Världens mysigaste!

Det har snöat som bara den här i Denver idag! Så vi har väl 20 cm snö eller nåt på marken :) MYSIGT!
Ikväll ska jag och Daniel lägga barnen och så :) Carolina och Josh ska på konser och så :)

Allt är så supermysigt! Förrutom det faktum att daniel är totalt störd av tidsskillnaden, jetlag till 100... Så han vaknar typ varje timme, sen vaknar han 5 på morgonen och väcker mig. jag bryr mig inte, sen vaknar han 7 och väcker mig och jag kan inte somna om... Hämnden kommer en vacker dag!
Daniel är här och vi har ätit på Cheescake. äntligen! =)

Han kom till Denver cirka 12.00, 8 på kvällen svensk tid. vilket betyder att han rest i över 48 timmar, han kanske ska få sova lite =)

godnatt!
Daniel har fastnat i Atlanta, flygen är fullbokade och det råder lite halvt kaos eftersom flygplatsen i NY varit helt nere.. Hoppas han kommer idag i alla fall :(

IDAG HAR JAG SETT NFL. BRONCOS - HOUSTON TEXANS




Jag och Grete gick med Matt och hans kompis. gosh vad roligt det var!
Denver Broncos har ju som dom flest vet haft århundrades sämsta jävla säsong och förlorat i stort sätt alla matcher. så alla antog ju att dagens match skulle gå likadant som alla andra. Dock så sa jag att alla matcher jag varit på här i USA har det laget jag hållt på vunnit, jag lovat, VARJE gång. Så jag hoppades att broncos skulle vinna, och det gjorde dom! Det var sååååå coolt! Ni förstår inte! Hela jävla arenan vibrerade när nästan 70 000 människor stampade allt dom bara orkade, jösses.. Garanterat en totalt ny upplevelse för mig, har aldrig varit i en sån stor arena någonsin!
+ ATT VI SATT PÅ 6:E RADEN, BÄSTA PLATSERNA NÅGONSIN! OCH JAG OCH GRETE VAR MED PÅ STORA SKÄRMEN TVÅ GÅNGER! TVÅ GÅNGER BABY!

haha =)
efter matchen åkte jag och Grete till affären och köpte snax och lite middag. gottigott :) så kollade vi på nya Ice Age, jag gillade den :)

Ringde Ida förut också, gah hon måste komma heeeem nu.
sitter nu och lyssnar på musik med nya supersöta högtalarna jag fick av Matt, haha =) skitgullligt faktiskt.
HÄR kommer lite bilder!


Invesco Field at Mile High! Det var 68 000 själar på matchen!

Jag & Grete! I bakgrunden: Downtown Denver, sen parkering, sen INVESCO till höger :)

Cheerleaders!
Goooooooooooo Broncos!!

 I LOVE YOU TIM TEBOW :) broncos stjärnspelare, hade inte vunnit utan honom!


ÅH vad bra jag mår just nu. har haft en underbar jul och en helt galet bra söndag med amerikansk fotball på hög nivå! imorgon är det jobb, sen kommer daaaaaaaaniel hit! livet är bara bra ibland!








Vilken härlig juldag jag haft! Har spenderat dagen med massor av trevligt folk och så :) helt super!

Så vi var först hos Grandma-Hensley :) Samma ställe som thanksgiving alltså. där var det mer julfrukost, gott! Inte tomtegröt direkt, men det var allt möjligt annat, ägg, fruktsallader, mackor och ja. allt möjlgit.
Där fick jag mer presenter, jag var helt chockad, fick ett superfint halsband av Josh's farbror+hans släkt, presentkort av Josh's pappa på J Crew och presentkort av Josh's andra farbror på Forever 21.. Sen fick jag även 100 dollar av Grandma-Hensley, alltså Josh's farmor. Helt otroligt.. Det kändes helt överväldigande, verkligen.. Jag har inte träffat dom här människorna allt för många gånger och dom är så himla snälla :) jag gillar Hensley's. dom välkomnar en så enkelt och det känns naturligt med en gång :)

Efter att vi ätit och så hos Grandma så åkte vi till Lisa :) Hon gjorde världens godaste mat.. inte nog med att man redan var mätt, jag fick typ rulla ut ur huset :) haha :)

dom hade världens sötaste hund, en engelsk mastiff. fattar ni hur stor den var? typ 100 kilo tung. haha, ÄLSKAR dom hundarna, en dag ska jag ha en!


Nå det var min jul i Amerika, hoppas ni gillar läsningen! Här kommer en bild på hur jag har sett ut dessa dagar :)


god jul!


Om 2 dagar är Daniel här.. TVÅ dagar!!
Ja nu ska ni få höra lite om min julafton!
Så jag vaknade omkring 8 och låg och drog mig typ 20 min. Då gick jag upp och åt gröt med hela familjen :) inlkusive farmor&farfar som kom dagen innan från Winter Park :) Riktigt gott!
Sen pratade jag med Daniel en stund, och strax efter det var jag ute och sprang 45 minuter, så härligt! vädret var verkligen på topp, minst 15 grader i solen :) och som vanligt strålar alltid solen här i Denver. haha =)

Omkring 4-5 var det middagsdags, svenskt julbord blandat med amerikanskt. allt var fruktansvärt gott!
Sen öppnades presenter :D dock kom aldrig tomten, vilket inte gjorde mig något :)

här får ni en liten bild på presenterna jag fick, tyckte det var på tok för mycket, men jag är oerhört glad över allting!
Så jag fick supersöta högtalare till min iPod av Matt, lyxiga tvålar å grejer av Sylvia&Regies, Presentkort på Victoria's Secret($50), en plattång, världens bästa skidfodral och supersnygga skidvantar av Carolina&Josh. Allt är helt perfekt! :)

Så jag har haft en superbra jul. god mat, gott sällskap och jag har hunnit springa och sova på dagen :) livet leker!

Imorgon blir det mer julfirande, denna gång mer amerikanskt och så. uppdaterar mer då!
HIHI. jag har varit till Sports Authority idag. SÅ JÄVLA BRA!
Jag köpte ett par nya skidglasögon och ett par nya termobrallor. Så, såhär kommer jag se ut i vinter, med mina nya skidor, pjäxor och stavar.

Ny mössa, nya skidbrillor, nya helvita byxor, underställ, pjäxor, stavar och skidor. jag ääääääääääääälskar det här! Snart åker jag i klippiga bergen!

Jag älskar det här med jul! Det är så mycket som måste göras och det görs väldigt mycket också! Här firar vi jul både 24:e och 25:e, eftersom vi är sådär halvsvenska :D
Så farmor är här och bakar kakor och gör massor av mat. Snart ska vi på zoo!
Hoppas julen blir mysig, jag har inte alls ångest över att jag itne är hemma.. klart jag saknar min familj, men det är ändå väldigt spännande och roligt att vara här =) Jag gillar min lilla Hensley familj :)

Har även städat undan 3 stora lådor med leksaker, eftersom det kommer typ 6 nya lådor till jul.. helt sjukt var barnen får klappar!

 mina små killar! jobbet är bara underbart ibland :)

Thomas tåget är en julklapp som fick öppnas i förskott. Den gillades starkt!


Nu ska jag åka!

Ja idag är det tisdag, har haft full rulle hela dagen med barnen. vi har hunnit med att hälsa på Axels dagis, eller ja. han ska gå där två halvdagar i veckan =) kommer säkert bli helt toppen! direkt efter gick vi till biblipteket och lyssnade på lite sagor och historier =)

Efter jobbet pratade jag med daniel en del, sen umgicks jag med familjen :) Sen kom Ida och Dennis så gick vi till Japon, den underbara sushirestaurangen nära mig. Där mötte även Jennie upp oss :) suveränt!
gott som attan var det också, vi fick beställa in lite extra till och med =) namnam.

maaaaaaaat!

Dennis ocg jag =) mina ögon ser lite konstiga ut, haha.. men ja, var väl inte beredd eller nåt =)

Ida hugger in!

Vissa går bara för långt med julbelysning.. Kändes för övrigt riktigt skönt att kunna gå till restaurangen, här i USA är det inte så vanligt att man kan gå till ställen. dock är jag nog lyckligt lottad här! bor centralt och har nära till tåget och så =)


Onsdag imorgon. jag och pojkarna ska baka lite paj, gå till posten och mysa järnet =) vädret är för övrigt på topp. 8 grader varmt och sol! :) så underbart!

EN VECKA KVAR TILLS DANIEL ÄR HÄR!

Ja idag har jag faktiskt börja känna lite julpirr i magen. härligt!

Idag har jag varit ute med barnen en hel del. Det har ju som sagt varit bra väder för det! 11 grader varmt och strålande sol, kan inte ens tänka hur hur varmt det var i solen. ingen jacka behövs i alla fall!

I veckan måste jag verkligen köpa mina skidbrillor.. hmm.. hittade ett par assnygga, men dom kostade 100 jävla dollar och jag fick inte använda min 25 dollars rabatt eftersom DEN REDAN VAR NEDSATT I PRIS. galna amerikaner tror att jag är miljonär eller något. PHU säger jag

Har inte så mycket mer att tillägga faktiskt.. Ska nog slå på en  bra film och gosa ner mig i sängen =)

Ja nu är det fjärde advent. Så himla mysigt..
Dock har jag ännu inte någon julkänsla över huvud taget.. hoppas det kommer snart i alla fall.

I lördags jobbade jag som sagt kväll, skulle lägga barnen och så.
Då passade vi på att vara hemma hos mig, kolla på "Så som i himmelen", dricka vin och bara umgås =) Med !Vi" menar jag självklart Ida, Dennis, Grete och Jag =) skoj!
Ida har sovit hos mig hela helgen :) det gillas! förrutom att jag har sparkat henne på alla möjliga ställen under nätterna, tydligen har jag blivit helt vild. haha =)

Idag(söndag) har vi inte gjort så mycket. Färgat mitt hår och varit och köpt nyårsklänningar och så :)
Här kommer bild!

hihi =) vi la alla nya kläder på sängen :)


Min nyårsklänning! Hur den ser ut på får ni se då :)

julkläder, mer sofistikerat! lite nagellack, armband och sånt :) Ida köpte också nyårskläder och vi båda investerade i en ny jacka i fredags! livet leker :D


Nu ska jag cykla till stationen med Ida. Hejsvejs!
Ja ÄNTLIGEN fick jag, Ida och Dennis tillfälle att ta oss ner Downtown för att besöka det välkända Hard Rock Café. Det var häftigt att dom hade tröjor och instrument från alla möjliga rockartister, och det spelades bra musik! dock var det ju lite väl hög ljudnivå så man fick skrika över borden när man skulle prata med varandra.
Två tyska au-pairer var också med! Anna och David(tror jag). Jätte trevliga, verkligen!




OCH JAG OCH IDA KÖPTE NYA JACKOR. såjävlajävlanice!


Puss och hej leverpastej!


Bild från middagen med skolan igår :) Kommer sakna gemenskapen faktiskt.. Men snart börjar jag nog på Arapahoe Community College, körsång är vad som står på schemat för min del :)


För varje dag som går är det 1 dag närmare att Daniel kommer hit. längtar så otroligt mycket!
Idag ska jag bara ta det lugnt, göra så lite som möjligt!

Ja nu har jag varit och ätit lite med Colorado School of English.. Kommer verkligen sakna det stället.. slog mig idag att jag är klar där och ja, får helt enkelt ta nya tag och börja med något annat!

Så. Jag lovade ju att ge er lite pinsamheter som hänt här i USA, här får ni en av dom mest pinsamma:

Jag sitter på tåget påväg downtown. Alla som har varit i USA vet att killarna här inte är något att ha, fula som skräp. Men så sitter det en kille framför mig som ser bra ut, snygg faktiskt. Han flirtar med mig och pratar åså, lite sådär halvlöjligt så man mest sitter och skäms. Så ringer Ida, räddaren i nöden. Jag börjar babbla på om hur killen ser ut, hur coolt  det är att det finns snygga killar. Jag säger massor alltså.. Även att han ser ut som en spansk sångare som är bög(Iglesias). När tåget stannar ska killen gå av och jag är fortfarande i telefon med Ida. Så ställer han sig och säger:
- Jag visste inte att du kunde svenska!

Gissa om jag dör?! Några sekunder rullar och sedan brister jag i något slags halvdant skrik på tåget, släms verkligen! haha! HUR är det möjligt? Att den enda killen jag sett i Colorado som ser bra ut är svensk? Well.. Jag fick i alla fall en tankeställare, hade jag hunnit hade jag tagit hans nummer och matchat ihop han med Ida. Men så blev det ju inte. haha.. ja världen är väl allt liten..



Det var en liten pinsam historia. hoppas det inte upprepas =)

Imorgon får ni se bilder från middagen med skolan. det var faktiskt rikigt roligt! Nu ska jag sova!

Good night Denver!

ja varje gång jag varit på Cheescake Factory bloggar jag om det. Det är ju så otrolgit underbart! ÄLSKAR det stället..

Något tråkigt som hände idag dock var att jag fick reda på att stallet där Christines häst stog i brann ner och alla djur dog.. Alltså jag har varit helt depp hela dagen, fy fan vad hemskt.. Så oavsett om det är till någon tröst så finns det ton av medlidande här på andra sidan jorden.. Kan inte förstå om det var någon som gjorde det med flit, helt jävla sjukt.. Jag har inte ens några tröstande ord att ge.. bara att jag tycker synd om christine och alla andra hästägare.. måste vara total katastrof.. På något sätt går väl livet vidare ändå, men det är nog så jobbigt..


Jag har slagit in paketen till pojkarna också! haha då inkluderas också Josh, har nämligen köpt en present till han också, den är hur rolig som helst. tycker jag (: Ni får höra mer om det när själva julafton kommer. Det är nästa vecka btw. HELT SJUKT ju.. har ingen julkänsla alls..
Konstigt det där med julkänsla.. Här är det ju ingen snö eller så.. ändå är det ganska mörkt, men varmt! Idag hade vi 17 grader.. hur sjukt är inte det på själva luciadagen?


nå, nu har ni väl fått nog av läsandet, så jag ger mig! Imorgon bjuder jag på det mest pinsamma ögonblick jag varit med om i Denver, men ja. Det får ni läsa om mer imorgon!


Ida och jag!

Jennie och Emma!


Så. God Natt!

Ja, nu tänke jag berätta lite om vad som har hänt under lördagen och söndagen. I det tidigare inlägget kunde ni läsa om Hooka-baren vi var på, det var verkligen jätteroligt!
Under lördagen ringde Grete och väckte mig vid 10 och hon hämtade mig strax efter det. Vi åkte till Colorado Mills, ett stort köpcentrum, och shoppade julklappar. Det var himla roligt och jag hittade klappar till Josh, Nellie, Ella, Isabella, Axel och Levi :) Så jag känner mig inte helt misslyckad, fast jag vet att jag har många presenter kvar att skicka.. får helt enkelt ge det tid och självklart förstår ni att klapparna kommer sent detta år till Sverige, men så ärdet ibland!

Efteråt åkte vi hem till Grete, lekte lite med hennes värdbarn och jag träffade hennes värdföräldrar :) Sen kom Ida och Dennis och vi drack lite vin och pratade på :) en trevlig kväll helt enkelt! Sen sov jag hos Grete och vaknade vid halv 11 nästa morgon. härligt!

Idag har jag och Grete bakat pepparkakor och kollat på Robin Hood, ett bra avslut på helgen :) efter två helger inne och så kände jag bara att jag behövde sysselsätta mig :) skönt att få så mycket gjort.


Jag har tyvärr inga bilder från lördagen och söndagen.. jag får ta lite kort på julklappar och så imorgon så får ni se :) är nöjd med mina köp!


Ha en bra vecka hemma i Sverige, bara att jobba på!

Snart är det jul och Daniel kommer hit :)

Fredag, så otroligt härligt..
Hade en lång arbetsdag men det gjorde inte så mycket, jag gillar mina killar :)

På kvällen så åkte jag och Dennis downtown och mötte upp Ida :) Sen åkte vi till en Hookabar tillsammanns där Grete mfl väntade =) Vi hade otroligt roligt :) Så, man röker vattenpipa(nej det är inga droger över huvud taget) och så dansar man! Det kändes riktigt amerikanskt och härligt. Folk rökte ju vanlig tobak också, men inte jag! Men mina kläder luktar rök och så.. inte så värst vidare kul kanske.. Det går ju över dock =)

Så, lite information om själva Hooka-baren.

Det var fullt med bord där inne där man satt och rökte vattenpipa och så, dom sålde ingen alkohol men det fanns ju dom som kom lite berusade ändå.
Det spelades härlig musik, oftast :) hiphop var poppis men det kom många gamla godingar! Så ställde man sig på en typ scen och dansade järnet, superroligt! Dock är ju vissa killar lite tröga och allmänt jobbiga. Jag stog och dansade med tjejerna och två killar ställer sig bredvid mig, rycker tag i mina armar och tror att jag ska stå och dansa med dom, haha jag sa:
- Inte nu, kanske senare..
- Det betyder ju nej(säger killarna)
- Jag vet.

Så dom fick rejäla dissen och det var fler som var allt för närgångna, men så är det ju.
Blir garanterat fler turer där! det var roligt som bara den.
Här kommer äntligen lite bilder!


girls :)

shake it!


Det bästa med att vara här i USA är att man släpper den där svenska jävla konstiga regeln att man måste vara onykter för att dansa och släppa loss. I sverige är det verkligen så att folk säger "Gud hon dansar sådär nykter....." så otroligt löjligt, så jag har släppt det. NU inser jag hur roligt det är att dansa nyktert också :) ingen bryr sig!


imorgon ska jag och Grete shoppa järnet sen ska jag sova hos henne, så nästa uppdatering följer på söndag.


Ha en bra helg hemma i sverige!

Sussi

Kändes lite sorligt att det var sista skoldagen.. men så är det ju! Alla goda ting har ett slut :)
Jag har verkligen lärt mig så otroligt mycket på engelskakurserna.. funderar bara på att börja läsa ngt nytt till våren, typ körsång eller nåt skoj! Kanske historia om jag nu har pengar och så :)

Annars så har jag haft playdate med dennis och theo idag, very funny! Vi var i Veterans Park, imorgon kan jag ta bilder och visa. Den är ganska tråkig när man ser den, men har man lite fantasi blir det så mycket roligare!

Min förkylning övergår nu till hosta.. inte kuuuuul.

Så, fredag imorgon! Det gillar jag starkt. Helg är super :) Ska förmodligen sova hos Grete(en au-pair från Estland) på lördagen, kommer bli superkul :) vi ska baka pepparkakor och så. mysipysi.

Nej nu måte jag nog sova. klockan är 11 och jag börjar halv 8 imorgon.
Ha en bra dag alla där i Sverige!


Dagens positiva
: Hela den här veckan har gått så fort.. Antar att jag börjar vänja mig riktigt bra med pojkarna och allt nu :)
Dagens negativa: Daniel fyller år och jag har bara kunnat säga grattis till honom genom datorn. vill helst av allt pussa honom, men det får jag om nästan 2 vekor!
Ja det har minsann varit en grann vecka i Denver. omkring 15 grader och sol, jag och pojkarna har spelat amerikansk och (vanlig) fotboll :) skoj som bara den!
Så imorgon är det sista dagen i skolan, känns riktigt skönt :)

Min förkylning håller nog på att bli bättre, hoppas det i alla fall.. det torra vädret gör att man är så himla torr i halsen jämfört med annars.. helt galet..

Nej jag har nog inte så mycket att tillägga.. imorgon kommer Dennis och grandpa-Kim :) så slutar jag 3 imorgon också och Levi ska äntligen kolla sin allergi, ja vi ska försöka komma fram till vad det är!

Nu ska jag få mig en god natts sömn, sleep tight!

Dagens positiva: Skulle vara grymt kul att börja läsa något på ett Community College, det kostar bara...
Dagens negativa: Ja inet hinner jag köpa några julklappar heller. tyvärr sverige, ni får mina julklappar sent i år!
Ja jag bara snorar som aldrig förr, har säkert använt 100 näsdukar idag.. yay, men jag vill inte bli beroende av nässprayen igen, så jävla jobbigt..

kanske inte så roliga nyheter och höra vad som kommer ur min näsa, haha :)
Idag har vi haft det lugnt och skönt jag och pojkarna =) jag gillar dom verkligen mer och mer för varje dag :) det går bra helt enkelt!

Annars har jag inte så mycket att tillägga idag.. har mest legat inne och använt upp familjens näsdukspapper, haha :) hoppas jag blir frisk snart!

Hoppas alla har det trevligt där hemma! Juletider närmar sig :)

Ja något jag verkligen ogillar är att vara sjuk.. Jag är inte galet sjuk med 39 graders feber, men halsen är som en basketboll och jag snorar, harklar och har tillräckligt mycket feber för att gå runt med värk i kroppen... uscha..
Så den här helgen har jag faktiskt inte gjort så mycket kul som vi brukar.. men ja, det går ju ändå! Så den här helgen handlade det om att ställa upp för Carolina och Josh samtidigt som jag var tvungen att fokusera på att bli frisk.. Hoppas jag är frisk imorgon så jag kan jobba och så :)

I fredags köpte jag glass och en Cosmopolitan. Snart ska jag ta mig itu tidningen och faktiskt läsa den :) Jag kan dock inte påstå att cosmo här i USA är bättre än i Sverige.. Dom är nog ganska lika, bara det att det förmodligen är mer reklam i tidningen här i USA, om det ens är möjligt. haha :)


Något jag tänkt på är hur oerhört svårt det är att spara pengar här i USA.. Jag får 200 dollar i veckan, det är typ 1400 kr. mycket pengar! Men dom bara flyger iväg på annat.. jag måste ju förnya en hel garderob här, har köpt dyr vinterjacka, slalomskidor, varmare kläder och sånt.. pengarna går åt helt enkelt.. Man använder mycket mer än vad man gör hemma i sverige, herregud jag förstår inte hur någon kan överleva på 1050 kr i månaden.. helt galet..

Nå, jag ska försöka bli bättre på sparandet. Men jag måste ju betala resan till Las Vegas och sånt också, men när vi är där ska vi nog försöka göra lite billigare saker, inte gå på dyra shower och så utan fösöka hitta billigare alternativ :) Daniel vill ju självklart gambla lite, klart han ska få göra det! =)


nej nu ska jag försöka sova, en ny arbetsvecka påbörjas imorgon och förmodligen ska jag försöka stanna inomhus så mycket som möjligt med barnen eftersom jag vill bli helt 100% frisk :)

Godnatt(Eller det är ju morgon i Sverige, så, Godmorgon!)

Everyday I spend away my soul is inside out

Gotta be someway that I can make it up to you now, somehow.

I finally know just what it means to let someone in

To see the side of me that no one does or ever will

So if your ever lost and find yourself all alone

I'd search forever just to bring you home,

Here and now
<3

Ja verkligen.. Jag har inte alls uppdaterat varje dag som jag annars lovat, ska försöka skäpa mig..

Det lilla tråkiga med mitt inlägg är att det är inte helt 100% positivt hela tiden, inte så mycket kul att berätta om.

1. Jag har blivit sjuk.. Har feber(inte mycket), ont i halsen och är seg i hela kroppen.. trött liksom..

2. Jag har jobbat måndag-fredag 07.30-17.00. förrutom på fredag då jag slutade 4.. Men, då började jag jobba igen så jag skulle lägga barnen och så både fredag och lördag. Så här sitter jag nu, lördagkväll med Ben&jerry's glass och baby-monitorn på.. inte allt för pjåkigt, men ja..

3. Egentligen skulle jag till Keystone imorgon men eftersom jag mår tillräckligt dåligt så känner jag att jag behöver nog en vilodag, tror jag bara skulle gnälla och vara jobbig om jag skulle få anstränga mig i backarna.. men men, det kommer ju fler tillfällen!


Så igår la jag barnen som sagt, badade dom och sen fick jag visst somna i Carolina och Josh's säng eftersom Levi vägrade sova i sin egen :) så han och jag mös i stora sängen istället.
Jag får se om han vaknar idag eller om han sover genom hela natten, hoppas han sover :)

Annars har jag varit med om något riktigt roligt idag. Svenskt julbord med Dennis. haha!

Det var mest gamlingar, men alla vad så otroligt trevliga! Dennis hade sådan sjuk tur, haha, eller ja.. Vi stoppade våra namn i en korg, det var en order typ. Dom lottade ut lite priser och så.
Sista priset var finast enligt dem. Så jag satt och hoppades på att dom skulle säga "Dennis Rubing" OCH DET GJORDE DOM! hahaha!

Så dennis får gå upp på scen och ta emot en 2 kg stor dalahäst. haha, ofta det händer här i Denver. Livet är fullt av överraskningar!

Levipluttis!

Haha. ja ni ser ju hur lycklig Dennis är!
dock är ju dalahästen gjord i USA.. Det står "Välkommen" på ena sidan och på den sidan som pekar mot kameran, ja där står det "KOM IGEN". Den knasbollen som skrev det översatte visst utan att tänka sig för, han översatte helt enkelt från "Come Again", men det blev istället "Come On". Lite skoj att ha en sån dalahäst hemma i sverige ändå :)


Dagens positiva: Jag har faktiskt inhandlat 2 julklappar.. typ 7 st kvar, haha..
Dagens negativa: Att jag är sjuk :( orkar inte gå runt och ha ont i hela kroppen...

Min dag har varit väldigt lugn! som det kan vara =)
Nå, började 07.30 som vanligt.
10.30 kom Dennis och Theo, då rullade tiden på snabbt! :)
Levi sov 3 timmar på förmidden och Axel sov 3 timmar på eftermiddagen. snacka om lugn dag! det händer för övrigt aldrig så.. haha :)

Skolan har varit helt ok också :)

jag har inte så mycket att tillägga idag faktiskt. fryser en aning om fötterna..


Dagens positiva: Jaaa antagligen att båda barnen sov så mycket!
Dagens negativa: trött trött trött... förstår inte varför min hjärna vill att jag ska sova 9 timmar om dagen.. omöjligt..