Idag är det tvåsiffrigt, 99 dagar kvar tills jag % och David gifter oss!!! Allt rullar på bra och vi har bokat smekmånad också. eftersom det är mitt i sommarn tänkte vi att det är bättre att åka norrut, det stormar så himla mycket under sommaren i södra USA och i Bahamas ock alla öar däromkring. Europa var nog lite för dyrt för oss..
SÅ. vi bestämde att vi ska åka till KANADA! Jag älskar berg och häftiga landskap och det finns det gott om dit vi ska.

Vi ska klättra en del, vandra i bergen, åka kanor och göra en två nätters ridtur ute i det vilda. Sen avslutar vi med två nätter på ett tjusigt hotell och unnar oss massage och god mat. Ganska härligt om jag får säga.

Ha det bra i Sverige! Jag pluggar vidare och har massor av prov och arbeten som ska in hela tiden så jag gör inte mycket mer än bara läser och läser..
Pratade med mamma förut och sa att jag skulle lägga upp bilder på finporslinet vi valt ut som bröllopsgåva.
Vet att det kan verka lite skumt att välja ut presenter man vill ha när man gifter sig, men det är förväntat att man gör så här i USA:
David och jag har redan bott ihop i ungefär två år och vi har ganska mycket grejer redan. Genom våran bröllopshemsida har vi kunnat "registrera" hos olika varuhus(typ som duka) och valt ut sådant vi inte har än men skulle kunna tänka oss att ha. 
Känner helt enkelt att det är bättre om dom som vill köpa bröllopspresenter faktiskt köper något vi önskar oss, annars löper vi ju risken att folk lägger pengar på sådant vi redan har eller köper dubbelt av något.. 
I alla fall, här är servisen jag och David valde ut. Vet att det kostar en del, men jag förväntar mig att ha en fin servis resten av livet.
 
Fem-set kostar ungefär 650 kr. Ett fullt set är då som sagt 12 av dessa. Det är ju inte meningen att någon ska köpa allt liksom. Har önskat oss massor av saker som är betydligt billigare, som handdukar och sådant. Här är det ju mer meningen att kanske en eller två familjer går ihop och köper ett set tillsammans av finservisen. 
 
Annat vi önskat oss är bland annat handdukar, bestick(vi har aldrig haft egna bestick utan alltid lånat av folk), glas(jag fick ärva lite gamla glas från restaurangen jag jobbade på som vi använder nu.. dags för nya tror jag), sängkläder och sådant. 
Det viktigaste är absolut inte att vi får en massa grejer, det viktigaste är att våra gäster har roligt och är glada på bröllopet. Är så himla glad att så många från Sverige har valt att komma, vet att det är en lång och dyr resa!