Grammatikprovet är officiellt klart, jag är FÄRDIG med grammatiken!! Vet inte hur provet gick än, men vet att jag får godkänt i alla fall. Himla lycklig alltså(haha jobbigt om jag inte får godkänt nu då..)
Börjar planera USA resan nu, åker om en vecka och stannar där i TVÅ MÅNADER. livet leker.
Förra inlägget var lite bittert, ja.. Men när folk lägger sig i för mycket på grund av egna intressen blir jag ganska less. Har man inget snällt att säga kan man vara tyst.

David är i skolan, han är super upptagen igen, men förhoppningsvis lugnar det sig till helgen. Nästa vecka ska jag unna mig en massa mysigt som massage i en timme(alla hjärtans dag present från David), ska fixa naglarna innan jag åker till USA, färga håret och så inför möte med fotograf och så.

Pratade även med mamma, Erik, Isabella och Matheus i en timme idag. Så skönt att prata med alla hemma, men jag inser att jag saknar dom ganska mycket..

Ha en toppendag!
hela bröllopsgrejen börjar bli för förvirrande just nu..
Har så mycket folk som har åsikter om ALLT och inget.. Var man ska vara, hur många som ska komma, om man ska ha hund, om man ska ha lägenhet. men ja, jag hade det mesta fixat och klart. 
 
Så efter den här helgen har folk verkligen klarat av att få ner mitt humör till 0. Är inte sugen på att planera ett bröllop jag inte vill ha, i nåt jävla hotell. nej tack. 
vill dom inte att vi ska skaffa hund, okej då. vi skaffar inte hund, så när David är under vatten i 24 månader sitter jag väl själv då. kul kul. 
 
Bil? Hur många har bott i USA? klart man måste ha bil, annars svälter du, för du kan inte ens ta dig till affären utan bil. 
Motorcykel? Jaaaa David måste ha nåågot att åka till skolan med. det är ungefär 3 mil till hans skola, han kan inte gå direkt.. 
 
Så den här helgen har verkligen varit full av jobbiga människor som tror dom kan ordna upp allt genom att ta bort alla kostnader. Men om man måste ha bil, lägenhet, motorcykel och framförallt, min skola, så KOSTAR ALLT PENGAR.
 
Äsch, Jag har ett 4 timmars prov om mindre än 48 timmar och vet ännu inte vad jag håller på med. kul.
 
 
Nu plugga.. 
Ja. Idag har jag städat GANSKA länge alltså. Davids pappa kommer och jag ville inte att det skulle se galet ut. Oftast är det städat, men ja.. ibland är det ju helkalas. 
Så jag tänkte visa lite bilder före och efter vi flyttat in. Nu ska vi ju inte lägga till något mer i lägenheten, såhär har det ju sett ut sen november ungefär. Lägenheten var inte alls lika hemtrevlig när vi flyttade in, se och jämför!


Vardagsrummet innan vi fixade till det...
 

Efter


Vardagsrummet idag

Bokhylla


Gästrummet innan vi köpte nytt..

Gästrummet idag.



Köket
Köket idag, inte stor skillnad utifrån, men det är nog hit vi köpt mest grejer.


Vårat sovrum INNAN vi fixade till det....
 

Vårat sovrum idag. HImla mycket bättre!! Fast vi hade velat ha lite mer grejer, som typ en byrå, men det var inte värt att köpa en som vi ändå måste lämna kvar. Så vi har använt oss av resväskor och grejer istället att stoppa kläder på. Alla sängkläder och kuddar är nya, förstår verkligen inte vad det var för dåre som valde ut sängkläderna som var här förut...
 
Så hoppas ni inte är allt för uttråkade nu. Jag tycker det är kul att fixa om i hemmet, det är dyrt, men man får prioritera.. Vi har spenderat omkring 10 000. Vilket inte är så himla farligt med tanke på vilken skillnad det blivit i vårat hem. Mycket av grejerna är dekoration, kökstillbehör och liknande. Vi köpte sänglampor i sovrummet och så mycket smågrejer som tvättkorg, papperskorg, skohylla osv. Man inser hur mycket allt blir när man måste köpa allt.. 

Det mesta ska vi lämna kvar dock, så vi har inte köpt något dyrt direkt.. Vi tar med det vi behöver helt enkelt.
 
Ha en toppendag alla i Sverige! och trevlig helg!!
Nu börjar mina planer falla på plats på många sätt. Jag vet hur jag ska jobba i sommar(ungefär), 15 Juni-9e Augusti. Blir bra!! Jag jobbar HELA midsommar, så inget firande för min del. Kommer tillbaka till London från USA den 2a Juni och åker hem till Sverige den 14e Juni. Sen måste jag flyga tillbaka till London så fort som möjligt för att packa allt och vara förberedd för studier. Jag börjar officiellt College den 19:e Augusti. Men måste vara på plats den 14:e för orientering och allt. SÅ SPÄNNANDE.
 
Sitter och pluggar grammatik, inte direkt min favoritgrej att göra men man måste väl.. Har världens tenta på onsdag, hur ska detta gå?
 
Har shoppat lite kläder också inför skolstart och allt :) behövdes verkligen, har inte shoppat i London sen jag kom hit..
 
Så något som oroar mig är min finansiella situation. Jag kommer ta ungefär 120 000 i bidrag/lån varje år, varav 70 000 går direkt till skolavgift. Jag ska gå i skola 4 eller 5 år, så ja, över en halv miljon kronor.. Jag sparar och snålar hela tiden, men det är inte lätt att få pengarna att räcka till för de närmsta fem åren. Plus att David och jag ska gifta oss, det kostar otroligt mycket pengar! Jag ska se om det är möjligt att ta lån, vill inte ta lån, men det verkar inte finnas annan utväg. Vi måste ta lån för bilen vi ska köpa, plus en motorcykel till David. Hundjäkeln kommer gå på 15 000 kr och vi har en hel hög med kostnader som tillkommer bara av att flytta in i en ny lägenhet i USA. Jag kommer inte ha någon inkomst, endast studiemedel... Så om fem år hoppas jag att det finns jobb, annars ligger jag risigt till!
 
Nog om det, det måste ordna sig på något sätt..
 
Har också bestämt mig att börja segla i USA. Min skola har ett utmärkt seglingsprogram och jag är väldigt taggad till att börja lära mig. Känns som en ganska bra sport att vara nybörjare i.
 
Nu ska jag tillbaka till grammatikböckerna, ha en toppendag alla i Sverige. Fredag och helg imorgon!!

SÅ himla lycklig!
Davids mamma har ordnat en förlovningsfest till mig och David! Kommer bli helt fantastiskt roligt! Allt är så spännande så jag tror jag spricker. 5:e april!
Sen tar vi förlvningsbilderna den 9e april :) Älskar att vara förlovad!!!
Alltså jag håller på med en websida för vårt bröllop. Det är faktiskt kul att sitta och skriva, ladda upp bilder och helt enkelt se var jag inte planerat något..
Klicka ---> http://davidsusanna.ourwedding.com för att komma till våran hemsida. Den är absolut inte klar än. Våra förlovningsbilder ska tas 9e april och efter det kommer det se mycket bättre ut. Sidan är på engelska.. Tänkte att det är lättast så, jag får skriva om mina bröllopsplaner här i bloggen på svenska, så får man kolla in hemsidan på engelska.

Har så otroligt mycket grammatik att plugga så det är inte sant.. Ska sätta mig och plugga nu med samma, så jag får det gjort och kan få godkänt på denna hemska kurs.

Till helgen kommer Davids pappa och hans flickvän Donna. kommer bli superkul att träffa dom igen! Vi ska ut och äta, gå på musikal och bara ha trevligt helt enkelt!

Nu ska jag dyka in i grammatikböckerna.

Ja nu har jag börjat träna ordentligt inför allt som komma skall. Sommar, bikini, ny skola, Tough Mudder(kommer ett nytt inlägg om det senare).
Jag har haft mina springskor i typ, 1.5 år, så jag vet att de behöver förnyas. Grejen är att dom sitter så skönt, mina skor är som en del av mig när jag springer!
Så, jag köper nya skor, samma märke men annan färg.
Idag tog jag ut nya skorna för första gången och JESUS alltså vad det gjorde ont i fötter, vader, knän, rygg och allt annat(till och med armarna). Min kropp förstod inte vad som hände och jag kunde inte hitta någon slags balans mellan stegen... Så det blev endast ynka 3.5 km, men så tränade jag mage/rygg och ben i 20 minuter hemma istället.

Gjorde även KycklingMasala till mig och David. Det är söndag och han är i skolan till ja, 10 ikväll kanske? Han har så mycket att göra så det är galet, han är i skolan mellan 08.00-21.00 oftast, pluggar allt han kan. Inte så kul för mig, men snart har vi båda semester i USA.

I alla fall, spring på ni med där hemma! Men var försiktiga med nya skor och allt, kommer ta tid att springa in dessa klumpar..

Söndagar är så underbara.. Sitter hemma och läser, somnar till i soffan och ska ut och springa långt och länge. Klagar verkligen inte. Det bästa med söndag: Det är så tyst..

Jag bor i ett område där de börjat bygga om, överallt. Jag menar verkligen överallt, i dörren, utanför dörren, fönster, de river upp asfalt, bygger höghus och allt annat man möjligen kan göra med grävmaskiner i en storstad.

Så jag njuter av tystnaden medan jag äter en sallad till lunch. Ska ut och springa om en timme eller så, vilket betyder att jag äter en banan om ungefär 30 minuter.

Nu ska jag fortsätta plugga lite grammatik, har prov om mindre än 2 veckor och vill gärna få ett godkänt i engelsk grammatik!
Ja jag funderar på det här med bröllopet och har kommit fram till att jag vill ha ett Marint tema. 
David är officer i flottan, han har seglat och tävlat i flera år, jag har spenderat flera somrar på sjön och ska börja segla på riktigt till hösten. Därför ska vi ha ett seglingstema.
Marinblått och vitt, det är färgerna som gäller, kanske någon hint av gult.
 
Vi ska gifta oss utomhus är planen, samt hyra ett tält till middag och dans. Jag tycker det kan kännas opersonligt att vara på ett hotell eller så där flera hundra andra par gjort precis samma sak. Vill att det ska vara unikt, därför jag vill gifta mig i Davids mammas hus.
 
Måste också säga att jag är så lycklig över att få vara med David. Han är den mest generösa, ärliga och starkaste människorna jag känner. Vi har så mycket att se fram emot.
 
Oavsett om vi varit förlovade ett tag nu måste jag säga att jag fortfarande älskar min ring. Insett att jag bara sitter och tittar på den, magiskt..

ÄNTLIGEN är jag inne i mitt "läslus" sinne. Läser några timmar varje dag och jag älskar det! Har jobbat och pluggat så mycket så jag har inte haft tid att ens tänka på att läsa böcker. Nu läser jag för fullt :)
Idag ska jag gå och handla och ut och springa. Pluggar lite grammatik och ser över vad som ska göras i kulturstudierna nästkommande veckor.
Är så avslappnad nu, mår himla mycket bättre och gillar att pyssla här hemma. Mest av allt gillar jag att läsa utan att då dåligt samvete!


Affären kanske.. fick löning för sista gången idag från Canteen och jag kan säga att jag har klarat av att spara ihop en ganska bra liten summa pengar inför skola och bröllop :)
Ha en toppenhelg alla i Sverige! Det ska jag ha!(Ska förmodligen ut och handla lite kläder, oerhört efterlängtat!)
Ville bara se om det här funkar..

Wedding Countdown Ticker
Ja lite knasigt det blev med min "distanskurs". Var tvungen att hitta en lokal i London att skriva i. Heltokigt enligt mig, men så är det.. 
Hittade Svenska Skolan, men dom har en avgift så ja, LIKA BRA ATT BETALA.
Jag vill ha solsken, min hy är helt grå av att ha bott i London.. Längtar efter USA igen..
 
Har inte så mycket att skriva om än, vi håller på att skaffa hund och det går framåt, sakta men säkert!
 
Jag har en sån otrolig träningsvärk så jag halvskriker när jag måste ner från en stol, upp från sängen eller hoppa upp på en stol. ja varje rörelse är tokigt smärtsam. Får hoppas de tär värt det!
 
 
Nåja, nu ska jag börja plugga :)
Ha en bra torsdag alla!!
 
Ja nu börjar jag faktiskt komma ikapp med skolarbetet. Det tog ungefär 4 dagar att komma ikapp en vecka med heldagarsplugg.. Nu börjar det verkligen likna något, plus att jag tror att jag hittat en lokal att skriva min engelska grammatik-tenta i! 
Som sagt, förra veckan var lite stressig med folk här och så, men självklart är det värt det. 
David är fortfarande super stressad i skolan och han är borta mestadels av dagarna.
Som sagt, jag flyttar till USA lite smått, inte flyttar direkt, men bor där i 8 veckor. Mellan 4:e April och 1:a juni kommer jag vara i USA och sen kommer jag förmodligen bo i Sverige mellan 10e juni-5e augusti. Mycket längre än förra året, men måste få ihop lite pengar..
Är grymt taggad att börja på College i USA! Vilken dröm alltså!! Kommer börja uppdatera mycket mer när jag påbörjar mina studier.
 
Har ännu en nyhet att ge er.. DAVID OCH JAG SKAFFAR HUND I SEPTEMBER! Lyckan är enorm! En Dogo Argentino. 
Bruce ska han heta :)
 
 
Mina bröllopsplaner har fått vänta lite på grund av alla studier. Dock har vi bokat in förlovningsbilderna hos fotografen. Bilderna tar vi i USA den 9e April. super spännande.
 
Har även turistat en hel del här i London när mina gäster var här, här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
vädret var helt underbart, nu är det dock kallt igen...


Nu får detta blogginlägg vara klart.
Hoppas ni har en toppen vår i Sverige, här i London är vädret verkligen hemskt..
För mycket har hänt på senaste tiden för att kunna ge en rättvis uppdatering.
Jag har haft finbesök av Janina, Niklas och Mia från Tyskland. Dom stannade här en vecka och vi hade galet roligt.
Jag har sagt upp mig på jobbet(TJOHOO). Hade nästan en kris i livet på grund av det stället.
Jag har bestämt mig för att bo hos Davids mamma i två månader och kommer därefter inte bo i London längre.
Jag ska jobba i Sverige under sommaren och efter det flyttar jag till USA mer permanent.

Jag planerar bröllop och pluggar så ögonen blöder.. Skolan är verkligen jobbig just nu, längtar tills jag jag ge det mer tid.. Dom här två kurserna(grammatik och kultur) har verkligen gått åt skogen, men så är det när man jobbar heltid, har gäster, planerar ett bröllop och allt på samma gång. Det finns inte tid helt enkelt.
Efter påsk kommer litteratur och skrivkursen, ska göra mitt bästa i dom istället..

I alla fall. Nu ska jag fortsätta läsa om USA, har tappat studielusten så det finns inte.. VILL INTE PLUGGA NÅGONSIN MER. är trött helt enkelt.

Nu tillbaka till boken.

Heippa!