NU ÄR DET FREDAGSMYS.
haha, jag hör den meningen på TV och radio hela tiden!

Min "lediga" vecka har varit väldigt hetsig. Har varit på tjejkväll, skrivit en hel del, pluggat och köpt min underbara balklänning! Dock var den ganska dyr, men vilken tjej vill inte ha en exlusiv klänning till balen? Det kommer endast vara jag som har den klänningen, och den är min för 4200 kr.

Så har jag jobbat på kuriren också, håller nu på att finslipa min krönika. svårt..

Iallafall, Pontus kom hem IGÅR(alltså torsdag) och det var ju helt fenomenalt. Dock var han väldigt trött både igår och idag. men äschdå, det får duga :)

Nu har jag allt bokat och klart till balen. KLÄNNING, FOTOGRAFERING & FRISSAN. yay yay yaaaay.
kan knappt vänta till vårterminen, Ayia Napa, bal, student två lov. kan det bli bättre?

Förhoppningsvis börjar lägenhetssökandet gå frammåt för mig och malin :D vi har nog hittat en i Göteborg nu, men den var lite dyr.. Men vad gör man inte för att få leva ut som student? :)

Nog om det, nu ska jag slå på tvn!


I LOVE IT!

/ Susssy
Ja idag har det varit en sån där lagom hetsig dag.
Jag började med att vakna hemma hos Pontus, riktigt mys!
Sen åt vi frukost och jag spelade Sonic, haha =)
Min mor ringer mig klockan 12 och frågar vad jag ska göra idag, " Jag ska väl lämna in telfonen och så.." svarar jag.
"Du ska ju till pingskyrkan med FN-föreningen idag", hojtar min mamma. Jag drabbas av totalpanik och ber Pontus skjutsa hem mig, telefonen får helt enkelt vänta! Jag har nu två timmar på mig att göra allt klart till pingstkyrkan, så jag duschar jag börjar förbereda mitt lilla tal jag ska hålla.
14:00 är jag på pingstkyrkan och börjar göra iordning bord och allt som vi ska ha framme, ett jäkla slit!

Sen åker jag till Malin och är allmänt jobbig och söt mot henne (: vi käkar på donkis och sen skjutsar jag hem henne så jag hinner tillbaka till pingst klockan halv 6.
Klockan 6 började kyrkornas oktoberfest och jag fick hålla mitt snabba intensiva tal! Pratade om vad FN-föreningen är för mig och vad jag tycker, blablabla.

Sedan rusar jag iväg till bilen för att köra iväg till Degerfors. Jag kör hyfsat lugnt eftersom jag har tid på mig.
18:45 står jag klar på valsverkets parkering och väntar ivrigt på Emelie, Christine och Krutte. DOM ÄR SENA!, jag drabbas av paniksinnesutbrott, typ, och ringer och tjatar. Jag håller tillochmed en parkering åt dom.

18:58 kommer mina tre vänner. TVÅ MINUTER TLL FÖRESTÄLLNING! Christine lyckas(med min hjälp) att få till en usel fickparkering och vi springer allt vi kan till lokalen. phu. Lite skämmigt att gå in när alla stog där och hela föreställningen hade börjat.

Men, hela föreställningen var jättebra och jag tyckte alla gjorde ett kanonjobb! Dock så är det så svårt att ta Moa seriöst när hon spelar en annan roll eftersom jag känner henne. men hon är så duktig!
Marias solodans var HELT OTROLIG. vilken kändis hon kommer bli (: hihi


Så, sen körde jag hem Emelie och Krutte i det mörka, regniga vädret och nu väntar jag på att Pontus ska komma och hämta mig om en stund.



Ciao!
Jag känner att jag skulle behöva städa mitt skrivbord, men när jag kom hem blev jag så jäkla arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag struntar i att städa!
På mitt skrivbord finns följande saker:

-Hårspray
-Nån spray för lockigt hår
-Tre kronor
- En MASSA papper, Gambiapapper, historiapapper, filosofipapper osv.
- Ett filosofiblock
- En mapp
- En tallrik med lite mat i
- Ett tomt saftglas
- Ett gammalt mjölkglas(som fortfarande har massa mjölk och oboy kvar, blä)
- Hörlurar
- USB-minne
- Pennor i mängder
- Linsvätska
- En tom Smirnoff ice (vilken inte är min)
- Min kalender
- En pincett
- Nagellack
- en mapp som är full med artiklar om Kina
- Ett hårband
- Pappersskräp från nåt godis jag ätit.
- Böcker om FN
- Gamla bankpapper och kvitton
- En deo
- Sprit för att ta bort lim med
- CD-skivor
- Min klocka
- FN-knappar
- Hydrokortison
- Högtalare
- Parfymer
- Fotografier
- Solglasögon

YOU NAME IT. vad borde jag ta bort först? mjölken kanske? eller maten? xD haha.
Är det ingen som känner igen sig? Man äter vid datorn, man pluggar vid datorn, man dricker vid datorn(fast inte smirnoff!), dock kan man ju undra vad allt annat jävla skräp gör på mitt skrivbord. Och eftersom allt har hamnat på en stor hög orkar jag helt enkelt inte plocka bort det. Nej, det får fan vá! :)





Btw, ÄNTLIGEN HÖSTLOV!
Ja snart ska jag pallra mig iväg till Kuriren, dock tror jag inte att jag går utan att jag faktiskt tar bussen ^^, lite sådär halvlat är jag allt.
har nyss ätit nybakat bröd som min mamma bakat, muums!

usch jag är så vansinnigt trött, men det är bara att jobba på. uschusch. ingen ledig tid här inte!

Nåja, jag skriver något vettigare en annan gång. kände bara att jag behövde uppdatera bloggen lite =)
sitter i köket och lyssnar på radion. Ibland kan jag verkligen bli arg på vissa människor som inte tänker längre än sin egen näsa.

Debatten handlade om våra utlandsstyrkor i Afghanistan, självaste försvarsministern Sten Tolgfors var med i debatten. Sedan var det en annan man med som jag inte hann uppfatta namnet på.
Iallafall. Den här andra mannen ville att Sverige skulle ut ur Afghanistan, hans åsikt gick på ett påstående som han uttryckte "Det enda vi gör i Afghanistan är att slåss och döda". Jag måste ju säga att det är helt absurt. Våra soldater gör ett utmärkt jobb i Afghanistan, de skjuter endast i självförsvar, inte fan går dom runt och skjuter för skojs skull. Förbättringarna i landet är enorma för en sådan kort tid. FN ber om soldater för att demokratin ska upp på fötter i landet, skolor byggs och nu kan 80% av invånarna ha tillgång till medicinsk vård, till skillnad från 8% som det var för några år sedan.

Sluta upp med dumma argument för att göra eran åsikt hörd. Se på fakta och uppskatta att Sverige lägger ner så mycket energi och pengar på att ta ansvar för världen, precis som över 40 andra länder. Tillsammans kan vi skapa demokrati och på så sätt skapa en bättre värld.

Ja då har min APU-vecka börjat. Det är faktiskt riktigt roligt! :)
Min helg har varit väldigt seg, haha. Har dock varit med malin och tränat en timme =) yay yay (:

förövrigt så saknar jag pontus som bara fan. har skickat hans födelsedagspresent nu och så väntar jag ju på att han ska komma hem på fredag! =) då är han ledig en hel vecka (: mums!


En liten sak till, ett vardagsproblem jag bara måste ta tag i.
Jag sover på tok för mycket. Först 8-9 timmar varje natt, vilket är fullt normalt och det kan självklart anses vara mycket för vissa. Men när jag ätit middag, låt oss säga vid 4 så somnar jag direkt efter och sover säkert 2-3 timmar om ingen väcker mig. Sen somnar jag gott på kvällen igen. Någon som har samma problem? Det är galet frustrerande att sova bort hela dagarna, men när jag är så pass trött kan jag inte göra annat än att gå och lägga mig. HELP.