Ja jag tror jag har fått tillbaka en liten gnista i kroppen. Jag känner helt enkelt "Ja såhär känns det att leva!". mitt liv har varit torrt på många sätt, men nu har det börjat spraka allt mer. Drama drama.. Jag tänker inte säga mer, men för er som är nyfikna, fråga!

Annars är det samma gamla rutin. Det kommer bli så himla skönt att ta jullov snart med familjen. Men först åker jag ju till NEW YORK CITY. Resan är planerad 16-18 december. Sen åker vi 29 december-1a Januari igen. Man måste ju bara älska den staden :)

Jag skulle verkligen behöva hjälp med att komma på vad jag ska ge min värdfamilj i julklapp!!! jag blir helt vansinnig och kan inte komma på en enda present.. Här ges det ju paket i öööverflöd(det lärde jag mig förra året). Så detta år ska jag inte snåla, men ändå vara bestämd med att min lön är betydligt lägre än mina värdföräldrars.

Sådär. Nu har jag fått skriva av mig lite. Min helg var ju minst sagt sömnlös och jag tror att jag fortfarande lider av trötthet och påsar under ögonen.


OJ, en sak till. Jag beställde kläder för $160... iiinte bra, men det var ju ändå Cyber Monday igår. haha alla dessa dagar när man ska handla, det är ju helt galet :)


Nu ska jag sova! good night!
Ja mina helger brukar oftast bestå utav sömn, sömn sömn sömn. Dock måste jag medge att denna långhelg har inte bjudit på någon sömn alls.. Har inte sovit mer än 3 timmar/natt och jag är helt utmattad.. Imorgon kommer det nog bli tufft att gå upp klockan 6 men jag antar att det går!

Nu ska jag sova så får jag nog slänga in ett nytt blogginlägg imorgon :)
Ja välkommen Black Friday!  Hundratals affärer slår till med tok-rea och öppnar 00.00. Folk är som galna!

Jag och Janina valde att hänga på galenheterna, så vi började köra vid 11 och stog och köade 1½ timme utanför Best Buy(Typ som Elgiganten) för att Janina skulle köpa lite grejer. Själv köpte jag ingenting :) stolt!

Däremot när vi åkte till Tysons Corner, ett helt galet stort köpcentrum, blev det lite inköp för min del. haha måste säga att det var värt det!
Det blev nya underkläder från Victoria's Secret(vem älskar inte det?)
Ett par nya jeans från American Eagle
Sist men inte minst.. ETT PAR NYA SKOR! Åh vad fina dom är, och jag fick över halva priset avdraget. Egentligen kostade dom 120 dollar, men jag köpte dom för 58 :D
Yeey! mina nya skor :D

Kollade på Aldo's hemsida, och det visade sig att dom INTE rear ut skorna där. Så jag var väldigt lycklgit lottad, för skorna är verkligen helt underbara :)

Så jag sprang 10 km torsdag morgon, sen spelade vi fotboll och grejer, lagade mat, åt mat, sen åkte jag till Janinas värdfamilj en snabbis, sen åkte vi och shoppade klockan 23.00. Jag kom hem omkrng 7 på morgonen imorse, så jag hade ju varit vaken cirka 24 timmar.. Det är helt galet att man blir så konstig när man inte får sova. Skrattar jag inte så gråter jag, det var helt galet alltså.


Nåja! Jag sov till klockan 1 och nu håller jag på med tvätten :)

P.S
Måste bara säga att Nickelback levererar åter igen med ett nytt album!


Ha en toppenfredag i Sverige!
Ja äntligen var dagen kommen. THANKSGIVING.

Jag har sprungit 10 km idag och jag slog min tidigare tid med 2 minuter!!!! Snacka om att jag är lycklig. Det är svårare än man tror att slå sin tid med så lite som 2 minuter.. Ärligt talat sprang jag bättre än jag någonsin gjort tidigare, jag var snabb och uthållig hela vägen.
Jag kan även avslöga attt min tid var 1.01.39, min förra tid i Augusti var 1.03.33. TVÅ minuter bättre är bättre än inga miunuters förbättring.
Jag har inte ens sprungit något på senaste tiden, det här var endast viljestyrka! Jag har förresten fått en helt ny syn på att springa milen.. Kan inte förstå människor som kan göra det på typ 40 minuter.. Det är helt galet!


Jag gjorde mitt bästa under racet och jag är väldigt nöjd!
Nu har jag spelat fotball, suttit vid elden med en öl, gjort massa mat, ätít och sist men inte minst åkte jag till Janina och hennes värdfamilj för att dricka vin och småprata. Det är så fantastiskt. Jag bara kliver in i deras hus som att jag bor där, tar av mig skorna och säger "heeeeeeeeeeeeeeeej!!".. Antar att det är så det känns när man är bekväm med sin omgivning :)



Bilder får ni mer än gärna kolla in på Facebook, jag har inte tagit några bilder själv men min värdfamilj har tagit masor.
Imorgon, eller ja om 3 timmar ska jag vakna igen för att dra upp och shoppa under BLACK FRIDAY. gaaaaalen rea i alla butiker och de flesta buktikerna öppnar 12 på natten! Här ska handlas!



Godnatt alla vänner, nu ska jag sova :)
Ja ge mig torsdag, snabbt!
Vill verkligen, veeeerkligen äta all god Thanksgiving-mat nu.

En sak jag verkligen måste bli bättre på är att äta frukost. Jag har alltid varit glupsk på morgonen men nu för tiden äter jag en mandarin ocn ett äpple(!). INTE likt mig alls, vart tog havregrynsgröten med blåbär vägen? Får väl börja ta upp det igen..

Ja som sagt på torsdag ska jag springa 10 km, äntligen ett till race, trodde jag skulle bli helt galen där ett tag.
Behöver motiveras och springa långt långt långt igen. Haha undra om jag någon gång kommer klara ett Maraton, kanske klarar ett Halv-maraton, men inte så mycket mer..

Idag är jag upptagen med barnen i stort sätt hela dagen! Gymnastik och Katolsk utbildning står på schemat.

Ha en toppentisdag kära läsare!
Ja helgen har varit helt okej faktiskt!
Under lördagen jobbade jag fram till 5(YEEY) sen började jag fixa mig inför fest på kvällen.
Niklas hade bestämt sig för att bjuda in oss på fest och jösses så kul vi kan ha!
Jag måste medge att det gänget jag hänger med här är helt oslagbara, vi har lika kul varje gång vi umgås.
För mig blev det lång natt, haha.. somnade väl sådär 5.30 men vem gör inte det ibland? Så jag var vaken nästan ett helt dygn, det var ju inte så kul dagen efter måste jag säga. Sov till typ 2 och segade resten av dagen framför TV:n :) det gillade jag!

En superkväll!


På söndagen var jag tvungen att vakna 5.15 eftersom vi var tvungna att börja köra vid 5.45.. Alex skulle springa 5 KM och jag ville se henne :) Hon var helt galet bra!!! grattis säger jag bara :)



Nåja, nu är det söndag kväll och jag har en hetsig vecka framför mig. Skola måndag-tisdag med aktiviteter och köttbullar. Torsdag är det Thanksgiving och då ska jag springa 1 mil och sen äta äta äta :)

Ha en toppenvecka i Sverige! Ska försöka hålla er uppdaterade :)
Snälla lämna en kommentar om min design inte ser bra ut, om det ser helt galet ut liksom.

Nu är det så att det ser väldigt bra ut om jag kollar in min blogg från min iPad, men inte från min dator.


SÅ snälla lämna en kommentar om min nya design är uppe, om ni ser den från en telefon/iPad/iTouch eller Stationär/bärbar dator. TACK! Försöker verkligen få bukt på det här!!!
Nu kommer förmodligen inte mamma förstå det här. Men Twilight är en serie böcker och filmer som handlar om vampyrer och varulvar.

Jag måste erkänna att jag bara avskyr Twilight. Samtidigt har jag sett de båda tidigare filmerna och läst böckerna. Bara massa jäkla flås och bitande i läppen. SKRATTRETANDE! Böckerna är helt värdelösa och likaså är filmerna, orealistiskt och överdrivet är bara få ord som kan beskriva vad jag känner för detta trams.
Men kom nu ihåg att detta är min åsikt och jag orkar inte argumentera med någon om att "jag har fel". För enligt mig är det totalt värdelöst..

nej tack.

Nåja, nog med negativt!
Idag är det onsdag och mina söta värdbarn har musikuppträdande i skolan. Kul tycker jag! Så jag ska gå dit ikväll och kolla på sötingarna uppträda :)
Pratade med min värdmamma idag också om hur sjukt svårt det kommer bli att lämna det här huset. Hon sa själv att hon inte vill tänka på det, eftersom det kommer bli så svårt. Jag kommer inte klara det!! Det här är utan tvekan den bästa världfamiljen jag någonsin kunde hamna i, och jag hoppas jag kunde stanna här!

Nu ska jag nog bädda min säng och dricka lite mer kaffe :)
Ja att det ska vara så svårt att välja design.. Man kan ju tycka att det ska vara enkelt, men bloggen är ju väldigt personlig och därför blir det så himla svårt..

Idag är jag något upptagen då tjejen jag tar hand om ska springa, rida och ha läxläsning. Pojken jag tar hand om har gymnastik och utbildning i kyrkan. Själv ska jag endast duscha och posta ett brev. haha :)

Jag måste också ta mig i kragen när det gäller att spara pengar.. så svårt får det ju inte vara!! Snart kan jag boka California Dreamin' och sen får det helt enkelt sparas, sparas, sparas så jag kan resa runt resten av resemånaden :)

Ha det toppen i Sverige!
Ja jag har visst bokat in mig på ännu ett race, haha jag håller nog på att bli lite galen.
10 KM nästa vecka på torsdag, närmare bestämt Thanksgiving. Jag tror det kommer kännas bättre att trycka i sig massor med mat om jag sprungit en mil på morgonen, sen får det också räknas som mitt sista delmål i att springa långt innan min 15 KM Run for Chocolate 3:e december :)


För övrigt har jag inte haft så mycket i tankarna, tiden rullar på och jag försöker att leva i nuet och inte tänka så mycket på hur det kommer vara när jag kommer hem. Dock måste ni tro mig, det är Omöjligt. Varje dag tänker jag på hur det kommer bli när jag åker hem, vad jag ska göra under min resemånad och ja, allt möjligt.. får hoppas jag inte blir helt galen bara..


Ha en toppenvecka i  Sverige så får jag försöka uppdatera oftare! :)
Lugnaste helgen hittils. Har gått på bio, shoppat och kollat på tv. Det kallar jag härligt!
Nu har jag en veckas jobb framför mig och nästa helg ska det bjudas på fest hos Niklas :) kommer bli kanon!!


Innan bion i lördags :)


Så har jag städat heeeela mitt rum idag, eller ja, jag damsuger ju inte och så. men jag har plockat undan allt. Imorgon kommer städerskorna och gör resten :) Det är så skönt att dom kommer varje måndag och städar hela huset, byter lakan i alla rum.. Det bästa är att dom vet hur man ska bädda sängen, så vill man att en enkrona ska studsa mot lakanet är det då man ska prova.


Nåja. det är Harry Potter filmer på ABC-family hela kvällen och jag ska titta titta titta!!

godnatt :)
Ojdå, åtta dagar sedan min seaste uppdatering. Dåligt måste jag medge, men jag har varit stressad, väldigt stressad.
Jag har fått jobba långa dagar eftersom måndag-tisdag var lärarnas "planerardag" i skolan, så barnen hade ingen skola. Tjejen jag tar hand om åkte till Disneyland i Florida i en vecka med sin storasyster(som inte bor här).
Jag gick även på amerikansk fotbolls-match i söndags. Det var väldans roligt, men laget vi hejjar på är heeelt värdelösa. Så det är ju inte kul att sitta och bli irriterad på dom :)


Det har faktiskt inte hänt så fasligt mycket, känns verkligen som att jag inte har något alls att skriva längre. Antar att jag blivit så van vid min livsstil här så det är inte konstigt eller anmärkningsvärt att skriva om massa strunt.

Nästa helg ska jag ta det väldigt lugnt och så, kanske går på hockey under lördagen men söndagen ska jag endast dega i sängen. Det får nog bli gymmet och en springtur också.

På tal om löpningen så går det ju sådär måste jag säga. Jag fryser på tok för mycket för att orka springa längre. Hur mycket kläder ska man egentligen ha på sig? Det svåraste är utan tvekan benen. Dom är så fruktansvärt kalla!! Fast jag har långbyxor som ska ha "värme" i sig så hjälper det inte, inte hjälper det att springa snabbare heller. Kommer ju inte kunna fortsätta med löpningen  i iskalla Sverige, går ju bara inte.


Här kommer lite bilder!

Football!


Baby-Winnie! Alex köpte ett gosedjur till mig från Disneyland! Min baby-Winnie sov med mig hela natten och jag insåg att jag pratade med honom i sömnen. Antar att det kan kallas terapi.


För övrigt måste jag erkänna att jag varit trött på senaste tiden. Verkligen trött, inte orkat hålla ögonen öppna längre.. Trött på min vardag, trött på allt mer eller mindre. Dock får jag påminna mig att livet är ett kalas här jämfört med vad jag kan göra i Sverige, så är det bara. Och jag vet att jag måste utnyttja tiden här så bra som möjligt, men jag är ändå seg liksom.. Har snart bott i USA i 15 månader, jag vet inte hur länge jag kan intala mig själv att det är väldigt häftigt, för att för mig är det här min nya vardag. Jag minns knappt hur min vardag såg ut i Sverige..



Nåja, nog om det. Nu ska jag busa med hundarna och städa mitt rum. Imorgon är det fredag och helg :) Det gillas :)
Ja nu kommer uppdateringen från min Halloweenhelg. Det har varit väldigt uttröttande och jag är fortfarande trött..

 Fredag fick jag jobba kväll och lägga barnen. Det gick finemang som vanligt!

Lördag bakade vi och grejade hela dagen i köket.. Det är mycket jobbigare än vad folk tror. Vi gjorde massor av Halloween-snacks till barnen. Önskar att jag tagit lite bilder så ni kunde se.

Söndagen var det fullt hus.. Vi hade över 60 barn inbjudna på halloween-fest. Länge sen jag var så trött måste jag säga.. dom lekte lekar och dansade. Under den senare festen hade vi hyrt en DJ som såg till att barnen höll sig upptagna. Men kul hade dom!

Ja först måste jag ju säga att jag vaknade upp till ett vinterland i lördags. Barnen åkte pulka och skidor, så mycket snö hade vi!

Halloweenparty!

trick or treat! =)



Nu ska jag nog lägga mig ner för en stund.. är så otroligt trött..

ha det toppen i Sverige!