Gud som jag pluggar alltså! Har inte ens tid att plugga som jag skulle vilja.. helt galet alltså.. Får göra mitt bästa med tiden jag har.
Idag ska jag åka till min gamla värdfamilj och spendera natten där. Föräldrarna är i Hawaii och jag ska hjälpa till lite :)

Gillar verkligen bilderna från förlovningen. Lätt hänt att man blir distraherad från pluggandet!!

Här kommer ännu en bild :)
Ja här kommer lite bilder jag och David tog tillsammans. Hur fina som helst, och nu har vi äganderätt till alla bilder!
 
 
Där är några till att börja med :)
Idag MÅSTE jag läsa klart denna bok... Annars ligger jag risigt till. Allt ska vara klart på söndag och det tar verkligen längre tid än jag trott.

Boken jag läser handlar om en irländsk pojke och hans missöden. Inte direkt super intressant, men men!

Idag sprang jag 8 km och sen lyfte jag lite vikter nere i gymmet. Benen bara skakar, men så det ska kännas!
Nu plugg sen ut i solen! Det blir 26 grader varmt idag :D om 2 veckor öppnar vi POOLEN!
Ja allt flyter på bra här i Virginia.
Jag hjälper barnen med läxor som måste göras, samt så pluggar jag själv. Nu har jag lite mer tid att plugga, men har insett att kursen jag läser är ganska robot-lik. Ska försöka lära mig någonting i alla fall!

Jag saknar David om dagarna och längtar tills vi ses igen. Jag är så lycklig över att börja skola i USA snart så jag spricker nästan..
Min syster är gravid och jag kommer inte kunna se barnet på BB eller något, jag antar att jag gav upp allt sådant när jag sa Ja till David. Jag står ändå fast vid att vilja vara med honom, oavsett vad det kostar. Jag får göra vad jag kan för att komma hem så mycket som möjligt.

Nu ska jag skicka in lite engelska uppgifter och så. Sen ska jag iväg till min gamla värdfamilj och hjälpa till lite.

Ha en toppendag alla i Sverige, här är vädret strålande. omkring 20 grader varmt och sol sol sol! Perfekt vårväder :)

Ja nu har vi köpt bil!!
En blå Kia Rio. Vi hade tänkt oss en större bil, men vi var förnuftiga och köpte en mindre bil ny istället. 
 
David och jag var även och tog förlovningsbilder, väldigt kul!!
Ni kan se våra bilder genom att klicka ---> http://erinjphoto.com/blog/2013/04/david-susanna-engaged-leesburg-va-wedding-photographer/
 
Jag tror det ska fungera i alla fall.
Annars så sitter jag själv hemma och pluggar just nu. Ska göra lite mat snart och sen ska jag hjälpa barnen med läxor och sådant.
USA är varmt och skönt, men jag saknar David som är i London.. Får träffa honom igen den andra juni :) inte så farligt länge, ungefär 45 dagar. 
Sen jobbar jag ju som sagt i Sverige hela sommaren.
 
David och jag hade verkligen det stressigt när vi var här, det var mycket som behövdes göras och hinnas med. Vi åkte bil 19 timmar till Charleston och tillbaka, det i sig var ju en hel dag. Sen var vi där och hälsade på kompisar och jag kollade in skolan jag ska börja.
 
Nu ska jag fortsätta plugga.
Ha en toppendag!
Ja imorgon åker jag och David ÄNTLIGEN till Virginia!!! SOM JAG LÄNGTAT.
På fredag har vi förlovningsfest! Superskoj :) Sen på söndag ska vi och kolla in en hunduppfödare.. Om du vill ha en valp därifrån kommer jag garanterat skriva ner det här! Denna hund är mindre och lättare att ta hand om. Blir bättre så till att börja med. När vi har tid och mer pengar kan vi skaffa en större hund :)

Ikväll kommer lite kompisar över och säger hejdå, kommer sakna London..
Men jag kommer ju tillbaka hit 2a Juni. Sen åker jag nog till Sverige igen den 14 Juni :)

Nu ska jag fortsätta packa! Var otroligt taggad på att packa först, men nu känns det helt värdelöst att lägga ner all tid på att packa..

Ha en toppendag och treeevlig helg i Sverige!!

Heippa!
Ja nu har jag som sagt avslutat min grammatik och kulturkurs. Dock påbörjade jag min skrivkurs och min litterarurkurs idag. Ingen vila här inte! Lika bra att ge järnet :)
på torsdag åker vi till USA och jag stannar där i hela 8 veckor!! wohoo!

Tills dess ska jag bara laga massor av mat till David och städa ur lägenheten lite. Ha en toppenvecka i Sverige. Hoppas alla hade en trevlig påsk!!