Håller på och letar lägenheter för fullt i London med David! GUD kan inte förstå att det faktiskt håller på att hända. vi ska flytta ihop, i London... Jag är helt galet lycklig över att allt alltid fixar sig till det bästa, funderar på hur det är möjligt att vara så lycklig som jag är just nu.
 
Bokade även ett nytt flyg.. Flyger till London och hälsar på David mellan 3-6 Augusti. Vi kände helt enkelt att det är värt att göra ett undantag och investera dom pengarna i att få träffa varandra innan kryssningen :)
 
Så mitt schema just nu:
18-3 Augusti-Jobbar ganska intensivt med många nätter och helger, men det funkar!
28-29 Juli- Reunion med min gamla gymnasieklass. Kommer bli toppen!!
3 Augusti- Flyger till London för att träffa David!
6 Augusti- Flyger hem till Sverige för en veckas jobbande.
13:e augusti- Flyger till Amsterdam och påbörjar den underbara kryssningen som väntar!
13-24 Augusti- Kryssning!!
24-25 Augusti- Amsterdam med David, här ska det bli galet!
25-30 Augusti- Sverige med David. Det kommer bli toppen att få visa han alla ställen här hemma jag gillar så mycket :)
 
30 augusti.. FLYTT TILL LONDON!
 
 
Det är så himla mycket roligt som händer just nu, jag kan knappt bärga mig till att få allt på plats och påbörja mitt äventyr med David. Vem hade trott att det skulle bli såhär? inte jag i alla fall, men otroligt glad är jag!
 
 
Nåja, nu ska jag ta och skypa med David och försöka komma överrens om en lägenhet vi båda vill ha i centrala London :)
Ja jag spenderade hela morgonen nu på vinden och rotade igenom alla mina grejer. Jag hittade mina stipendier och lite allt möjligt roligt. Måste säga att jag tyckte det var lite halvkul till en början, men sen var det endast plågsamt.
Jag har även kollat runt på skolor i USA. Nu får vi ju se hur det går mellan mig och David, men känns det såhär bra så tror jag att det kan bli ännu en flytt till USA nästa sommar. Längtar något så fasansfullt!!
Men först och främst längtar jag till kryssningen vi ska på och efter det flyttar vi till London. Hur magiskt är inte det?
 
Jag har väl landat lite här hemma nu. Jobbar och så för att ha en liten kassa inför London och så. Måste verkligen försöka spara så mycket pengar som möjligt, det kommer bli svårt att ha råd med den framtid jag har framför mig. Förhoppningsvis kan jag ändå få tillräckligt bra utbildning för att kunna betala tillbaka allt sådant :)
 
 
Snart väntar ett 24 timmars helgpass med sovande natt. Kommer bli toppen!
 
Hoppas ni alla har det bra här hemma. Jag uppdaterar inte lika ofta längre. men nu får börja följa bloggen igen när jag når Englands huvudstad, London!!
 
Ja nu måste jag ju be om ursäkt för att inte bloggat.
jag är hemma i Sverige!
Min resemånad var otroligt fantastisk och jag reste verkligen hela månaden, såg så otroligt mycket och bäst av allt-jag hade så himla roligt.
 
Nu har jag varit hemma i typ 4 dagar och jag har träffat familj och vänner. Imorgon kanske vi går ut, men ja, vi får helt enkelt se :)
 
13 Augusti åker jag på kryssning från Amsterdam med David! Kommer bli så jäkla bäst..
Sen flyttar vi tillsammans till London den 30e Augusti. GUD vad jag längtar.
 
 
Men tills dess får jag väl försöka blogga, men ska garanterat börja blogga på riktigt igen i London.
 
ha det toppen alla!
 
Susanna