratta, haha.. ja nog är det kul ändå!

Så visade dom lite ekipage och så. Tydligen är dom här shire-hästarna väldigt kända i USA. dom är med på alla parader och så.

Här tror jag han komer ramla av hästen, lite galet.

Utan tvekan kvällens roligaste! Små barn(typ 8-12 år) hängde sig fast i får som sprang för sina liv typ. hahaa, det såg verkligen helt jävla sinnes ut.

Så fanns det även typ tjurfäktare, fast utan svärt och så. dom bara retade tjurarna och så så dom skulle anfalla. Sen fanns det även folk som red tjurarna, alltså det var verkligen helt jävla livsfarligt. satt med hjärtat i halsgropen hela tiden..
Dom tävlade även i att fånga kalvar och binda fast dom typ, allt gick på tid och dom var väldigt duktiga. Fast ja, jag tyckte också synd om dom små djuren som blev behandlade sådär. men det är väl en kulturskillnad!



Hoppas ni gillar bilderna och så! Snart hoppas jag Daniel kommer in så jag hinner prata med han innan lilla levi vaknar!
Nå förlåt för dubbla inlägg förut.. inte med mening faktiskt!

Så idag åkte jag på National Western Stock Show, det var sååå kul! Jag och 4 andra tyska au-pairer åkte, för ovanlighetens skull pratade dom grymt mycket engelska med mig och varandra(tyska aupairer är lite kända för att endast prata tyska..).
Vi köpte biljetter och såg på när cowboysen tog tjurarna i hornen, blev stångade och red på dom. sen var det även typ rodeo och massor av skoj!
Det här var verkligen en kulturupplevelse, Amerikansk kultur så in i helvete. Här var det många patrioter och ja, många som var stolta över att vara födda i landet där friheten regerar. hm, ja jag har ju en annan åsikt!

Bilder kommer imorgon på dagen när jag lägger Levi, för då kan jag även skrva lite till :)
jag googlade Cowboy och tyckte den här bilden passar mitt inlägg!

 HA HA :)


men min daniel är 100 gånger bättre än någon cowboy, någonsin!
Alltså, jag har verkligen, aldrig i hela mitt liv, varit såhär ledsen.
Ända sen Daniel åkt har jag kännt mig som ett tomt skal, helt apatisk verkligen..

Hoppas på att den här känslan går över.. men det är verkligen ensamt här, ensamt ensamt ensamt..
Det otroliga är att det faktiskt gör fysiskt ont, det känns verkligen som att någon rivit ut något inom mig, kalla det hjärta eller vad ni vill..

Min hjärna säger att jag borde ge mig med att må såhär, jag och daniel kommer ses igen och vi tror på vårat förhållande, men just nu är allt så jävla deppigt..

Jag har så otroligt mycket att se fram emot här i Denver, det vet jag! Jag vill stanna och ska stanna, måste bara bli van med att vara själv här hemma igen..

kom tillbaka till mig...
Alltså, jag har verkligen, aldrig i hela mitt liv, varit såhär ledsen.
Ända sen Daniel åkt har jag kännt mig som ett tomt skal, helt apatisk verkligen..

Hoppas på att den här känslan går över.. men det är verkligen ensamt här, ensamt ensamt ensamt..
Det otroliga är att det faktiskt gör fysiskt ont, det känns verkligen som att någon rivit ut något inom mig, kalla det hjärta eller vad ni vill..

Min hjärna säger att jag borde ge mig med att må såhär, jag och daniel kommer ses igen och vi tror på vårat förhållande, men just nu är allt så jävla deppigt..

Jag har så otroligt mycket att se fram emot här i Denver, det vet jag! Jag vill stanna och ska stanna, måste bara bli van med att vara själv här hemma igen..

Så otroligt lycklig! kom tillbaka till mig!
Har spenderat heela dagen med Lilla Levi idag, Axel har varit på Rodeo med skolan!
Vi har myst järnet, läst böcker och byggt lite cowboy-hus med lego, han ska ju också få känna på lite western-tradition.
Det var tungt att vakna utan Daniel, men det är nog lika bra jag vänjer mig..

Snart ska jag nog åka Downtown för att träffa Dennis, vi ska gå lite i affärer, kanske käka och så!
Han får vara mitt mentala stöd idag, hoppas han orkar lyssna :D

Har även en liten nyhet att berätta angående hur det ser ut här hemma i familjelivet!
En tjej som heter Jen har börjat jobba här i huset också. Hon kommer komma två dagar i veckan och jobba typ 3 timmar, för att Josh och Carolina inte har tid att jobba 45 timmar i veckan, dom måste nog jobba ungefär 50 timmar i veckan var och jag har inte tillåtelse enligt kontraktet att jobba mer än 45, så det är såhär vi löser det! tror det kommer funka =)


Nej nu ska jag nog försöka äta innan jag måste sticka downtown!

Heldag med min lilla levi!
Jag har haft världens underbaraste veckor.. Men allt gott kommer tydligen till ett slut.
Den här gången var det mycket jobbigare att säga hejdå till Daniel.
När han åkte till Linköping och vi inte skulle ses på 4 månader var jag förstörd - ja, men nu är det så mycket värre.. Nu vill jag ha Daniel och Susanna varje dag, hela tiden.. Förra gången var det också lättare för min del för jag åkte iväg på ett stort äventyr, nu går jag tillbaka till det som är min vardag nu. Så jag vaknade runt i huset ensam idag och grät, kände mig så himla löjlig, jag vet ju att vi ses igen! Det var bara ensamheten jag inte ville ha.. Nu när jag vet hur det är att ha daniel hos mig hela tiden är ensamheten inte ett alernativ längre.. Jag måste dock försöka få tiden att gå, ha så roligt som möjligt för att det ska vara värt väntan.

Här kommer lite bilder från Vegas, det är UTAN TVEKAN den coolaste staden jag någonsin varit i. Här finns allt för alla människor, det går inte att förklara, det måste upplevas. En sak är säker, alla människor borde åka dit, för sin egen skull!





Fontänen utanför Bellagio, och ett välbekant torn i bakgrunden :)



Det bjuds på många shower i Vegas, de flesta innehåller naket eller bara aningen mindre kläder. Här var en piratshow typ, dansare, eld, fyrverkerier och allt möjligt.




The Strip. Även hotellet New York New York. Det enda jag kände var "Jag var varit i New York, varför åka dit när man kan åka till Vegas?"

Vårat hotell! Det var gryyyymt väder, jag gick runt i klänning och stekte i solen! =) Nattlivet var helt underbart också!

Det enda negativa var att min plånbok blev stulen utanför Ceasars Palace, men. jag har frågat mamma om hon kan hjälpa mig att ersätta alla kort och så. förlorade inga pengar så det var ändå lugnt.



Nu ska jag försköa göra något kreativt, nej, jag ska duscha, gråta och kanske kolla på tv.. Imorgon ska jag jobba och vara glad med mina pojkar.


Idag åker jag och Daniel till Las Vegas, det kommer bli så otroligt häftigt!
Jag tar ingen dator med mig, känner att jag vill spendera mer till med Daniel än vid datorn..
Häromdagen var vi till Buffalo Bills grav, kände att vi behöver lite historiskt möte med Colorado också :)

Buffalo Bills grav!

Ja nu är det lite sådär stressigt, vi packar klart Daniels väska som han´ska ha när han åker hem, vi tvättar, diskar och tar hand om barnen. lever livet helt enkelt!

Nästa vecka börjar jag blogga seriöst igen, varje dag som vanligt.. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för bloggtorkan, men jag har helt enkelt inte haft tid!

Idag gick jag och Daniel och såg våran första NBA(National Basketball Assosiation) match!
DENVER NUGGETS vs. PHOENIX SUNS. Självklart vann Nuggets! =) Matchen slutade till och med 136-98! ganska coolt :)
Vi tog tåget, det är så himla smidigt! Daniel har även börjat laga mat här i huset och det verkar uppskattas! Idag gjorde han stuvade makaroner med köttbullar och igår gjorde han tortellini med ädelostsås. min man kan minsann laga mat!

YAY =)

Sjukt bra platser hade vi också! Måste tacka min värdpappa Josh så mycket för det!

Ganska häftigt. Tyckte det var roligare med basket än jag trodde, jag började fatta spelet mot slutet också.

Nej nu ska jag nog umgås lite med min Daniel, det är inte lika roligt att skriva blogg när jag kan lägga min tid att vara med honom.

Ha det bra hemma i Sverige!

Helgen har varit helt underbar! I fredags åkte vi direkt till Winter Park till grandparents :)
Daniel och jag bestämde oss för att åka lite utför under lördagen, och det var helt fantastiskt! Backaran var otroliga och när vi var på toppen av berget var det över 12 000 feet, alltså omkring 3700 meter över havet. garanterat den högsta altituden jag varit på, någonsin.

Skidåkningen var underbar och jag bara älskar min nya utrustning! :)
Nu är vi hemma igen och har handlat lite inför veckans matlagning. Så hoppas jag att Dennis kommer över på playdates någon gång i veckan så kommer det rulla på fort :)

Nästa helg åker vi till LAS VEGAS!

Så totalt underbart.. tog säkert över 40 minuter att ta sig ner från hela berget..

Förmodligen inte en syn man ser i Sverige.

PUSS OCH GULL !



Nu ska jag och Daniel förmodligen kolla på en film eller så.
Hoppas ni har det bra där hemma! Här snöar det igen :( tycker det kan ta och bli sommar nu..

Idag(fredag) åker jag och Daniel till Winter Park tillsammans med familjen =)
Arbetsveckan har gått fantastiskt och Daniel är underbar med barnen!
Så imorgon ska vi åka utför i Winter Park, haha! vi får väl se hur det går.. Jag ska äntligen åka med all min nya utrustning, Daniel ska hyra och kommer förmodligen flyga som en idiot eftersom han inte åkt snowboard på sjukt länge.. men kul ska det bli! Och framförallt mysigt :)

Jag uppdaterar inte så mycket som ni märker.. Men allt är så underbart nu och jag vill ta vara på all tid vi har tillsammans.

Ha det bra i Sverige! Här är det 15 grader varmt i den strålande solen. yay!