Dagen började med en sovmorgon till klockan 8. Kunde helt enkelt inte sova igårkväll, jag tar nog lite för långa sovstunder på dagarna. Idag sov jag två timmar efter skolan, lycka till med att somna ikväll.

JUST DET. jag vill veta en sak; SKA VÄNNER BLI FILM?
Jag är helt överlycklig när jag fick höra det, jag älskar vänner! Jag hoppas stenhårt på en film faktiskt, kan inte bli annat än bra! =)

En liten sak till, JAG HATAR KINA. men endast för att deras historia är helt korkad. för mycket händer hela tiden, helt sjukt. OCH JAG SKA SKRIVA EN SAMMANFATTNING OM MITT ARBETE JAG INTE ENS PÅBÖRJAT. och det ska vara inne imorgon. wish me luck!

Modelljobbet ligger på is just nu, för mycket annat att tänka på!


btw, GRATTIS MIN PONTUS PÅ 19-ÅRSDAGEN :)

XOXOXO

Äntligen känner jag att jag kommer igång. har tränat 3½ timme den här veckan, vilket är väldigt bra för att vara mig! Så nu har jag kört Combat två gånger, vilket ger två timmar, sen Core en halvtimme och Styrketräning i en timme. nice! Nästa helg blir det 5 timmars träning, väldigt härligt, dock kommer jag hinna bli galet hungrig!

Nog om sånt trams.

Idag har vi pratat med mattias och pia om Gambia, gud det är så nära! 25 januari drar vi iväg, tjo!
dock blir det ju inget solande direkt, det kommer ju bli mycket mer att ha på sig mycket kläder osv, så man hänger med i deras kultur :)

I Gambia kommer vi få göra olika studieresor och vara med i skolan, vilket kommer vara sjukt intressant! Jag kommer sova över hos en tjej som bor där, det kommer nog bli riktigt kul :) Åka runt och se landet och det blir nog någon beachdag.. men det är inget måste :)


I Cypern däremot kommer det att bli helt galet! JAG LÄNGTAR! har så himla mycket att se fram emot just nu, sen är det dags för studenten och seeeen drar jag & malin till GÖTEBOOOORG!


nåja, jag skriver iallafall blogg!
XOXOXO
Dagens ämnen. Jag jobbar som vanligt med kalla kriget och ska på kör ikväll. ska bli riktigt kul faktiskt =)

Har lämnar in filosofiuppgiften och ska plugga religion så mycket jag bara kan idag. har nämligen prov imorn om judendomen. ska väl gå an :)

Jag börjar faktiskt störa mig något grymt på människor som inte kan äta som folk utan som dregglar och låter konstigt i matbordet. Det är inte helt fräscht.

OCH, jag och malin körde Comabt + Core igår, HERREGUD MIN MAGE! combaten var inte alls jobbig, vilket jag kände var en besvikelse eftersom jag älskar det. Core var däremot riktigt riktigt jobbigt, man känner verkligen hur magen och ryggen får jobbajobbajobba. goodie :)


nej nu ska jag fortsätta med kalla kriget. intressant när man väl kommer in i det! :)

XOXOXO
JA! Jag ska till Gambia i Januari med mina älsklingstjejer! :) PUSS på det!

Sen åker vi ju till Cypern i slutet av Maj :) NICE!


Jag älskar att resa, äntligen får jag göra det! :)


dagen har varit seg men rolig när jag fick umgås med hanna & malin :) måndagar är så sega, men vi är ju lediga imorgon =) det gillar vi! =)



Jag hatar den här stan(på tal om något helt annat). folk snackar massa gojja och jag blir väldigt trött på det. snart blir det GÖTEBORG med malin, ny stad, nya studier, nytt liv! Puss! får se om jag kommer tillbaka (: haha :)



pusspusspuss SUSSSY
WOW vilken helg!

fre-sön var fyllt med skoj! Har varit på föreläsningar och gjort en massa annat skoj i Nyköping tillsammans med ca 60 andra ungdomar. Måste säga att jag hade väldigt roligt och fick massor av insperation! tacktacktack<3

På tågstationen stog min älskade pojkvän och hämtade mig :) Det blev god chokladkaka och en massa mys<3 pusspusspuss!

tillräckligt med inlägg nu! ska försöka sova, skoldag imorgon!





Utan all tvekan, jag avskyr APU. usch..
har ingen plats, kanske därför?
Vi har bara en veckas praktik, ger absolut ingenting!

ta bort praktiken för guds skull.

Jaja. Jag ska iväg och tigga platser snart, uuuuuuuuuuuuuuuusch. villvillvill inte.

hjälp?

Så är det, söndagar är den bästa dagen på veckan.
När pontus kommer hem på fredagar är jag bara arg på honom för att han varit borta för länge, så vi bara bråkar. På lördagen har jag bara ångest över att han snart åker igen och blir irriterad då med.
Men söndagen.. Då vet vi att det snart är dags att skiljas åt igen och vi är så nykära som ett par kan bli.
visst avskyr jag att så mycket av helgen ska gå åt en massa trams, men ändå är söndagarna helt unika varje gång.



från en sak till en annan:

På fredag åker jag till Nyköping för att vara med på UNg09 helgen. Ett projekt av FN och som arrangeras årligen. Det ska bli grymt spännande och jag hoppas få in lite reklam om vårat PA samtidigt =)

Imorgon ska jag på en föreläsning i Örebro angående projektet "kunskap blir skolmat" eller något liknande, en riktigt bra föreläsare kommer att vara där och jag skulle ju verkligen behöva en föreläsare till projektarbetet.

en annan kul sak:

JAG JOBBAR NU SOM MODELL. haha =) låter ganska löjligt, men det är faktiskt väldigt roligt :) sparar ihop lite pengar till Gambia och så. härligt!

Så, nog om mig och allt annat.

PUSSPUSSPUSS / SUSS

Jag har sovit hela dagen, fick ju inte så mycket till sömn inatt inte!
Sen har jag bara varit, inte gjort en enda läxa, fast jag har TÄNKT göra det. fyfy!

Sen måste jag ju ta kort på lite kläder och så. vi skulle ju förmodligen fota imorgon?
Lite om den saken: Jag och mina 4 tjejer i klassen vill verkligen åka till Gambia med Globalkunskapen. verkligen!
Men Karlskoga kommun är ju lite som dom är, "vi-har-inga-pengar-till-sådant-trams". Så vi tjatar på dom, och så har vi fått ett modelljobb som förmodligen kommer ge oss pengar till att åka! För nu är det ju inte ekonomin det hänger på längre :)

Men kommunen kan mycket väl hålla fast vid att inte låta oss åka. usch!

Iallafall. Jag har valt bort Engelska C, dumt men jag orkar inte. Visst verkar det inte så ambitiöst, men det måste göras om jag ska orka med någonting över huvud taget.
Vill ju satsa på MVG i alla kurser och då passar inte dumma engelskan in. så mums på att jag är lite mer ledig (:


blev för långt inlägg! Finns det något jag borde skriva om, så skriv det! Man kanske borde börja skriva lite mer personligt? Lite mer ingående, varför inte?

XXX - SUSSSY


Jag tror aldrig jag skrattat så högt i min ensamhet xD