Så, lite om helgen:
Fredag vaknar vi relativt tidigt och börjar göra oss i ordning för att bila till New York, närmare bestämt staden Montauk. det är ett väldigt populärt resmål under sommaren, och husen vi såg omkring var inte i den billigare prisklassen kan man ju säga..
Hotellet vi bodde på, Montauk Manor. det var fiiiint! :)

Havet ligger precis där, det är slutänden på Long Island.


Så här ser ni. New York City till vänster, Montauk är alltså sista punkten på Long Island. Så om jag hade börjat simma hade jag varit påväg mot Sverige i alla fall :) haha..


Det var riktigt kul! Vi kollade även in Manhattan såklart, det måste man ju bara göra om man åker genom NYC.

Bröllopet var riktigt fint, många gäster och det var lycka i luften hela tiden :)
På kvällen bjöds det självklart på mycket dans och en del vin. Jag hade en helt sjukt rolig kväll som jag avslutade med att bada i poolen med Alex(9 åriga tjejen jag tar hand om). Super!


Bilresan var dock lång, väldigt lång... På väg dit träffade vi precis rusningstrafiken i New York, inte det roligaste kanske.. Så det tog oss 8 timmar allt som allt(med matraster inräknat). På vägen hem tog det inte lika lång tid, kanske omkring 6-7 timmar.. men ändå långt! Jag roade mig med att kolla på film i bilen, sova och lyssna på musik :)


Idag, måndag, har jag jobbat som vanligt. Är lite trött i skallen efter varje dag, men det ska nog bli bättre så fort jag vänjer mig med rutiner och så. Det är fortfarande lättare jämfört med innan, eftersom jag är ledig 3 timmar på förmiddagen, sitter och läser och så medan barnen är på gymnasitik eller pianolektioner :) så det här funkar allt bra!


Nog om det, nu ska jag äta mat!

Godnatt!

Vädret är helt underbart, det är varmt och skönt =)
Förra veckan var det upp mot 26 grader varmt, det var helt galet.. Klockan 9 på kvällen var det en härlig varm sommarluft, väldigt varmt.
Snart ska jag åka iväg med barnen igen :) Det är kul att vi gör så otroligt mycket, piano, gymnastik och sådant. Jag gillar det!
Imorgon kommer nog min nya iPad, hoppas hoppas!

Nå, jag funderar på att kanske göra naglar nu, lillkillen är hos grannen på playdate och jag har inget att göra, men jag klagar inte :) Ska kanske även passa på att städa ur bilen lite och plocka i barnens rum.


Till helgen åker vi som sagt till Long Island(NY) och firar ett bröllop :) kommer bli super!

Nåja, nu ska jag vara lite mer aktiv.

Ha det bra!

Eller ska nog snarare säga en lördag i D.C :) spenderade nämligen gårdagen med att umgås med en annan svensk tjej, Catrine, men hon åker snart tillbaka till Sverige. Men hon var ändå snäll och visade mig runt :) Hade en trevlig dag! Vi åt yoghurt-glass, shoppade och gick runt i det underbara vädret.

Haha efter skoldansen i fredags :)

Svenska ambassaden i Washington D.C. jag har lite ärenden att göra där, ska hämta mitt svenska körkort. MEN nejdå, här hade visst dom ordnat med privatfest.. Så svenskar in nöd var inte välkomna. haha :)
Det står stort på sidan av huset "HOUSE OF SWEDEN".

Idag ska jag ut och springa! Sen kanske sticka till Fitness First och börja gymma där :) ska se vad dom har att säga! =)

Ja plötsligt är det helg igen, härligt!
Nästa helg ska jag följa med familjen till New York, närmare bestämt Long Island för att fira ett bröllop! Kommer bli otroligt roligt :)

Idag ska det vara 25 grader varmt här i norra Virginia. otroligt underbart!
Så jag ska nog ta min bok, eller min iPod och sätta mig ute :)

Sen ska jag hämta tjejen halv 3 från skolan, äntligen helg säger vi nog alla. Jag tror nämligen att hela familjen är morgontrött, och jag följer trenden. Så att börja 6.30 varje morgon är något jag måste försöka vänja mig vid. försöker lägga mig 10 varje kväll.. helt otroligt.

Ska snart börja på ett gym också, ska bara hitta energin och tiden att gå dit och anmäla mig :) måste börja röra mig lite tror jag :) äter och äter..


Tror även att jag ska försöka planera in att vara ledig lite när mamma och Örjan kommer hit, så åker vi runt och reser lite. kommer bli kul som bara den!


Önskar att min kära iPad kunde komma idag så jag kunde hålla på med den under helgen. Men den kommer garanterat nästa vecka, så jag kommer ha något att göra medan jag är påväg till NY med familjen!

Ha det bra hemma i Sverige! Ikväll ska jag följa med på skoldans med barnen, kommer bli kul!


Snart är den min min min! :)

Min nya iPad 2 kommer om några dagar! himla underbart måste jag säga!
Ja det känns faktiskt redan mycket bättre, med det mesta faktiskt.
Just nu är Luke hos grannen på playdate, jag ska hämta han om cirka 45 minuter.
Något jag börjar gilla väldigt mycket är landskapet här i Virginia. Runt omkring här är det fullt av vingårdar, det är ganska fint faktiskt. Det förklarar också att klimatet är bra mycket varmare än i Sverige, där det inte går att odla vindruvor.. Men i alla fall.  Här är det så himla mycket kullar, det är inte platt någonstans.
I Denver var det väldigt platt och  torrt, här är det supermycket kullar och det blir väldigt fuktigt, speciellt i slutet på sommaren.


Här finns det också mycket per tydliga historiska platser. Gettysburg ligger ganska nära och så. Mycket av inbördeskriget ägde rum på olika ställen omkring och i Virginia, så det är alltid kul!


Idag ska jag nog inte göra så mycket alls, kolla lite dokumentärer på tv4-play och sova, gick nämligen upp 6.10 imorse..

Nå, nu ska jag väl ta och göra någon nytta!

Ha det bra där hemma.
Ja under lördagen var jag mest med familjen, spelade Wii som bara den!
Wii Lets Dance 2. Garanterat det roligaste jag spelat någonsin :)

På kvällen satte dom igång brasan dom har ute på gården, en jättestor brasplats liksom. Så där satt vi alla och pratade, drack, grillade mashmallows(stavning?) och bara hade det trevligt. Alla kläder luktade väldans mycket rök sen bara..
På söndagen tog jag det väldigt lugnt, vi åt en supergod brunch på restaurang och på kvällen gick vi till en härlig, mysig restaurang och firade mormor som fyllde 64 år.

Jag åt så otroligt mycket att jag inte kunde stå upprätt, jag kunde knappt sova på kvällen och idag(måndag) har jag inte kunnat äta frukost eller lunch. Det var utan tvekan den största mängden mat jag någonsin stoppat i magen..


Idag har jag en sån där dag när jag saknar min Malin..
Åka hem till henne och tjata om att hon köper så onödiga saker, som små väskor. Göra ansiktsmask, eller bara äta upp alla kakor hennes mamma gjort..
Ja när jag kommer hem ska jag sova hos Malin, ta igen lite tid jag missar med henne nu när jag är här.. :(



Nå, nu ska jag väl sova och läsa lite i min bok. Är lite glad att städerskorna var här idag, det betyder att min säng är bäddad på rätt sätt.


godnatt!
Ja så himla skönt faktiskt :)
Är jättetrött, har gjort barnens tvätt idag och jag klarade det utan problem :) strykningen var väl den enda delen jag inte var van vid, men det kommer nog!

Så klockan är snart halv 12 och jag har varit uppe sedan halv 7. helt galet hur trött man blir!
Har kört runt på barnen och så, inte gjort så fasligt mycket faktiskt, tvätten tog som sagt mycket tid.

Sen hämtade jag Kate, den äldre systern(16 år). Jag åkte lite vilse, men klarade det ändå :)

Så förmodligen ska familjen introducera mig för den ärofyllda sporten Golf imorgon. Om dom inte åker till östkusten för att kolla in den nya hundvalpen.

nej jag måste verkligen sova, är helt dödstrött..

haha =) lite skillnad mot Denvers skyskrapor. men jag gillar det här. det är mysigt, charmigt och gammalt sådär. Se bara huset närmast till höger, sådär gammal röd färg som man saknar att se. Hela Waterford är klassat som typ, "Historieområde". Nästan som att vi K-märker hus i Sverige. Fast här har dom märkt hela staden, eftersom den var ganska betydande under inbördeskriget. Och alla vet ju att amerikaner ÄLSKAR att studera inbördeskriget.


godnatt!!
Ja idag har jag hämtat lillkillen från skolan, låtit båda barnen äta mc donalds i bilen och kört runt på dom mestadels :)

Dagarna går svindlande fort och ärligt talat så gillar jag det här!
Tjejen skulle till kyrkan idag för det var typ "Ask-onsdag" så det var mycket folk där idag.
Vi äter allt möjligt gott också! Massa frukt, bär, chicken nuggets, pannkakor jag Mac&Cheese. så gott. haha :)
första gången jag äter riktig amerikansk mat, men jag tror jag ska klara av att hålla vikten ändå. hoppas kan man ju i alla fall!
Ska kanske börja springa och gå på gym, har fint med tid när killen är i skolan 3 timmar om dagen. så ja, det får kanske bli under den tiden! Så får jag bestämma dagar jag ska skypa med vänner och familj.
Som sagt, nu har jag faktiskt tid att skypa mycket mycket mer! Så nu kan jag vara inne mellan 3 och halv 5 varje dag och på fredagar kan jag vara inne allt innan halv 5 svensk tid. Så för er som vill boka lite skypemöten finns det gott om tid nu!

Hoppas alla i Sverige har det bra :)
Jag jobbar på och trivs väldigt bra, dricker god kaffe på Starbuck's och försöker vänja mig vid det nya området, det kan nog ta några veckor.

Sen är det bara dags att börja höra av sig till nya au-pairer och börja gymma och så!

Godnatt!

Förresten, kom ihåg att jag nu är 6 timmar bakom er i Sverige, kom ihåg! Inte 8 timmar längre, 6 timmar!
Ja idag har jag allt kört bil kan man ju säga..
Barnen kör jag till skolan varje dag och det kan ta omkring 30 minuter, så det blir en del.
Sen visade Danielle mig runt och så, nog för att jag inte kommer hitta så bra än. men det kommer med tiden!

Imorgon ska jag till Social Security office och fixa ett social security number, sen ska jag börja fixa inför att skaffa mig ett Virginia körkort! :D antagligen är det ganska enkelt, men jag ska ändå känna mig beredd och så. Börja plugga teori igen, yeey..(känn ironin)

Körkortsteori, det är ju lite roligt.
I Sverige är böckerna omkring 200 sidor? eller mer kanske?
Här i USA är det en liten tidning typ. Mindre än Cosmopolitan. haha :)
Så det är ju lika mycket att lära, bara mindre att läsa. Låter konstigt, men man måste ju vara beredd på trafiken och så. annars går det inte bra =)

Så lillkillen säger till mig hela tiden "you are so beautiful". gissa om man blir lite glad? Alex(9åriga tjejen) hoppade upp på min rygg idag och hon berättar så gärna så om sin passion för djur! Hundar är favoriten :)


Har inga bilder, men jag kan ta lite bilder på hundarna och så :) samt hur det ser ut från mitt fönster.

Nå nu ska jag nog sova snart, först bada och sen sova.


Godnatt säger jag från norra Virginia! =)
Ja nu är jag i Waterford, Virginia.
Allt gick väldigt bra faktiskt, det känns bra.
Saknar Axel & Levi massor, känns lite konstigt att inte höra dom runt omkring.

Huset är jättestort! Mitt rum är jättefint faktiskt , jag gillar det :)
Jag är lite tom på ord måste jag medge, ska nog ta och försöka vända två timmar nu.. Klockan är ju egentligen 8 på kvällen, men här med tidsskillnaden är den 10. Så jag känner att jag måste sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och gå igenom en arbetsdag för att sen klara av det :)
Har en egen bil jag ska köra i också, dom kallar den "Au-pair bilen". haha det är lite galet, det är en Ford Explorer 2006, dom tyckte den var gammal..

Nej nu ska jag nog kanske duscha, borsta tänderna och så. Viktig dag imorgon, mycket att ta in!
Mer uppdatering följer..

Ja mitt senaste inlägg tog det visst flera dagar för att ladda upp.. hmm..

I alla fall, jag tror att jag hittat familjen för mig just nu, faktiskt.
Dom bor i en liten stad 45 minuter från Washington D.C
Två barn, pojke 5 och flicka 9. kul att jag får lite mer erfarenhet känner jag!
Dom har två hundar, åh så jag har saknat att ha husdjur!
Familjen älskar att åka skidor och så, något som passar mig bra.
Runtomkring finns det många, många stall, jag gillart!
Sen är det inte långt till olika gym, skolor och så. Jag tror att det blir bra faktiskt :)


Jag har en bra känsla av det här.. Det kommer gå bra!
Med ett leende på läpparna ska jag uppleva något helt nytt och spännande. Mamma och Örjan är fortfarande så välkomna så, det var lite av ett krav att jag skulle få ta dit min mamma!

Nu har jag även packat klart allt typ. Idag ska vi ut med Grete&co. Inatt sover jag hos Ida för att imorgon bitti tiiiiiidigt åka till Winter Park och skidåkning för sista gången innan jag flyttar! Kommer garanterat bli helt awesome.

Nu har jag alltså gjort min sista arbetsdag med pojkarna också, har försökt vara med dom så mycket som möjligt under senaste tiden. Kommer verkligen sakna dom!

Har inte riktigt kunnat uppdatera under de senaste dagarna.
Detta har alltså hänt:
- Jag ska byta värdfamilj och det här är min sista arbetsvecka i Denver, Colorado.
- Jag har inte fått någon ny värdfamilj än av agenturen, får jag ingen ny familj inom två dagar så flygs jag till Florida där jag spenderar tid tills jag kan åka iväg till en ny familj(ganska härligt faktiskt!)

Om cirka 10 minuter kommer en värdmamma från närheten av D.C (huvudstaden) att ringa, hon är intresserad av att ha mig som au-pair och jag har mycket frågor, det har säkert hon också.
Vi får se hur det går! Följ bloggen så uppdaterar jag.

Igår gjorde jag och Dennis en svensk trerätters, tänka sig, jag laga så mycket mat!
Förrätt:
Knäckebröd. Pålägg: Färskpotatis, sill och gräddfil+gräslök. Det gillade Dennis familj väldigt mycket!
Huvudrätt:
Stuvade makaroner och köttbullar med sallad. Köttbullar är svårt som bara den att göra, speciellt i en panna där ALLT bränner fast, men dom blev jättegoda och uppskattade!
Efterrätt:
Svenska pannkakor, drottningsylt, hjortronsylt och vaniljglass. Dettat toppade förmodligen veckan hos familjen, dom bara älskade det!

I tisdags var vi och åt sushi, jag, ida, dennis, fanny, grete, romina, svea, sarah, anna-lena och david.
Som ett litet adjö till mig och dennis. det var väldigt trevligt och notan hamnade på härliga 150 dollar, utan dricks. så det blev typ 180 dollar. lite galet kände jag.. Men nästan alla tog dessert också, så det kostade!


Idag ska jag inte göra annat än prata med hon från D.C, Danielle tror jag hon hette :) hoppas det går för sig!
Dom har två hundar, två barn(5 och 9 år). mer detaljer kommer senare, vet ju inte så mycket än!


bilder!

Dennis tog en fin bild på en "Blurbird". vackert!

Detta är då Dennis bilder från att vi hajkade..

Dum som jag är har jag visst tagit bort bilderna från sushin och det.. men ja, jag får väl fråga ida snällt om hon vill ge lite bilder :D


Imorgon ska vi nog ut, men inte så värst galet eftersom jag och Ida drar till
Här kommer lite bilder från olika händelser!

Ida och jag ska äta sushi ..

Ja vi ska äta sushi med Fanny och Dennis.

LINKIN PARK, eller ja, det här var förbandet :)

Ida & Jag blev helt gaaalna! =) Det var sååå kul!

Anna-Lenas surprise party! Det var väldigt lyckat och hon var väldigt förvånad faktiskt!

Jag och Amanda äter Red Velvet-cake.. Finns nog inte godare!


Snart ska jag iväg och ha en liten "goodbye" sushi-middag med nära och kära. Det ska nog vara goodbye Susanna&Dennis. Eftersom båda vi lämnar Colorado!

Heippa!