Ja jag har kommit in i någon himla fas när jag bara sitter och tänker. Om jag kunde omvandla min tankeenergi till elektricitet skulle jag kunna lysa upp huset dygnet runt. Jag kan inte sova på kvällarna för jag bara ligger och tänker och tänker.
Vad gör alla mina kompisar där hemma? Hur är det där hemma?
Jag har varit borta länge nog att faktiskt inte minnas riktigt längre, jag minns inte hur min vardag såg ut.. Allt jag tänker på är dom gyllene ögonblicken jag hade med mina fantastiska, oslagbara vänner..
Samtidigt lyssnar jag på Melissa Horn och tänker, tänker och tänker. Allt bara går på helvarv i huvudet och jag blir helt galen på det..
Vad ska jag plugga? Vart? Hur? Kommer det bli som jag tänkt mig? Hur kommer jag bo? När är det dags att börja tänka på sånt? Vad ska jag köpa i present till mina värdbarn? Hur ska jag fira ännu en jul ifrån min familj?

Jag blir helt tokig på mig själv.. Så många gånger har jag lovat mig själv att inte sitta och tänka på sådant, men här sitter jag igen och tänker så det ryker ur toppen på huvudet. arg jag blir...

Imorgon fyller min lillkille hela 6 år!! Ska firas tycker jag :)
Om någon vet någonting jag kan göra åt mitt tänkande som håller mig vaken om nätterna skulle det verkligen uppskattas. ALLA tips är välkomna.

Ni gjorde allt så bäst, för det är just vad ni är, bäst! <3

min malin. min bara min!

haha.. ingen kommer förstå om jag ska förklara vad vi delar. det är helt sjukt! :D Hanna is my oldest and noblest friend of all. haha söt hon är på den här bilden också! :D



haha ja bilden på Hanna och mig fick mig att skratta högt här i min stol i typ tio minuter..

Nu ska jag försöka sova, och inte tänka så mycket..


godnatt på er alla!!
Ja denna helg har varit minst sagt hektisk. Jag har ätit ute varje kväll och det har ju lagt sitt spår i plånboken.
Fredag var det dags för Oktoberfest, det var inte häftigt någonstans så vi åt lite italienskt istället.
Jag och Janina såg till att vara på gymmet vid 10 på lördagen för att träna 90 minuter, vi sprang 30 och körde Body Combat i 60 minuter. Mina muskler skakade och jag var helt slut efteråt. Efter träningen lagade vi mat hemma hos Janina och på kvällen åkte vi hem till Niklas för att spela lite monopol :) en helt lyckad dag måste jag medge.

Natten mellan lördag och söndag sov jag hos Janina, och på söndag morgon åkte vi in till D.C med nio andra au-pairer för att se Washington Nationals spela. Dock måste jag säga att Baseball är väldans tråkigt... Men vi var som sagt 11 personer som var tillsammans och det var sjukt roligt!

På kvällen var jag trött och somnade snabbt som attan.
Nu är det måndag och det präglas av jobb och tidig uppstigning. Idag ska jag även prata med mamma på skype och så.

Hoppas träningsvärken försvinner någon gång!!
Ja nu rullar min vardag på som vanligt. Nästan alla aktiviteter är igång och vi kör hit och dit.
Om 10 minuter kommer lillkillen hem med bussen och jag ska se till att göra lite lunch åt honom. Sen åker vi på gymnastik och efter det till kyrkan.

Hoppas alla i Sverige haft en bra helg och en bra vecka. Här håller det kyligare vädret i sig en aning.. Det är omkrng 18-20 grader men det ska bli varmare i slutet av veckan, tror jag såg att det skulle bli omkring 27 grader varmt, äntligen!

Annars så planerar jag lite presenter till jul och så, lika bra att börja tidigt så slipper jag slösa alla pengar innan jul och inte ha några pengar alls i New York över nyår.

Det händer inte så mycket speciellt nu faktiskt.. Imorgon ska jag träffa Line(den danska tjejen) och på torsdag ska jag springa LÅNGT och länge. Min sista långdistans innan Army 10 Miler. 9:e oktober kommer bli en triumf!(hoppas jag!). Då ska jag uppnå mitt mål och springa hela sträckan.


Nu ska jag bädda min säng och kolla om jag kan slå igång diskmaskinen.
Ha det bra i Sverige! Så fort något intressant händer kommer jag uppdatera :) Nu är dock min vardag fylld av jobb och rutiner. Till helgen ska jag nog gå på Baseball med kära vänner!
Ja det känns faktiskt fisigt att gå till en helgskola, men sånt är livet :( Hinner inte gå till någon annan skola ändå så..

Denna helg blir det tidig uppstigning båda dagarna, jag behöver verkligen en dag när jag kan sova in.. får bli NÄSTA lördag, kommer dö! Vaknar 6 på morgonen nu, till och med lite tidigare.. hemskt är det.. men jag överlever som ni ser!

Kallt har det varit också.. eller ja, inte för att vara Sverige.. Här har det ju varit över 25 grader varmt i 4 månader i sträck. Vissa dagar nådde ju temperaturen upp emot 47 grader celcius, jag ljuger absolut inte.
Idag var det sjukt ruggigt kallt. När jag skulle åka på fotbollen var jag redo för kylan. Hade jeans, stövlar, stickad tröja och min jeansjacka. Det var 18 grader ute!!!!!!!!!!!! när jag såg det blev jag helt förskräckt.. jag kommer aldrig klara av en svensk vinter igen, någonsin.. Dock måste jag säga att jag gillar det bättre när det är 18 grader istället för 47. mer mänskligt!


Nuså, nu åker vi till Baltimore imorgon bitti. så jag behöver packa och greja. Ha det bra där hemma!

Ja mitt jobb handlar väldigt mycket om rutiner, upp samma tid, sov samma tid, skjutsa samma tid, hämta samma tid. Jag gillar rutiner faktiskt, men kan tröttna efter ett tag(just därför au-pair jobbet är suveränt).
Just nu är pojken och leker hos grannen och jag blir uttråkad.. Så jag har dammsugit hela nedervåningen(för er som inte vet är detta ett stort hus, väldigt stort) och det tar cirka 20 minuter att bli klar.. sinnes..

Åh glada nyheter, en norsk au-pair har flyttat hit! haha hur sjukt är itne det? har snart varit omringad av mina kära tyska vänner i 7 månader, nu dyker det upp en norsk! yee :D ska försöka se om vi kan träffas imorn eller så.. Åker ju och bockar av lite skoltimmar i helgen!


Nåja.. Nu är det dags att jobba vidare. Ha det toppen!
Idag är det tio år sedan elfte september förändrade världen. Här i USA är det väldigt stort, och jag erkänner att jag har varit lite nere idag på grund av detta.
Jag, Niklas, Janina, Merle och Svenja(en ny tjej) åkte till Washington D.C för att kolla in vad som hände och så. Vi hade en bra dag faktiskt, älskar verkligen D.C..

Dock blir man sjukt trött av att gå så mycket, och vi kunde inte hitta Pentagon efteråt.. Vi ville gärna gå dit och se vad som stog på, eftersom ett av planen faktiskt landade där.

Alla konspirationsteorier som har pågått om elfte september är rena rama bluffen, det säger jag bara. När man är här är det annorlunda, faktiskt.

Ja, vila i frid alla ni som dog under elfte september, och ni som fått dö på grund av kriget det startade.. Det är verkligen hemskt att allt bara förändrades sådär.


Never forget.



Hoppas alla haft en bra dag hemma! Själv råkade jag förstöra en av barnens märkeströja för nästan 400 svenska kronor. blev galet besviken på mig själv.. men sånt är livet..
Imorgon ska jag springa springa springa. Army 10 Miler är om mindre än en månad! Yee!
Ja den här veckan har varit halvt.. tråkig faktiskt, men det ändras nästa vecka. Då har barnen aktiviteter hit och dit!
Jag har precis gjort upp en liten budget, så jag ska verkligen ta tag i sparandet nu. Jag har ju det mesta för vintern och så, behöver inte köpa någon ny dyr skidjacka eller så, så jag har inga superkostnader som ska komma upp.
Jul är alltid dyrt, vart man än bor.. Så jag får räkna med att lägga ut en del till jul antar jag. Sen åker jag ju inte till Toronto till nyår, utan vi drar till metropolen NEW YORK CITY istället! asbra!

Sen ska jag se till att ta det lugnt under halloween och så, så sparar jag pengar där med. Slipper köpa kostym och sånt trams, använder helt enkelt den jag hade förra året.


Haha jag hade en mardröm här om natten också, att jag började jobba på Transcom. Hemska tanke, usch det var verkligen en mardröm.. haha =) är nog ganska nöjd här ändå. Åt precis en helt fantastisk lax till middag, familjen kan minsann laga mat!


Nu ska jag göra hemläxan jag måste lämna in inför helgkursen jag åker på. ye!



Ha det toppen!

Ja helt spontant sådär så drog jag till Virginia Beach med mina tjejer! Gud så härligt det är att vara på stranden. Det var aningen annorlunda jämfört med North Carolina om man säger så.. Virginia Beach är mer inriktat på stora hotellkedjor, turister, fester och allt som hör till. Utan att vi visste om det var det festival precis utanför hotellet! Det var riktigt kul, ZZ Top spelade till och med.. haha :)


Eftersom igår(måndag) var helgdag i USA var vi på stranden även då. Men jag måste erkänna att jag brände min rygg ganska mycket, men resten av kroppen klarade sig och jag är riktigt brun nu!
Jag undrar hur det är i Sverige, kanske snart dags att ta på sig vantarna när man cyklar till jobbet eller skolan. hemska tanke.. Jag är så van vid värmen och allt som hör till.

I alla fall, min helg bestog av:
Lördag: Åka till Virginai Beach, strandhäng, bada i det väldigt vågiga havet och på kvällen drog vi ner till stranden igen för att äta skaldjur och hänga på festivalområdet. lite tur också att vi kom in på barer och klubbar utan några som helst problem.
Söndag: Stranghäng i stort sätt hela dagen. På kvällen åt vi grekiskt och hängde lite extra på festivalområdet. Sen hade vi bestämt oss för att se fyrverkerier, men icke då..
Måndag: Packa, äta frukost och checka ut. Sen gick vi ner till stranden en sista gång för att ta lite bilder och så!

Bada! Det var röd flagg hela helgen. Vågorna var starka som attan..

lördagskvällen. Skoj skoj!

En stor Neptunus-staty utanför vårat hotell.



Ja det får väl räcka så för just nu. Barnen är i skolan och jag känner verkligen för att sova, men väntar på att mamma ska logga in på skype!

Ja idag har jag pratat med min saknade vän Moa! Imorgon reser hon till Equador för att studera bibeln i tre månader. Jag är superglad för hennes skull och är säker på att det kommer vara en super-upplevelse.

Tänka sig hur jag och mina kompisar far och flyger åt olika håll sådär efter studenten. Jag spenderar mitt andra år i USA, Moa åker till Equador, Christine har börjat plugga spanska i Linköping, Maria är prima ballerina på Balettakademin i Stockholm och Emelie lever livet i Uppsala.. Helt galet verkligen att vi alla bara åker iväg åt olika håll..

Nästa år tror jag att jag kommer hem till min kära Emelie i Uppsala, känner att hon har mycket att lära mig om studentlivet där! Får se vad det är jag ska läsa dock!

Idag är det torsdag och jag har absolut ingenting planerat.. det är sjukt dåligt tycker jag.. Funderar på vad det finns att göra här omkring med barnen, men kommer inte på något kul än så länge..


Nåja, helg imorgon och inte vilken helg som helst! Labour Day väntar och det betyder att jag får sovmorgon även på måndag! Härligt.

Jag uppdaterar om något nytt händer!

Lycka till kära Moa!(haha jag hittade en gammal bild från skolan, söt!)


Nu ska jag jobba igen!!